- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Elini verince kolunu kaptiranlardansin sanırım. Herşey bi tadelleyle başladı. Evde bulundurmak bi çözüm olabilir .Kuru meyve artı süt tarçınlı olabilirEvet geldik yine cümbüşe
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir tuzsuz light
5 siyah zeytin
2 kuru kayısı
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay
Ara 14.00
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 2 kk light tuzsuz beyaz peynir
Ayran
Ara 16.00
3 kuru kayısı
1 yk yaban mersini
2 ceviz
Akşam 20.30
200 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Ara 21.00
Çok az kaju
Yarım paket kare bitter çikolata %80 kakaolu
Su: 1,5 lt
Egzersiz : 12166 adım
Haklsın ablam dediklerın tespitlerin doğru. Diyet topicı de ben listeye girme derdinde değilim bu kez. Buraya gelmeden de sağolsun aeben ablamm falan kopma gel gitme dedielr de geldim@cydnz_1 ve @tuba52 4 gün diyetiniz hayırlı olsun sizinde .
Tüm seferoğulları olarak 4 güne vurdunuzBakalım cuma ne olacak ?
vorones kayınvalide / kayınpederle yaşamak herkesin harcı değildir . Ben mesela ... kimse ile yaşayamam ne kendi ailem ... ne eşimin ailesi . Seni bunaltan bu bence .
Evine geldiğinde kendi düzenin ... rahatın yok .
Bu da seni stres yapıyor .
Ama bu karmaşa da sen de çok iyi biliyorsunuz ki , tek sorumluluğu olmayan bebeğin ... o yüzden tavrını ... eşine yap , kayınvalidene yap... kayınpederine yap ... ama bebeğine yapma .
Bu da nacizane bir abla tavsiye benden sana .
Yemeğe gelince ...yediklerin bazen okurken şaka gibi geliyor . Hani bir dolu kadın toplanır da günde , diyet muhabbeti döner ya .. hepsi 44 beden üstü ..içlerinden biri de ayyy ben yiyorum yiyorum yine de almıyorum der . İşte bazen senin yediklerini okuyunca ... eee yeme be ..hadi bir gün kaçamak ...iki gün kaçamak bugün de yeme be diyorum . Hani diyet topiğindeyiz ya o yüzden . Yoksa ne istersen onu ye tabii :)
cansu çok kötü grip olmuş o yüzden gelemeyebilir galiba bide sınavı var gerçi ben ona defalarca sordum bak buraya gelirsen bu bu kuralları var tamam abla dedi ama sanırsam kararlı ilerleyemeyecek.
Yürüyüş de yapilms oh misss.kaçamak da yok. Bilmem .. On Numara beş yıldız benceMerhaba canlar geçmişi okuyamadim
Sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 kırmızı biber
Biraz maydanoz
1 kupa yeşil çay
Öğlen dışarıdaydim yemedim
Ara
1 fincan latte
5 gün kurusu
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4-5 y.k. esmer bulgur pilavı
3 tavuk kanat
brokoli salatası
Yeşil salata domatesli
Ara
1 fincan kayısı çayı
Gece
atom içerim
Su:1,5-2 lt.
Spor: 1,5 saat yürüyüş
@roxen2023vorones yasom7272 ortiler menüm böyle bugün
Aslında kaçamaksız çok iyi gidiyordum ta ki reglim yakınlaşana kadarElini verince kolunu kaptiranlardansin sanırım. Herşey bi tadelleyle başladı. Evde bulundurmak bi çözüm olabilir .Kuru meyve artı süt tarçınlı olabilir
Vero ortamını ve hissetiklerini çok iyi anlıyorum ...Kızlar. Bebeğim ilk kez bu kadar sinirlerimı bozdu. Minicik daha o ama ben ona büyükler gibi kin guttum kızdım ceZa vercem die almadım kucağıma ağladı. .. kendimı tükenmiş hissediorum. Hep bebekten arta kalan zamanlarda bişi yapio olmak sıktı beni. Kvalide ve bananın evde olması da ayrıca sinir ediyo beni.
