Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet d vitaminine baktılar 8 tüp d vitamini verdi her 15 günde bir kırılıp içilecekmiş

canım ya kıyamam anladığım kadarıyla bebeğin var öncelikle moralini bozma lütfen moralini yüksek tut.bu dönem böyle bir dönem hepimiz geçtik böyle sıkıntılı süreçlerden o yüzden kendine bu zamanlar geçecek diyerek psikolojini sağlam tut .bende yorgun ve uykusuzken diyet falan yapamam ama şöyle yapabilirsin enazından kilo almamaya çabala bu dönem geçesiye kadar ve bulduğun her fırsatta dinlen canım.bunu kendimede söylüyorum ama işten güçten fırsat kalmıyordur maalesef eminim ki.önemli olan mutlu huzurlu olman ve herşeyin başıda beden sağlığı,ruh sağlığı,akıl sağlığı. inşallah en kısa zamanda tüm problemlerin çözüme ulaşır canım

canım doktorum zencefili nasıl kullanacağım evde bir kavanoz toz zencefil var ve ben tadını çok severim zencefilli kurabiye olarak olabilir mi acaba

canım doktorum zencefili nasıl kullanacağım evde bir kavanoz toz zencefil var ve ben tadını çok severim zencefilli kurabiye olarak olabilir mi acaba
seferoğullarındansan yaşpasta yapıp ye
toz işi zor.ben toz olanı yogurla yiyordum damak zevkine uymayabilir.ben tazeyi çay demliyorum şimdi heryerde var.

evet d vitaminine baktılar 8 tüp d vitamini verdi her 15 günde bir kırılıp içilecekmiş
heh işte biraz sabır onları kullandıkca sende farkedeceksin.gecen hafta bende bi ampul kırıp içtim aklıma gelmişken bi fırt ampül daha çekeyim.

Evet canım valla hic enerjim kalmıyor, hele uykusuzluk hic dayanamam
Hayatim boyunca 9 saatten az uykuyla huysuz olan ben gunde 4 yada 5 saate.tav olmak.zorunda kalıyorum
Onca yil.calistim simdi eve kapandim çocukla
Zor yani demek istediggim
O zaman.bu hafta koruma gideyim haftaya yeniden.başlayayım.
Ne dersiniz ?

Son düzenleme:
heh işte biraz sabır onları kullandıkca sende farkedeceksin.gecen hafta bende bi ampul kırıp içtim aklıma gelmişken bi fırt ampül daha çekeyim.
Bende de d.vit eksikligig çıktı
Doktor da bana taksitle yazıyor
Her ay 1 tup düzeltmedi.durumu
Eczacı da şasirdi verirken
Haftaya bende 1.tup daha alip icecegim

Kedibochi canım sende kendimi gördüm ilk gebeliğimde 61den 82ye çıktım doğumdan eve geldiğimde 83düm ulennn dedim ben bi bebek dogurdum bide plesenta.sonra süt olmadı okadar teorik hepboş herşey herkeste aynı olmuyor.
emzirirken tatlı krizlerine cok yenildim.sonra bünye yüksek şekere alıştı.
senin yapabileceğin en güzel şey elinin altında masum tatlar bulundurmak.
birde düzenli yemek.aslında cok kasıyoruz.her öğün 2 dilim ekmek yiyende veriyor.biz hemen istioruz.öğünleri doyurucu yesek gözümüz dışarda olmayacak.

Bir.cok anne.bu yollardan.geçti dimi kelebek cim :)
72 kg.ile.hamile.kaldim 99 ile dogurdum. Belkide 100 bile olmustum ama son iki hafta tartidan kactim da :)
15. Gunde 87.olmustum. Ne.güzel gitmişti 12.kilo patir patir
Oyle olacak sandim.hep
Ama olmadi
Kilo almadım ama veremedim de
Kizim alti aylik.ve son.durum.hala ayni maalesef

Aslinda az yemiyordum ama menulerime gelen yorumlar bu.yondeydi
Ee.tabi.herkes sut.verdiğimi bilmiyordu bu normal
Elimin altinda.yiyecek.bisiler varken.daha kolay evet.
Buaraya geldikten sonra düzenli yemek pisirmeye ve zamaninda.yemeye baslamistim
Ama o tatli krizleri yok mu.
3.gundur dolu.dizgin gidiyordu bugun kesildi mesela.
Karar verdim dukan.emziren anne.diyeti.yapacağım
Icinde.ekmek.ve meyve de.var.
Klasik.dukan.gibi degil
kaçtı acaba dvitin.
18 ml idi.canım
Cok düşük değil dedi bana

Herkesiz zaman zaman yaşadığı seyler canim seni anlayacak kisi cok burda bence kopmamamlisniz biz sadece diyet degil hayatmizla ilhili dertlesmek istedigimiz herseyi paylasiyoruz burda

canım acelen yok hem bak emziriyorsundur.ara da olacak krizlere hazırlıgın olsun yeter.kurukayısı incir ve hurma.ama bunların yanında mutlaka süt iç.yudum yudum su iç.anladıgım kadarıyla evdesin daha önce çalışmıssın ondan da olur.al cocugunu dısarı cık hem spor olur hem zihnin dagılır.menülerine miktarda cok kaloride az şeyler ekle evde bol bulundur.
ben dukanı hic sevmedim sırf başarıya odaklı.bence sağlıklı yaşama odaklı olması lazım.

evet 18 cok düşük değil oyüzden aylık vermiş olmalı.

seferoğullarındansan yaşpasta yapıp ye
toz işi zor.ben toz olanı yogurla yiyordum damak zevkine uymayabilir.ben tazeyi çay demliyorum şimdi heryerde var.

hımm anlaşıldı niyet o zaman bende taze olarak alıp çayını yapayım

15 günde bir verdi bende mi haftada 1 içsem biraz toparlanana kadar

Bende de d.vit eksikligig çıktı
Doktor da bana taksitle yazıyor
Her ay 1 tup düzeltmedi.durumu
Eczacı da şasirdi verirken
Haftaya bende 1.tup daha alip icecegim

canım ya tüpü 2.50 tl mi ne zaten devlet 2 kutu 2 kutu veriyormuş ben parayla almıştım onu yazdırmaylamı uğraşacağım vaktim yok zaten

canım ben emzirirken kuru incirle hurma yemiştim acayip süt yapıyor hemde sütle çok güzel ara öğün oluyor ama fırsat buldukça dinlenmek en güzeli

benim değerim 7,5 tan 10 a çıkmış anca 2 yıl sonra şimdi düzenli kullanayım inşallah işe yarar. en güzel diyet kişinin kendini en rahat hissettiği ve kendini en iyi tanıyarak yaptığı bencede

canım ben emzirirken kuru incirle hurma yemiştim acayip süt yapıyor hemde sütle çok güzel ara öğün oluyor ama fırsat buldukça dinlenmek en güzeli
Ben her.gun en az 2.adet incir yiyorum. :))
Masallah sutum.yeterli.
Yarindan itibaren emziren anne.diyetine.basliyorum.
Bol protein biraz.daha kisitli sebze. Gunde 2.dilim ekmek bol.su. ve.gunde.1.porsiyon meyve olarak.ozetlenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…