Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın tünaydın şekerler cok uyudum, yine geç uyandım geçmişi okudum uzunca sürdü :)
DelyDoly geçmiş olsun tatlım annecigibe şifalar diliyorum. Ya kadıncagız üst üste neler yaşadı Allah beterinden saklasın bitanem geçmiş olsun

4 günlük diyetciler kolaylıklar diliyorum mideden gelen sesleri duyuyor gibiyim haydi bakalim kimler dayanacak

ayy canım ya bol bol sadaka versin Rabbim hiç yaşanmamış gibi çektiği sıkıntıları feraha erdirsin inşallah

Kazasız belasız atlattım kahvaltı faslını
Şimdi geldik üzerimizı değiştirip kızımla yürüyüşe gidiyoruz
Evet evet ben de bir gün çıtır oliciğim
süper canım bu hafta beni yakından takip etmeni rica ediyorum tabi fırsatın oldukça kilolarımız boylarımız birbirine yakın bende senin listeleri takip edeceğim faydalanabilmek için inşallah sana layık eş olabilirim

Estağfurullah canım eşim. sen etiketle beni mutlaka beni menülere, bende seni etiketliycem canım sende beni boş bırakma

SAğolasınnn tatlımmm canım benimm Allah razı olsunn

kızlar ben yıllardır gelen kötü yeme alışkanlıklarımı değiştirebilme sürecindeyim listeler beni fena kasıyor bu yüzden şimdilik liste falan yapmıyorum hayatımdan bana faydası olmayanları çıkarsam en büyük karım.ama çok ilginç son 15 gündür sanki uzaktan bir kumanda tuşa basıyor ve benim tüm enerjim bitiyor kolumu kıpırtadacak halim kalmıyor doktorada gittim biliyorsunuz ama neden böyle oluyorum anlamadım

kelebekolacam doktorum hekimim birde sen söyle ne oluyor bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…