Çok Haklsın da aman ne bilim. Tek olsam neyse de .işte .
Alllahin mahrumiyet yerinde insan yok yaa. Ama ben bi hal çaresine bakcam ya. Gercekten her akşam bu evde yemekhane gibj sofralar kuruluo her gün bulaşık mak. Çamaşır çalışıo.. Ben bazen açardim bazen supururdum bazen yerdim.. Ama bu ney .. ve ben günde sadecé 4 saat . O da 2 saat aralikli birakiom bebemi.. of neyse .hadi yaa o kadar mı çok
Alllahin mahrumiyet yerinde insan yok yaa. Ama ben bi hal çaresine bakcam ya. Gercekten her akşam bu evde yemekhane gibj sofralar kuruluo her gün bulaşık mak. Çamaşır çalışıo.. Ben bazen açardim bazen supururdum bazen yerdim.. Ama bu ney .. ve ben günde sadecé 4 saat . O da 2 saat aralikli birakiom bebemi.. of neyse .
Alllahin mahrumiyet yerinde insan yok yaa. Ama ben bi hal çaresine bakcam ya. Gercekten her akşam bu evde yemekhane gibj sofralar kuruluo her gün bulaşık mak. Çamaşır çalışıo.. Ben bazen açardim bazen supururdum bazen yerdim.. Ama bu ney .. ve ben günde sadecé 4 saat . O da 2 saat aralikli birakiom bebemi.. of neyse .
YANİ BU MASRAFA YARIM GÜN BİRİNİ BULURSUN DİYE BOŞA DMEİYORUM İŞTE
Ne bilim derken lafın gelişi de. Ben de git gel yemiom yahu. Şöyle çay saati yanında paketli zikimlardan yiyom işte. Şeker atmaynca çayà. Emzirdiğm icin bebege gaz yapar die dikkat ediom aslında da.dahà napılır ki. Et tavuk yoğurt vs. Yiyom kiYA KUSURA BAKMADA BİLİNÇLİ OLMAN LAIZM , BİRDE EMZİRİYORSUN NEYİ BİLMİYORSUN ALLAH AŞKINA BEN 9 YAŞINDAKİ ÇOCUKALRIMDAN BİLE KISIYORUM ABUR CUBURU
Evet ben bunu bi dusuncem vallaYANİ BU MASRAFA YARIM GÜN BİRİNİ BULURSUN DİYE BOŞA DMEİYORUM İŞTE
Kızlar. Bebeğim ilk kez bu kadar sinirlerimı bozdu. Minicik daha o ama ben ona büyükler gibi kin guttum kızdım ceZa vercem die almadım kucağıma ağladı. .. kendimı tükenmiş hissediorum. Hep bebekten arta kalan zamanlarda bişi yapio olmak sıktı beni. Kvalide ve bananın evde olması da ayrıca sinir ediyo beni.
Böyle tatlı anne rolünü yeterince yapamiorum. Hep gülen seven Eğiten olamıyorum. .özümde bu yok. Tembel uyumayı yemeyi seven egoist biri yim ben.. hazirladigim sofraya oturtmadi ağladı die çok kizdim bebeme gece uyutmuyor die de . Ha bunu sözel fiziksel asla yansitmiyirm ama içimden gelen hısler bunlar ...
Onun kilina zarar gelse ölürüm biliom . Zaten kıskanç yapım var. Onu baska sini n kucağında görmeye tahammül edemiyorm. Böyle yken kvalide nin sen yemeğini ye ben yatırırim deyip 40 saat uğraştığım bebegi uyutabilir olması da .zaten tuz biber oldu .
içimi doktum az...
mesleğin ne canımAlllahin mahrumiyet yerinde insan yok yaa. Ama ben bi hal çaresine bakcam ya. Gercekten her akşam bu evde yemekhane gibj sofralar kuruluo her gün bulaşık mak. Çamaşır çalışıo.. Ben bazen açardim bazen supururdum bazen yerdim.. Ama bu ney .. ve ben günde sadecé 4 saat . O da 2 saat aralikli birakiom bebemi.. of neyse .
YA KUSURA BAKMADA BİLİNÇLİ OLMAN LAIZM , BİRDE EMZİRİYORSUN NEYİ BİLMİYORSUN ALLAH AŞKINA BEN 9 YAŞINDAKİ ÇOCUKALRIMDAN BİLE KISIYORUM ABUR CUBURU
geldim, geldim yettim gariiikız dörtgünlüklerin hepsi sefer emmigillerden mi Eyvah eyvahhhh Yasemincim sana ve ausa güveniyorum bu hafta, e hadi benden de taş çatlasın giderse 700 gr anca gider, o da giderse
Heeeeyyy Tellioğulları, ne alemdesiniz bakayım
TELLİOĞULLARI
1.Ausencia
2. @saydin78
3. @ervahafsa
4.BlueDesertRain
5.Nare83
6. @Betulina
7.roxen2303
8. @Ahu060812
9. @Sherrysherrylady
10.@Yenihayat2016
11. @Ka-raca
12.@kelebekolacam
13. @cansu cansu
banucum bazen insan o kadar değişik psikolojiler de oluyor ki maalesef bile bile değilde şuursuzca abur cubur yiyebiliyor duygusal açlık diye bir şey var malum.eminim arkadaşımızda yavrucuğunu düşünüyordur ama içinde ki psikolojik durumu bilmeyiz değil mi
haklısın canım alışkanlıkta olabilir inşallah zamanla kendi için bu alışkanlıklarını değiştirebilir bende maalesef kendini çok zor disipline edebilenlerdenim alışkanlıklarımı kolay terkedemem inşallah veroda en kısa zamanda kendi için bir iyilik yaparak şu abur cuburları hayatından çıkaracaktırben duygusal açlıktan yedigini düşünmüyorum veroyu alışkanlık
emzirmese yine yenilebilr de birde bu kadar insan uyarıyor hergün tecrübelerini söylüyor , herşeyi bilemeyiz ama başkalarının söylemlerinden hatalar düzeltilenbilir diye düşünüyorum
Saat 16:30 itibarıyla akşam yemeğimi yedim
O zaman gelsin menü bildirimi .
Salı Menü bildirimi( 4 gün diyeti)
06:15
1 fincan kahve
07:00
1 fincan yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
12:00
1 kase yoğurt / ton balıklı salata
16:30
1 kase tavuk suyuna çorba / 1 kase yoğurt
Su şuan 1 lt .
Spor yağmurdan kaçmaca koşusu:)
2,Cİ günüde atlattın hadi geçmiş olsun darısı kaşan iki güne cnm
tavuk çorbasıda mantıklı olmuş tok tutar hemm
Bugün kuaföre gittim ... Aramadan giderim ...işi varsa sohbet muhabbet ederiz ... Açmamış .
Arada gittiğim yedek kuaförüm var , ona gittim bende .
Montumu çıkardım ...
Ablaaaaaaaa !!!
Çok zayıflamışsın ''YİNE'' dedi
Ne kadardır diyet yapıyorsun? Ne oduluymuş buGünaydın. Cuma 80nin altına düşersem kendime bi ödül düşündüm bile.
Bu yoğunlukta bu diyeti başarmak lazım
Bakıcı geç geldi ise geç kaldım.izin alıp dönmem lazım. Kuzularim hasta.
Kendimi şimdiden incelik hissediyorum sanırsın 50 kiloluk citir
Geçmiş olsun canımKötü olan 3.5 yasinda muz yedirdim çıkardı soğuk bal şerbeti yaptım.birazda ateşi vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?