aaa aşure bekletilir mi hocam mübarek aşure oİyi akşamlar güzeller ..
Ay aşureeee senede bir kere yap ama yiyemeeeee
Neyse kavonoza konserve yaptım diyet bitsin yerim hımmm
inşallah ise yarar.Bugün bende şu dört günlük diyete başladım ama benim gibi ekmek delisin bu dize getirir
rabbim herşeyin hayırlısını versin fatmacım benim kardeşte hamile 3. yiğenim geliyorrrr...rabbim olmayan herkesi annelikle sereflendirsin inş.Bugün kontrol vardı ablam kalbi atmaya başlamış çok şükür her şey yolunda dedi doktor. Benim içime kız doğuyor bu sefer elbette sağlıklı hayırlı olsun gerisi önemli değil
Zalım tellioğlu seni
aaa aşure bekletilir mi hocam mübarek aşure o
inşallah ise yarar.
Doğru. çalışmayıp evde kafayı siyiriyım .Küçücük bebegemi kin güttün..hemde sofraya oturtmadi diye bence bi sure calisma bebege kendin bak .
"Yağ yakıcı besin olarak düşünmeyin, düzenli dikkat ederseniz herşey size kilo verdirir"Politik de olsa cevap göremedim
Bebekli hayata alışma süreci, uykusuzluk, hayatının tamamen değişmesi bir de üstüne evini kayınvalide ve kayınpederle paylaşmak zorunda kalmak... sabrının tükendiğini hissettiğin zamanlar olacak inan çoğu anne bunu yaşamıştırKızlar. Bebeğim ilk kez bu kadar sinirlerimı bozdu. Minicik daha o ama ben ona büyükler gibi kin guttum kızdım ceZa vercem die almadım kucağıma ağladı. .. kendimı tükenmiş hissediorum. Hep bebekten arta kalan zamanlarda bişi yapio olmak sıktı beni. Kvalide ve bananın evde olması da ayrıca sinir ediyo beni.
Böyle tatlı anne rolünü yeterince yapamiorum. Hep gülen seven Eğiten olamıyorum. .özümde bu yok. Tembel uyumayı yemeyi seven egoist biri yim ben.. hazirladigim sofraya oturtmadi ağladı die çok kizdim bebeme gece uyutmuyor die de . Ha bunu sözel fiziksel asla yansitmiyirm ama içimden gelen hısler bunlar ...
Onun kilina zarar gelse ölürüm biliom . Zaten kıskanç yapım var. Onu baska sini n kucağında görmeye tahammül edemiyorm. Böyle yken kvalide nin sen yemeğini ye ben yatırırim deyip 40 saat uğraştığım bebegi uyutabilir olması da .zaten tuz biber oldu .
içimi doktum az...
Canimm.halden anlayanin yorumu başka oluyor . Haklısın. Biraz daha sakinlesirlerse bizim de stresimiz azalacak. Bi de önceden babası bakiodu beraber yanı. Şimdi hep ben dé hep ben uykusuz fedakâr olunca . Bi dedigin gibj kv kbba. Sinirlerim ziplio o zmanTatlim bunaldigin için öyle.
Itiraf etmek zor.ama uykusuz geceler sonrası bende öyleydim
Idim.diyorum çünkü kizimi sallayarak bile uyutmak iskence olmustu.
Ancak sarsarak.sllarsam zar zor daliyor, sallamayi.biraktigim an uyarıyordu hopp basa.don.
Kollarim kas.yapmisti.sallamaktan
Beni.gec.kizim.gec.uyuyor az.uyuyor sık uyanıyordu . huysuz ve huzursuzdu. yetti artik dedim uyku egitimine.basladim yine,
Biraz basta.zorlandik ama.yol aliyoruz kuzum.
Emzigi.agzina, davsani.koynuna, uyku müziğini açıyorum
Biraz mizilti bagirma aglama, hopp.uyumuş !
