Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım zaten sağlık grup baskanı gitmemi istemiyor ki onun karsısına cıkıp da sormamın mantığı yok.
ayrıca yeni gelen kişi ile benim meslek farklı dediğin gibi yapıak olduktan sonra herseyi kılıfına uyduruyorlar..
bana bakanlıkda sorun diyorlar ama ben böyle beklerken onu cekerlerse yalan söyledikleri zaten ortaya cıkıcak..

hak edene hakkini verseler yolsuzluk diye bisey kalmazdi. ama insallah istediyin olur.

istediğin gibi olur inşallah

oy oy oy canlarim benim sizi cok sevmeye basladim ben ne guzel motive ediyorsunuz ya.balli kurabiyelerim benim .

Ganfedcim ben de indiriyorum şimdi şu 5 mil olanı, inşallah akşama ben de yapacağım..

Kızlaaaar, beni de bir güzel motive edersiniz değil mi?? Yaza kadar bu kiloların gitmesi şart!!!

tamam şimdi konuştum annemle akşamki menü belliymiş o yüzden şimdiden yazabilirim..

1 fincan nescafe (şekersiz, light sütle hazırlanmış) - kızlar bu arada kahve içebiliyor muyuz? ben bol sütlü içiyorum içerken ama bir yerlerde koyu kahve yasak, kafeinsiz falan yazıyordu.. bir de türk kahvesi içsek bişey olur mu?

kahvaltı
1 büyük dilim tam buğday ekmeği
3 kokteyl domates
1 salatalık
light dil peyniri
zeytin ezmesi

öğlen
ton balıklı salata

akşam
karnıyarık
salata
yoğurt

var mı bir itirazı olan?? :26:

sabah 20 dakika ofise yürüdüm tempolu bir şekilde, akşam dönüşte de yürümek niyetindeyim.. bir de eğer oğlum uyursa erkenden biraz leslie yapmayı istiyorum.. iş yerinde şimdiye kadar 5 bölüm indirebildim 5 millik kısımdan (statik ip kullanınca resetlemek bir işe yaramıyo maalesef ), olmadı bugün 3 mil olanla başlarım artık..

sabah ki dil peynirinin yağ oranı cok yüksek ..
öğlende süt veya süt ürünü yok
aksamki karnı yarığından patlıcanını közlenerek pişirmek gerekiyor..

bunu kızartmadan direkt olarak fırında pişiriyor annem..

ben şimdi her gün menüyü öğreneyim de sana sorayım meyvecim, böyle içim daha rahat edicek..

saferan, güle güle kullan ayakkabılarını canım.. çok güzeller..
mersi canım.....:87:
hayırlısı oosun canım olur inş....

selam kızlar ay ben bugun yanınıza gelemdım sabahtan arazıye gıttım aksamustu saat 4 bucuk gıbıydı gedıgımde ee neler yapıyorsunuz bakalımmm

buarada kırmızı gulum azonce yıne deneme yaptımm

22 dk - 5,5 km hızında - toplamda 2 km yurudum ve sadece 60 kalorı yaktımm:84::84::84:

selm kızlar..nasılsınız..menülerimi yazim..

sabah domates peynir 2 dilim tam buğday ekmeği

öğlen kıymalı yumurtalı soğan kavurması,domates,yoğurt

akşam eşimin sülalesi mangal partisinde toplanmş son dk da haberim oldu eşim geldi aldı.3 parça tavuk yedim yanında ayran..

şimdide meyva yedim..

birazdan kayısı çayı içicem..

sporlarda plates yaptım sabah,pzara gittim dolaştım uzun uzun..eve geldim oğlumu aşağıda eşimin kuzeni bekledi poşetleri çıkardım 6 kat,geri indim oğlumu aldım..akşam yine dışarı çıktık yine 6 kat in çık..heralde bayağı kalori yakmışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…