atom yogurt soda limon karisimi canimATom nedir?
Nare83 haklisin canim dun sabah mesai baslayana kadar uyudum is yerinde o yuzden yapamadim kahvalti bugun yaptim ama.toparlayamaya calisiyorum sayenizde. burasi olmasa coktan bikac gun bozuldu diye birakmistim
ben bankada calisiyorum 9 6 calisiyorum ama evde 8 de oluyorum maalesefsen nrde çalışıyorsun
çalışma saatleirn nasıl
?
gayet iyi bir rakam aslında , değil miya ben (hareket yapmayınca galiba) ayda en fazla 2,5 kilo verebiliyorrum
Keske mesajını.az.önceki halleyi ben hupletmeden görseydim belki utanır yemezdim
halley miKeske mesajını.az.önceki halleyi ben hupletmeden görseydim belki utanır yemezdim
Diyet yapmıyorum da hedefe de var da . Benim kı kilo almamak için. 3 Halley yiceksem yarım à düşürme çabası belki de . Bi dé geçen hafta 900 gr verince yüz buldum galibahalley mi
sen ya diyet yapmıyosun yada hedefe ulaştın / ulaşmak üzeresin oralarda oyalanıyosun
acaba gizli şeker mi var ki sizde bi doktora görünseniz iyi olur gibime geldi amaDiyet yapmıyorum da hedefe de var da . Benim kı kilo almamak için. 3 Halley yiceksem yarım à düşürme çabası belki de . Bi dé geçen hafta 900 gr verince yüz buldum galiba
bebeğe kayınvalden mi bakıyor? bebek büyütürken büyüklerin sürekli evde kalması gerçekten büyük sıkıntı ya bir süre katlanmayı öğrenmelisin yada maddi gücün varsa ve eşin kabul ederse bakıcı bulmalısınKızlar. Bebeğim ilk kez bu kadar sinirlerimı bozdu. Minicik daha o ama ben ona büyükler gibi kin guttum kızdım ceZa vercem die almadım kucağıma ağladı. .. kendimı tükenmiş hissediorum. Hep bebekten arta kalan zamanlarda bişi yapio olmak sıktı beni. Kvalide ve bananın evde olması da ayrıca sinir ediyo beni.
Böyle tatlı anne rolünü yeterince yapamiorum. Hep gülen seven Eğiten olamıyorum. .özümde bu yok. Tembel uyumayı yemeyi seven egoist biri yim ben.. hazirladigim sofraya oturtmadi ağladı die çok kizdim bebeme gece uyutmuyor die de . Ha bunu sözel fiziksel asla yansitmiyirm ama içimden gelen hısler bunlar ...
Onun kilina zarar gelse ölürüm biliom . Zaten kıskanç yapım var. Onu baska sini n kucağında görmeye tahammül edemiyorm. Böyle yken kvalide nin sen yemeğini ye ben yatırırim deyip 40 saat uğraştığım bebegi uyutabilir olması da .zaten tuz biber oldu .
içimi doktum az...
Çok haklısın. . Maddi durum biraz sıkıntı . Katlancam bakalimm. Sağol canım.bebeğe kayınvalden mi bakıyor? bebek büyütürken büyüklerin sürekli evde kalması gerçekten büyük sıkıntı ya bir süre katlanmayı öğrenmelisin yada maddi gücün varsa ve eşin kabul ederse bakıcı bulmalısın
asla ama asla sinirini o sabiden çıkarma,böyle durumlarda olan hep bebeklere/çocuklara oluyo,halbuki onlar melek
Aslinda bakma almiodum karar vermiştim ama.eşim anne babası için bi çanta doldurur getir r seviolar dieacaba gizli şeker mi var ki sizde bi doktora görünseniz iyi olur gibime geldi ama
900 garm vermen çok güzelama bu şekilde yaptığın kaçamaklar kilo verme hızını yavaşlatıyor hemde sağlıksız,bebeğim var diyosun onada örnek bir anne olarak sağlıklı gelecek hazırlama adına aburcuburu eve almasan daha iyi, naçizane fikrim beni yanlış anlama sakın
Çok haklısın. . Maddi durum biraz sıkıntı . Katlancam bakalimm. Sağol canım.
bazı şeyleri sürekli kafanda kurma,takıntı haline getirme sinirlendiğinde eşine sarıl,bebeğini kokla,inan bana hepsi geçicek, çekmemişe döneceksin,kendini yıpratmaya değmezÇok haklısın. . Maddi durum biraz sıkıntı . Katlancam bakalimm. Sağol canım.
hadi yaa o kadar mı çokeve aldıınız abur cubur ve artı iki kişinin masrafı ile yarım gün bakıcı bulabilirisn
Çok Haklsın da aman ne bilim. Tek olsam neyse de .işte .vorones artık diyeti geçtimde şu bebek için bari saglıklı beslen yahu
ya onların yaşından dolayı,şeker tansiyon kalp vs.. vardır eşine söyle almasın alcaksada sağlıklı çerezlerden alsınAslinda bakma almiodum karar vermiştim ama.eşim anne babası için bi çanta doldurur getir r seviolar die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?