Telefondan bakıyorum insaf yahu bu ne alıntıdır böyleGünaydınlar güzeller
Canlar akşam misafir vardı giremedim , onlar gidince dizi peşine düştük ... Bir de dün telefonum bozuldu ...su girmiş tırtlamışalana kadar br takoza taktım kartı . Telden girmeyince ...çok sık oturmuyorum pc başına .
@kuzularinannesi çok geçmiş olsun . Allah korumuş.
@kelebekolacam günaydın tellioğlumKızın nasıl oldu ? Çok geçmiş olsun .
[Er=650458]
Yok tatlım sıkıcıydı ama çok açlık hissetmedim dün .
Geçmiş olsun canım ...BUgün nasılsın ?
Çok sevindim gerçekten
+ çıksaydın motiven düşecekti ama 300 gr süper olmuşşş .
Sende ki sonucu merak ediyorum ceyda .. zaten benzer besleniyorsun ...bakalım tartı şaşıracak mı yinede ?
[/user]
Süper canım .
Bende bu sabah itibarıyla 1. gün sonu -100 gr sadece . Bakalım devam ...
Çok beğendim masumum . Gerçi hiç ekmek ve türevi göremedim ama
Senin menülere bayıldığımı söylemiş miydin
@yasom7272 seninde menünü alıntılamıştım ama uçmuş :) ben beğendim . Ayrıca ödem çayını da favorilere ekledim
Öğle arasını iyi atlatmışsın bence . Akşam mercimek erişte ikilisi fazla olmuş gibi .
Öğle çorbanın yalnızlığa terk edilişini görmezsek güzel bir atlatmışsın davim
Tellioğlum
Ahhh katmer ahhh . Ahhh ahum ahhh .
Sabır canım ....cızzzları çok canın çekse de sabır . Aman bu yıla kadar milyon kez yedim ...şimdi de yemeyeyim ölmem ya diye düşün
@aeben nin menüne yorumuna harfi harfine katılıyorum tubam ... Çok isteklisin biliyorum ... biraz daha kendini düşünürek mutfağa girersen ..kendine özel bir şeyler hazırlarsan olacak tatlım .
Bir ayağın karbon çukurunda kalmış gülüm ...diğeri ile tepiklemişsin
Düzenli sporun takdire şayan canım benim .
Çok fit olacaksın eminim .
Cümbüşe kadar iyi de gidiyormuş her şey ....cümbüş sonrasıaslında regl dönemlerini atlattacağımız çok güzel düşük kalorili tarifler var . Ama kendimize zaman ayırmaktan kaçınıyoruz nedense ...hoop iki çikolata atmak daha kolay geliyor nefsimize
Öğle öğünü kaynaması ve salam haricinde iyi karaca canım .
beyaz et ya da peynirde sıkışsaydı öğle ya da akşama olurdu .
9 halanmış yumurta okudum yazının başını
İdeal bir menü olmuş canım
Ara meyveleri bir porsiyona düşürsen daha iyi olur canım .
Bir de hoş geldin diyemedim sana sanki hiç
Hoş geldin . Takip ettim senin de verilecek kilon çok azmış ... @kelebek19 gibi .
ben menü vereyim akşam yemeğini yemedim ama misafir gelecek uğrayamayabilirim , bir sürü cıslar yapıldı yemeyeceğim inşallah
sabah : 1 bardak süt , 1 ufak pizza ( öğrencim getirdi geri çeviremedim , 1 kutuydu öğretmenler odasına dağıttım)
ara : 1 hurma
öğle : 2 dl ekmek , 2 dl peynir , 10 zeytin, salatalık , biber , çay
ara : 1 mandalina
akşam : 1 tabak yeşil mercimek ( yine ) , 1 kase yoğurt ( henüz yemedim)
su : 2 lt şimdilik
spor : sayarsak ev süpürme silme toz çamaşır katlama bulaşık şeklinde ev işidir efendim
vorones saydin78 canlar menüleri bekliyorum
Telefondan bakıyorum insaf yahu bu ne alıntıdır böyle
abla pastalar tatlılar piştikçe yerini yenisine bırkıyor ne yapsam evimi terk etsemEv işi en verimli sporformumu buna borçluyum .
abla pastalar tatlılar piştikçe yerini yenisine bırkıyor ne yapsam evimi terk etsembu arada bugün okulda bana manken gibi dediler sen gibi bir sevinçte ben yaşadım
Ama 2 haftadır iyi verdin ablam
Aynen şok diyete ihtiyacın yok zatenYok yok ... kendimi kandırmayacağım fatma . Şu 4 gün bitsin daha şok mok yok :)
Az gitsin öz gitsin modundayım . Senelerce bir anda verip ..misli misli geri aldım . Bıktım
Ooooyyyy gel bi opeyim
Canım Allah kabul etsin
hedefe ulaşayımda abla buraya attığım ilk fotoğraf before olur o zamanSen buraya bir foto daha at bence . Biz sana manken gibisin dedikçe ...yeni gelenler abarttığımızı sanmasın
Politik de olsa cevap göremedim
Karnım guruldadiSaat 16:30 itibarıyla akşam yemeğimi yedim
O zaman gelsin menü bildirimi .
Salı Menü bildirimi( 4 gün diyeti)
06:15
1 fincan kahve
07:00
1 fincan yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
12:00
1 kase yoğurt / ton balıklı salata
16:30
1 kase tavuk suyuna çorba / 1 kase yoğurt
Su şuan 1 lt .
Spor yağmurdan kaçmaca koşusu:)
Bugün kontrol vardı ablam kalbi atmaya başlamış çok şükür her şey yolunda dedi doktor. Benim içime kız doğuyor bu sefer elbette sağlıklı hayırlı olsun gerisi önemli değil
Ablam biraz öyle oldu, öğlen uyur oldum ama yarın dikkat edeceğim
Hayat devam ediyornananais#Sponsorlu sevgili aranıyor...#
şimdi gördüm
Alıntımı güzel alıntıla please
Düzeltmişsin :))))))
Kuş kadar ayolBenimdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?