Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ATom nedir?

hakkınızda hayırlısı olsun canım

Nasipte daha iyisi var demem ki hayırlısı olsun

Evet evet aeben
canım Allah daha hayırlısını daha iyisini nasip edecektir eminim. Bak unutma bu lafımı
İnşallah canım, ben de inanıyorum.
Rabbim daha güzelini versin

Betulina bazen kiracı mı olmak zor ev sahibimi bilemiyorum.Allah kolaylık versinn.
İkisi de zor, ama kiracı olmak çok zor. Çalışıp kazandığının yarısı resmen başkası için gidiyor

Nasipte daha iyisi var demem ki hayırlısı olsun
inşallah canım

hakkınızda hayırlısı olsun canım
Amin kuzum

Bugün kontrol vardı ablam kalbi atmaya başlamış çok şükür her şey yolunda dedi doktor. Benim içime kız doğuyor bu sefer elbette sağlıklı hayırlı olsun gerisi önemli değil

Merabalar dun nobette okuyamadim. Hic simdide otobusteyim gidecegim yerden dönüp sonra baska yere gidecegim aksama ancak eve gecerim.gecmisi okuyabildihim kdr okuycam. Birazda rahatsızım bugun cok yazamayabilirim

Bugün kontrol vardı ablam kalbi atmaya başlamış çok şükür her şey yolunda dedi doktor. Benim içime kız doğuyor bu sefer elbette sağlıklı hayırlı olsun gerisi önemli değil
Aman da 1 gramlık minnoşum kalbi atmaya mı başlamış maşallah minnağıma

betülll nirdesin bu seferoglulları bi 4 günlük liste tutturmus.
geldim, geldim yettim gariii kız dörtgünlüklerin hepsi sefer emmigillerden mi Eyvah eyvahhhh Yasemincim sana ve ausa güveniyorum bu hafta, e hadi benden de taş çatlasın giderse 700 gr anca gider, o da giderse

Heeeeyyy Tellioğulları, ne alemdesiniz bakayım

TELLİOĞULLARI

1. Ausencia

2. saydin78

3. ervahafsa

4. @Matematikhocasi

5. Nare83

6. Betulina

7. roxen2303

8. Ahu060812

9. @Sherrysherrylady

10. Yenihayat2016

11. @Ka-raca

12. kelebekolacam

13. @cansu cansu

Günaydın hatunlar
Bugün bende başlıycam 4 gün diyetine
Bugün regl günüm bide yaaa Antepia27 ablam beni geçiçeeeeek

Hadi rakubem sende bu 4gune birazda seni gecmek icin basladim hafta sonu kacinca toparlayip eksiye dusmem gerek dedim yaris olmadaydi normal bi liste yapacaktim
Iyi oldu ama hem bagirsaklarim temizlendi odem falan hemdw tartimoral oldu asil kilo vermem normal diyetle haftaya insallah
Yani bu haftadami yeneyim seni hatirlatirim gecen haftada yenmistim
Sen rakubem katmerlere dwvam et

Yok yok ... kendimi kandırmayacağım fatma . Şu 4 gün bitsin daha şok mok yok :)

Az gitsin öz gitsin modundayım . Senelerce bir anda verip ..misli misli geri aldım . Bıktım

Aynen canim haftaya insallah bende normal menuler ve sporla gelirim

Seferoğullarına dahil olsam Ausencia

Iyi ettim elifim bize geldin 3boga olduk grupta

Ayyyy masallah suphanallah cok sevindim fatmam

Merabalar dun nobette okuyamadim. Hic simdide otobusteyim gidecegim yerden dönüp sonra baska yere gidecegim aksama ancak eve gecerim.gecmisi okuyabildihim kdr okuycam. Birazda rahatsızım bugun cok yazamayabilirim

Canim cok yotuluyorsun dikkat et kendine

valla canımm ben çok dikkat eidyorum bu haftadan umutluyum ama bilemiyorum
kolaygelsin 68 gün kankam benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…