Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben burdayım da moralim bozuldu valla... dün epey bir yanlış beslenmişim.. onun yerine pilav yeseymişim aynı hesaba gelirmiş sanki.. ben şu listeyi tekrar okuyacağım hatta glisemik indeksi 50 altı olanlardan yediklerimi / yiyebileceklerimi ayrı bir liste yapayım da ona göre yapayım.. bir de beni yanıltabilecek yasak gıdaları (pişmiş kereviz gibi) liste yapayım da onları da yemeyeyim bari...

kız mondiyi yeniden yazacaksın Olur böyle hatalar hepimiz bilmeden hatalar yapıyor bu diyeti işte uygulaya uygulaya öğreneceğiz BEN ŞİMDİ MESELA HATAYLA ÇİKOLATA YEMEK İSTERDİM HAA HAAAA TABİ MEYVE BU YAZIMI GÖRÜRSE BANA OKLAVAYI ÇIKARTIR.

Son düzenleme:

meyvemmm yetısss oyun bozannnn varrrrr

meyvenull ben monti yapmıyorumki güzelim...

selam kızlar, ya ben neden tam bi gaza gelemiyorum yaaaaa
canım ceyce yazıcaktım aklım sana gitmiş
ayyy şimdi ceyce seni oklavaylamı kovalıyayım sacındanmı sürüyeyimm kıızzz kendine gell..

bende şuurumu kaybedip cok sey yapmak istiyorum ama işte gitmiyor. ramazanda bile 1 kez olsun dalıpda yemedim hep pür dikkat odaklanmıs sekildeyim konularaa
sizi takibim gibii

cok yorgunuuum coooooook . allahini seven bi cay versin bana.cay yapmaya bilem halim kalmadineden diye sordugunuzu gorur gibiyim hemen soyleyim bari sizi yormayim .leslinin 5 milini yaptim simdi biter birazdan biter derken 1 saaati buldu su anda ayaklarim tir tir titriyor hain azerim bu kadar yorulacagimi soylememistin .elime gecme sakin saka bi yana simdi kalorileri yaktimmi ben.zakilolar banada veda edermi acep:18:

canım yağ yakıcı 5 mil yaptın sanırım onun tamamını hiç ara vermeden yaptıysan 500 kalori civarı yakmıssındır..
her gün yaparsan leslie nin bu videosunu ayda ortalama 2 - 3 kilo verirsin

hemde koşa koşa giderler valla ben yapmadım hiç benimki 1 mil + 500 step iyi yapmışşın bravoooo

canım yağ yakıcı 5 mil yaptın sanırım onun tamamını hiç ara vermeden yaptıysan 500 kalori civarı yakmıssındır..

evet onu yaptim . eger ayda 2 -3 kilo verirsem yasadim yaza zimba gibi girecem mucuks bu moral icin

Kiz dün dedim ya cok yorucu ama heee diye.Ama yaptin valla he.Helal olsun beeee.Kim tutar seni

meyveee sen sabah bişey duydum doğruysa falan dedin heycanlanmıştın o neee merak ettim

evet onu yaptim . eger ayda 2 -3 kilo verirsem yasadim yaza zimba gibi girecem mucuks bu moral icin

ayy moral olsun die demedim canım ama mutlu ettiysem ne güzel..
diyeti bozmadan her gün bunu yaparsan hiç aksatmadan gider dayanamaz..
bak 7000 kalori 1 kilo die düşün haftada 500*7=3500 2 haftada 1 kilo bu normal beslenirken bide diyette düşünn ohhh erir gidersin..

meyveee sen sabah bişey duydum doğruysa falan dedin heycanlanmıştın o neee merak ettim

öğrenemedim henüzz bende kendi kendimi bitiriyorum bu yüzden..

ayy canım ben merkeze gecmek için uğrasıom yaa beni sürekli oyalıyorlar tam oldu diyorlar sonra yine bi bahane sunuyorlar.
sabah bişiler duydum uzaktan yanlıs anlamadıysam yeni baslayan biri vardı onu merkeze alıyorlarmıss ayy eğer öyleyse naparım doğacım bilmiyorum..
ama bunların tek sebebi kimsem olmaığından oluyor bende kendimemleketimde olsaydım torpiilin alasını yaptırırdım pasalar gibi calısırdımm offf offff :85:

git müdürlerle amirlerle konuş son durum ne ne zaman geçicem falan de yeniyi gönderecez derlerse olay çıkar bana söylediniz hazırlandım falan de senin tanıdığın yok sa onların sözü geçer belki of of siyasetten nefret ediyorum yaa isterlerse olmazı oldururlar olanıda engel olurlar buralarda olsaydın yapardık bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…