çok geçmiş olsun canım üzüldüm nasıl şimdiEvett canim malesef tavuk pilavmis annemle beraber bildiğim 8 kisi hatta 1 tanesi ambulansla gelmis.Valla hayalet gibiyimm
ayy canım ya bol bol sadaka versin Rabbim hiç yaşanmamış gibi çektiği sıkıntıları feraha erdirsin inşallahBir nebze iyii idi canim şükür bu günümüze bu sene anama yaramadi.Trafik kazasi bidigi dolmus kaza yaptı kendini düdüklü ile hasladi.Düştü sol omzu ve kolunu kirdi.Kizkardesini teyzemi kaybetti.Düştü sag el bilegini kirdi.Simdide gidadan zehirlendi.Kollari hala sıkıntılı sag bilek alcida kisacasi bu sene fena sinavlardayizz
hoşgeldin canım bende yeni sayılırım ayrılma burdan tam destek hep destek burdAHoşbulduk ablam bende 26 yaşındayım yasım motive etti zaten benide fırsat biraz zor boş kaldıkça bakıyorum
güle güle otur canım yeni evindewayyyy wayy wayy takım tamam, anneme müjdeyi veriyorummmSağolasınız canlar, vallahi yardımlarınız gönlümü ferahlattı. Taşınırken anarım sizi
ilkkez duydum bu sözüdely deliyi imam ölüyü severmiş öp kuzum bende öpicimmmm
aynen ya çoklu alıntıyıda beceremiyorum niyeyse deli olacağımnarinnn geçmiş çok bence bi singer çek geçmişeeeee
süper canım bu hafta beni yakından takip etmeni rica ediyorum tabi fırsatın oldukça kilolarımız boylarımız birbirine yakın bende senin listeleri takip edeceğim faydalanabilmek için inşallah sana layık eş olabilirimKazasız belasız atlattım kahvaltı faslını
Şimdi geldik üzerimizı değiştirip kızımla yürüyüşe gidiyoruz
Evet evet ben de bir gün çıtır oliciğim
Estağfurullah canım eşim. sen etiketle beni mutlaka beni menülere, bende seni etiketliycem canım sende beni boş bırakmasüper canım bu hafta beni yakından takip etmeni rica ediyorum tabi fırsatın oldukça kilolarımız boylarımız birbirine yakın bende senin listeleri takip edeceğim faydalanabilmek için inşallah sana layık eş olabilirim
Sağolasın canımm çok teşekkür ederimmayy canım ya bol bol sadaka versin Rabbim hiç yaşanmamış gibi çektiği sıkıntıları feraha erdirsin inşallah
tamam canım nasıl etiketleniyor acaba yeniyim pek anlamıyorum bu işlerdenEstağfurullah canım eşim. sen etiketle beni mutlaka beni menülere, bende seni etiketliycem canım sende beni boş bırakma
SAğolasınnn tatlımmm canım benimm Allah razı olsunnGünaydın tünaydın şekerler cok uyudum, yine geç uyandım geçmişi okudum uzunca sürdü :)
DelyDoly geçmiş olsun tatlım annecigibe şifalar diliyorum. Ya kadıncagız üst üste neler yaşadı Allah beterinden saklasın bitanem geçmiş olsun
4 günlük diyetciler kolaylıklar diliyorummideden gelen sesleri duyuyor gibiyim haydi bakalim kimler dayanacak
canım birde abdestsiz gezmemeye çalışsın fırsatı oldukçaSağolasın canımm çok teşekkür ederimm
Kuzumm kol alçıda o yüzden abdest alamıyorcanım birde abdestsiz gezmemeye çalışsın fırsatı oldukça
canım ya bir sene annemde öyle başına gelmedik kalmamıştı.vakti zamanı gelince bitiyor da işte sabır gerek Allah yardımcısı olsun Rabbim bir daha dert tasa vermesin inşallah.Kuzumm kol alçıda o yüzden abdest alamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?