- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Canim afiyet olsun, su çok çok az olmuş. Spor neden yok ?Ka-raca şahane menüm
9 kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin ,peynir , 2 dilim çavdar ekmek, domates
12 ara 1 mandalina , 2 form büskivi, 3 ceviz
14:30 tavuk ızgara , domates , ince yufka ekmek
Akşam 19:30 ızgara balık , salata
Su 1lt spor yok
ATom nedir?merhaba kizlar dunki menum
sabah: az sutlu sekersiz nescafe
ogle: kofte ve 3 4 kasik bulgur pilavi cok az yogurtla
ara1: elma
ara2: ayran 3 tane diyet biskuvi
aksam: 4 5 tane z yagli dolma
3 catal taze fazulye
ara badem ve fistik az miktarda
2 lt su
yatmadan once atom
spor yok
hakkınızda hayırlısı olsun canımhayırlı arkadaşlarım, hayırlı öğlenler olsun
Bizim ev işi yattı, tam sözleşmeyi imzalarken adamcağızın aklına ne düştüyse vazgeçti. Yine ev aramacası başladı, ne pis iş ya
Dün niyetliydim, akşam dolmayı biraz fazla kaçırdım galiba. İnşallah bugün eritirim
üçlersen hevesini, sonun koli başı olacak diyeyim şimdiden
Canim afiyet olsun, su çok çok az olmuş. Spor neden yok ?
bizim neyimizi beğenemedin, anlayamadım şekerim
rakip olmak istiyorsun demek ki, ok
Nasipte daha iyisi var demem ki hayırlısı olsunhayırlı arkadaşlarım, hayırlı öğlenler olsun
Bizim ev işi yattı, tam sözleşmeyi imzalarken adamcağızın aklına ne düştüyse vazgeçti. Yine ev aramacası başladı, ne pis iş ya
Dün niyetliydim, akşam dolmayı biraz fazla kaçırdım galiba. İnşallah bugün eritirim
İnşallah canım, ben de inanıyorum.Evet evetaeben
canım Allah daha hayırlısını daha iyisini nasip edecektir eminim. Bak unutma bu lafımı
İkisi de zor, ama kiracı olmak çok zor. Çalışıp kazandığının yarısı resmen başkası için gidiyorBetulina bazen kiracı mı olmak zor ev sahibimi bilemiyorum.Allah kolaylık versinn.
inşallah canımNasipte daha iyisi var demem ki hayırlısı olsun
Amin kuzumhakkınızda hayırlısı olsun canım
Bugün kontrol vardı ablam kalbi atmaya başlamış çok şükür her şey yolunda dedi doktor. Benim içime kız doğuyor bu sefer elbette sağlıklı hayırlı olsun gerisi önemli değilevet ya unutmuşum fatmacım haklısın yanlış ahu oldu ahunur işte yaşlılıkbu arada sende sağlıklı besleniyondur inş yiğenime iyi bak . bugün düşündüm acaba fatmanın kızımı olur oğlumu içimde erkek bebek geçti niyeyse hayırlııs inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim çok heyecanlandım bir anda.
Aman da 1 gramlık minnoşum kalbi atmaya mı başlamışBugün kontrol vardı ablam kalbi atmaya başlamış çok şükür her şey yolunda dedi doktor. Benim içime kız doğuyor bu sefer elbette sağlıklı hayırlı olsun gerisi önemli değil
geldim, geldim yettim gariiibetülll nirdesin bu seferoglulları bi 4 günlük liste tutturmus.
çok iyi ben hareket yaparken maksimum 1,5 kilo veriyorumya ben (hareket yapmayınca galiba) ayda en fazla 2,5 kilo verebiliyorrum
Günaydın hatunlar
Bugün bende başlıycam 4 gün diyetine
Bugün regl günüm bide yaaaAntepia27 ablam beni geçiçeeeeek
Yok yok ... kendimi kandırmayacağım fatma . Şu 4 gün bitsin daha şok mok yok :)
Az gitsin öz gitsin modundayım . Senelerce bir anda verip ..misli misli geri aldım . Bıktım
Bugün kontrol vardı ablam kalbi atmaya başlamış çok şükür her şey yolunda dedi doktor. Benim içime kız doğuyor bu sefer elbette sağlıklı hayırlı olsun gerisi önemli değil
Merabalar dun nobette okuyamadim. Hic simdide otobusteyim gidecegim yerden dönüp sonra baska yere gidecegim aksama ancak eve gecerim.gecmisi okuyabildihim kdr okuycam. Birazda rahatsızım bugun cok yazamayabilirim
geldim, geldim yettim gariiikız dörtgünlüklerin hepsi sefer emmigillerden mi Eyvah eyvahhhh Yasemincim sana ve ausa güveniyorum bu hafta, e hadi benden de taş çatlasın giderse 700 gr anca gider, o da giderse
Heeeeyyy Tellioğulları, ne alemdesiniz bakayım
TELLİOĞULLARI
1.Ausencia
2.saydin78
3.ervahafsa
4. @Matematikhocasi
5.Nare83
6.Betulina
7.roxen2303
8.Ahu060812
9. @Sherrysherrylady
10.Yenihayat2016
11. @Ka-raca
12.kelebekolacam
13. @cansu cansu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?