Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hadi yaa o kadar mı çok
Alllahin mahrumiyet yerinde insan yok yaa. Ama ben bi hal çaresine bakcam ya. Gercekten her akşam bu evde yemekhane gibj sofralar kuruluo her gün bulaşık mak. Çamaşır çalışıo.. Ben bazen açardim bazen supururdum bazen yerdim.. Ama bu ney .. ve ben günde sadecé 4 saat . O da 2 saat aralikli birakiom bebemi.. of neyse .

YANİ BU MASRAFA YARIM GÜN BİRİNİ BULURSUN DİYE BOŞA DMEİYORUM İŞTE

YANİ BU MASRAFA YARIM GÜN BİRİNİ BULURSUN DİYE BOŞA DMEİYORUM İŞTE

ayy evet Nare83 haklı o kadar masrafa yarım gün birini bulursun gerçekten
canım bizi yanlış anlama kimse kimsenin ev halini bilemez ama bir bayan olarak eve çeki düzen vermek sana düşer,erkeler bazı şeyleri düşünemez burda sen olayları eline alıp düzene koymalısın
sen nerde oturuyosun,mahrumiyet yeri falan demişsin ama

YA KUSURA BAKMADA BİLİNÇLİ OLMAN LAIZM , BİRDE EMZİRİYORSUN NEYİ BİLMİYORSUN ALLAH AŞKINA BEN 9 YAŞINDAKİ ÇOCUKALRIMDAN BİLE KISIYORUM ABUR CUBURU
Ne bilim derken lafın gelişi de. Ben de git gel yemiom yahu. Şöyle çay saati yanında paketli zikimlardan yiyom işte. Şeker atmaynca çayà. Emzirdiğm icin bebege gaz yapar die dikkat ediom aslında da.dahà napılır ki. Et tavuk yoğurt vs. Yiyom ki

o kin değil aslında yorgunluktan sinirlerin bozulmuş ayy bende ilk çocuğumda annem uyutunca falan sinir oluyordum.ikincide daha rahattım herkes bakabilirdi sorun yoktu yani. kayınvalidenler yatılımı kalıyor sende

mesleğin ne canım

YA KUSURA BAKMADA BİLİNÇLİ OLMAN LAIZM , BİRDE EMZİRİYORSUN NEYİ BİLMİYORSUN ALLAH AŞKINA BEN 9 YAŞINDAKİ ÇOCUKALRIMDAN BİLE KISIYORUM ABUR CUBURU

banucum bazen insan o kadar değişik psikolojiler de oluyor ki maalesef bile bile değilde şuursuzca abur cubur yiyebiliyor duygusal açlık diye bir şey var malum.eminim arkadaşımızda yavrucuğunu düşünüyordur ama içinde ki psikolojik durumu bilmeyiz değil mi

yemek hazirliyorum

ben duygusal açlıktan yedigini düşünmüyorum veroyu alışkanlık
emzirmese yine yenilebilr de birde bu kadar insan uyarıyor hergün tecrübelerini söylüyor , herşeyi bilemeyiz ama başkalarının söylemlerinden hatalar düzeltilenbilir diye düşünüyorum

haklısın canım alışkanlıkta olabilir inşallah zamanla kendi için bu alışkanlıklarını değiştirebilir bende maalesef kendini çok zor disipline edebilenlerdenim alışkanlıklarımı kolay terkedemem inşallah veroda en kısa zamanda kendi için bir iyilik yaparak şu abur cuburları hayatından çıkaracaktır

Saat 16:30 itibarıyla akşam yemeğimi yedim

O zaman gelsin menü bildirimi .

Salı Menü bildirimi ( 4 gün diyeti)

06:15

1 fincan kahve

07:00

1 fincan yeşil çay
2 haşlanmış yumurta

12:00

1 kase yoğurt / ton balıklı salata

16:30

1 kase tavuk suyuna çorba / 1 kase yoğurt

Su şuan 1 lt .

Spor yağmurdan kaçmaca koşusu:)

2,Cİ günüde atlattın hadi geçmiş olsun darısı kaşan iki güne cnm
tavuk çorbasıda mantıklı olmuş tok tutar hemm

Ne kadardır diyet yapıyorsun? Ne oduluymuş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…