Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm :

Sabah :tranzon hurması . Yogurt .
Öğlen: 3 kş kavurma ( ayak üstü yedim )
Akşam : 2 kş kavurma . Salata .

Hanımlar çorba ve aşurenin tadı tuzuna bakarken 1 kş yemiş olablirim .

Su az 1.5 anca oldu .
Yeşil çay ve sporda yok .

Bugün kontrol vardı ablam kalbi atmaya başlamış çok şükür her şey yolunda dedi doktor. Benim içime kız doğuyor bu sefer elbette sağlıklı hayırlı olsun gerisi önemli değil
rabbim herşeyin hayırlısını versin fatmacım benim kardeşte hamile 3. yiğenim geliyorrrr...rabbim olmayan herkesi annelikle sereflendirsin inş.

slm herkese menümü verip spora gideyimholilop cevirsekbide yaparımki
sabah
yogurt 3 4 kaşık 1incir 1 kaysı 5 badem4 5 tane kuru üzüm 2 kaşık yulaf biraz chai tohumu ve keten tohumu kahvaltı
öğlen
etli türlü 1tabak 1kase yoğurt1 dilim ekmek
akşam
yumurtalı soğan kavurması 1dilim ekmek kk kadar peynir
1lt ribois cayı ve 1.5 lt su

Bebekli hayata alışma süreci, uykusuzluk, hayatının tamamen değişmesi bir de üstüne evini kayınvalide ve kayınpederle paylaşmak zorunda kalmak... sabrının tükendiğini hissettiğin zamanlar olacak inan çoğu anne bunu yaşamıştır
Kv ve kp olmazsa kendi düzenini kursan daha rahatlarsın

Canimm.halden anlayanin yorumu başka oluyor . Haklısın. Biraz daha sakinlesirlerse bizim de stresimiz azalacak. Bi de önceden babası bakiodu beraber yanı. Şimdi hep ben dé hep ben uykusuz fedakâr olunca . Bi dedigin gibj kv kbba. Sinirlerim ziplio o zman

O bizi dinlemiyor canim .. Zaten bebegini düşündügunu de sanmiyoru öyle olsa dikkat ederdi.
Okuyunca benim içime oturdu mesajın kelebekçim. Anne olarak hepimiz hatalı çok şey yapıyoruz bu demek değil ki çocuklarımızı düşünmüyoruz

voronesim inan o yollardan bizde geçtik hiç bitmiyecek hiç büyümeyecek hep uykuzuz aç kalacan sanıyosun zaman okadar hızla geçiyoki şu yazdıklarını 5 sene sonra okuduğunda kendine gülecen bitanem bende bebğim olduğunda kayınvalide kayınpeder bide kaynım vardı yanımızda çok zor ama onların varlığını sürekli dert edersen nefretin hep büyür içinde bırak onların orda olmasını değerlendir kayınvalide uyutmakmı istiyor uyutsun sen dinlen sen dinlenmessen çoçuğunada sabırlı davranamassın öpüyorum senide ömeridebak benim oğlan 22 yaşına gelmiş nezaman 22 oldu diye bir an düşündüm

Menum 15.11.2016 Sali
Sabah
2 yumurta
3 bardak cay

Öğlen
5 yk lahana corbasi
5 catal ton balığı salata
2 dlm palamut firinda
(Arkadasim yapip getirmis mecburen yedim )

Akşam
1 tabak çorba
1 kase yogurt

3 lt su 2 bardak yesil cay 1 bardak nar cicegi 3 bardak kayisi 60 dakika yürüyüş
Hayirli akşamlar canlarr nasilsiniz

İlk çocukta insan daha gergin oluyor abla 2. de sakinliyor fazlasıyla

İlk çocukta insan daha gergin oluyor abla 2. de sakinliyor fazlasıyla
kesinlikle katılıyorum bu sözüne ama benim 1tane evladım var malesef hep derim oğluma davrandığım gibi asla davranmazdım 2. çoçuğum olsaydı.en basidinden yemek konusunda israrcı davranıp obez yazmazdım çoçuğumu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…