Hemde cok daha.deliksiz.ve derin. Şükürler olsun 2 gundur hayata döndük
O cok.huzurlu neşeli uykusunu aldığı için.
Benimde kendme evime esimw ayıracak zamanım var o uyurken.
Ayrica senin sıkıntın kv.kp..ile yasamak
Ben asla yapamazdım cidden.iyi sabrediosun.şeker
Evet canım sayenizde desteginizle yeniden.sahalardayim.
Dukan emziren anne.ve karatay karmasi bisi yapıyorum
Doyiyorum hic ac.değilim tek sorun canım Cok tatli istiyor o zamanda kuru incir yada baska meyve.yiyorum ama.abartmadan: ))
geçmiş olsun kelebekim dikkat et kendine@fatmanurkaya sagol abla sanirim bugun sifayi kaptim disarda nerdeyse 30 40 dakika otobus bekledik. Buz gibiydi hava.sidmi basim fln agriyo atesim varyrni geldim eve yatiyorum. Bugün regl de oldum
Okuyunca benim içime oturdu mesajın kelebekçim. Anne olarak hepimiz hatalı çok şey yapıyoruz bu demek değil ki çocuklarımızı düşünmüyoruzO bizi dinlemiyor canim .. Zaten bebegini düşündügunu de sanmiyoru öyle olsa dikkat ederdi.
Kayin validenleri gönderin sen cocuguna bakDoğru. çalışmayıp evde kafayı siyiriyım .
voronesim inan o yollardan bizde geçtik hiç bitmiyecek hiç büyümeyecek hep uykuzuz aç kalacan sanıyosun zaman okadar hızla geçiyoki şu yazdıklarını 5 sene sonra okuduğunda kendine gülecen bitanem bende bebğim olduğunda kayınvalide kayınpeder bide kaynım vardı yanımızda çok zor ama onların varlığını sürekli dert edersen nefretin hep büyür içinde bırak onların orda olmasını değerlendir kayınvalide uyutmakmı istiyor uyutsun sen dinlen sen dinlenmessen çoçuğunada sabırlı davranamassın öpüyorum senide ömeridepost: 48880849 .!.:Canimm.halden anlayanin yorumu başka oluyor . Haklısın. Biraz daha sakinlesirlerse bizim de stresimiz azalacak. Bi de önceden babası bakiodu beraber yanı. Şimdi hep ben dé hep ben uykusuz fedakâr olunca . Bi dedigin gibj kv kbba. Sinirlerim ziplio o zman
İlk çocukta insan daha gergin oluyor abla 2. de sakinliyor fazlasıylavoronesim inan o yollardan bizde geçtik hiç bitmiyecek hiç büyümeyecek hep uykuzuz aç kalacan sanıyosun zaman okadar hızla geçiyoki şu yazdıklarını 5 sene sonra okuduğunda kendine gülecen bitanem bende bebğim olduğunda kayınvalide kayınpeder bide kaynım vardı yanımızda çok zor ama onların varlığını sürekli dert edersen nefretin hep büyür içinde bırak onların orda olmasını değerlendir kayınvalide uyutmakmı istiyor uyutsun sen dinlen sen dinlenmessen çoçuğunada sabırlı davranamassın öpüyorum senide ömeridebak benim oğlan 22 yaşına gelmiş nezaman 22 oldu diye bir an düşündüm
Gördüm canim guzeldi menun kabak corbasi yapiyosun sanki bugun iyi degilim cok dikkatli degilim kusura bakma olurmuKelebek im menüyü görmüşsun etiketlemeye alisamadim
kesinlikle katılıyorum bu sözüne ama benim 1tane evladım var malesef hep derim oğluma davrandığım gibi asla davranmazdım 2. çoçuğum olsaydı.en basidinden yemek konusunda israrcı davranıp obez yazmazdım çoçuğumu:))))İlk çocukta insan daha gergin oluyor abla 2. de sakinliyor fazlasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?