Tabii motive etcez.Sen zaten citirsin,yaza daha cok citir olcan.Sen azimlisin.Bide dogum kilolari bunlar.Patir patir akip gidicek.
sagol balli kurabiyem .seni cok seviyom ben
git müdürlerle amirlerle konuş son durum ne ne zaman geçicem falan de yeniyi gönderecez derlerse olay çıkar bana söylediniz hazırlandım falan de senin tanıdığın yok sa onların sözü geçer belki of of siyasetten nefret ediyorum yaa isterlerse olmazı oldururlar olanıda engel olurlar buralarda olsaydın yapardık bişeyler
Sev beni sev beni sev sev sev:127:
canım zaten sağlık grup baskanı gitmemi istemiyor ki onun karsısına cıkıp da sormamın mantığı yok.
ayrıca yeni gelen kişi ile benim meslek farklı dediğin gibi yapıak olduktan sonra herseyi kılıfına uyduruyorlar..
bana bakanlıkda sorun diyorlar ama ben böyle beklerken onu cekerlerse yalan söyledikleri zaten ortaya cıkıcak..
canım zaten sağlık grup baskanı gitmemi istemiyor ki onun karsısına cıkıp da sormamın mantığı yok.
ayrıca yeni gelen kişi ile benim meslek farklı dediğin gibi yapıak olduktan sonra herseyi kılıfına uyduruyorlar..
bana bakanlıkda sorun diyorlar ama ben böyle beklerken onu cekerlerse yalan söyledikleri zaten ortaya cıkıcak..
oy oy oy canlarim benim sizi cok sevmeye basladim ben ne guzel motive ediyorsunuz ya.balli kurabiyelerim benim .
valla yaptim ama sona dogru biraz daha bitmeseydi bahaneyle birakacaktim (yani kendi kendimi kandiracaktim hihihihihi)
tamam şimdi konuştum annemle akşamki menü belliymiş o yüzden şimdiden yazabilirim..
1 fincan nescafe (şekersiz, light sütle hazırlanmış) - kızlar bu arada kahve içebiliyor muyuz? ben bol sütlü içiyorum içerken ama bir yerlerde koyu kahve yasak, kafeinsiz falan yazıyordu.. bir de türk kahvesi içsek bişey olur mu?
kahvaltı
1 büyük dilim tam buğday ekmeği
3 kokteyl domates
1 salatalık
light dil peyniri
zeytin ezmesi
öğlen
ton balıklı salata
akşam
karnıyarık
salata
yoğurt
var mı bir itirazı olan?? :26:
sabah 20 dakika ofise yürüdüm tempolu bir şekilde, akşam dönüşte de yürümek niyetindeyim.. bir de eğer oğlum uyursa erkenden biraz leslie yapmayı istiyorum.. iş yerinde şimdiye kadar 5 bölüm indirebildim 5 millik kısımdan (statik ip kullanınca resetlemek bir işe yaramıyo maalesef), olmadı bugün 3 mil olanla başlarım artık..
yaz yazzz
sabah
1 dilim köy ekmeği
zeytin
peynir
biber
domates
öğlen
kurufasulye
domates
biber
ara
elma
portakal yiycem
akşam
:26::26: düşünüyorum daha
öğlen yoğurt-süt yok dersin şimdi sen
akksam bari protein al menemen falan yapıver kendine..
bunu kızartmadan direkt olarak fırında pişiriyor annem..sabah ki dil peynirinin yağ oranı cok yüksek .. 250gr peynirde 12 gr yağ var ben 1/8'ini yediğime göre 1,5 gr yağ almış oluyorum; bu da mı çok??? yağ oranları kaç olmalı peynirlerin??
öğlende süt veya süt ürünü yok balığın yanına yoğurt yemeyeyim dedim ondan böyle oldu
aksamki karnı yarığından patlıcanını közlenerek pişirmek gerekiyor..
kıymalı menemen
salata
ayran
taaammı
akşam yemeğinide bulmuş oldum bu sayede
mersi canım.....:87:saferan, güle güle kullan ayakkabılarını canım.. çok güzeller..
hayırlısı oosun canım olur inş....öğrenemedim henüzz bende kendi kendimi bitiriyorum bu yüzden..
ayy canım ben merkeze gecmek için uğrasıom yaa beni sürekli oyalıyorlar tam oldu diyorlar sonra yine bi bahane sunuyorlar.
sabah bişiler duydum uzaktan yanlıs anlamadıysam yeni baslayan biri vardı onu merkeze alıyorlarmıss ayy eğer öyleyse naparım doğacım bilmiyorum..
ama bunların tek sebebi kimsem olmaığından oluyor bende kendimemleketimde olsaydım torpiilin alasını yaptırırdım pasalar gibi calısırdımm offf offff :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?