Böyle tatlı anne rolünü yeterince yapamiorum. Hep gülen seven Eğiten olamıyorum. .özümde bu yok. Tembel uyumayı yemeyi seven egoist biri yim ben.. hazirladigim sofraya oturtmadi ağladı die çok kizdim bebeme gece uyutmuyor die de . Ha bunu sözel fiziksel asla yansitmiyirm ama içimden gelen hısler bunlar ...
Onun kilina zarar gelse ölürüm biliom . Zaten kıskanç yapım var. Onu baska sini n kucağında görmeye tahammül edemiyorm. Böyle yken kvalide nin sen yemeğini ye ben yatırırim deyip 40 saat uğraştığım bebegi uyutabilir olması da .zaten tuz biber oldu .
içimi doktum az...
Haklsın ablam dediklerın tespitlerin doğru. Diyet topicı de ben listeye girme derdinde değilim bu kez. Buraya gelmeden de sağolsun aeben ablamm falan kopma gel gitme dedielr de geldim
Şükür ki geldim yoksa 70 lerde devam ediodum şu an 67 leri görme motivasyonundayken. Yiyorm veriyorum değil de yiyorm almiorum şükur modundaym. Bedenim de düştü bu arada. 46 44 derken 40 oldum 38 é daha var tabi.
Yok ablam yav bi daaa töbe bebeme bulmam yahu allah korusun ona kaşimı catmiom ben anlarsa die.. Bugun içimdeki his öyle geldi kin gibi bısi dı. Bi de tabi ağlarsan almam seniiii dedim.kal bakım beşiğin de falan dedim de. Öyle ona yansitmadım. Aldım koynumda uyuttum sonra .mesajı o ara yazdım.
.Dediğin gibi hep kendi düzenimı ariom. .Benim bebem huysuzlanip ağlarken k.babanin bişi varmıs gibi katıla katıla gulmesi deli etmişti öğlen beni
cansu çok kötü grip olmuş o yüzden gelemeyebilir galiba bide sınavı var gerçi ben ona defalarca sordum bak buraya gelirsen bu bu kuralları var tamam abla dedi ama sanırsam kararlı ilerleyemeyecek.
Keşke 1 _2 kareyle durabilsen. Bu kan şekeri dalgalanmalar bütün düzenini bozar.Aslında kaçamaksız çok iyi gidiyordum ta ki reglim yakınlaşana kadarkendime hakim olamıyorum
YAa burası ne güzel böyle siz ne güzel insanlarsınız. Yani görmeden insan insanı bu kadar anlar sever.. Ben bi de ikizler burcu yu m ki baskı ve özgürlüğün kısıtlanması çok ters bana . Bunlar da geciçi. .İyigeceler kızlar bugün karışık duygular içindeyim dolunayın etkisimi bilemedim
geçmiş okudum tamamen tarafsız olarak yorumlar yapacağım
Şimdivorones i tanıdığım kadarıyla (birebir olmasada uzun zamandır hem duydum hem karakterini anladım)puf güzeli ( yasom7272 tabiri) ile gayet doğal içi dışı bir düZen plan kurmadan kim ne der diye düşünmeden kendi gibi olan bi arkadaşımız şimdi o abur cubur u yeyip çok etkilenmeyen insanlardan o yüzden onun azaltması bile ona kar çünkü bunun bi bağımlılık gibi bişey olduğunu düşünüyorum o yüzden aslında onun puflarını falan biz pek görmüyoruz birde içinde bulunduğu durum var az önce dediğim içi dışı bir olan her istediğini her an yapan insanın evde bir baskının altına girmesi lafını bile konuşurken düşünerek kurması onu son derece rahatsız ediyo.aslında kv ile kb sinin evde olmasından üzerinde hissettiği baskıyı onlarla değil bebeğiyle bağdaştırıyor.yani bir nevi bilinçaltı.onlar Bebek yüzünden burda suçlu Bebek gibi bi psikolojiye itiyor 3 çocuk büyüten ben bazen öyle bi noktaya geliyordum ki sonra dan kendine geliyodum napıyorum ben diye Varo sana tek tavsiyem ya morfin yemiş gibi davranacan çok sabredecen belki sabır için destek alabilirsin yada yarım gün bakıcı bulacan eşten dosttan bunuda onlara kırılmayacağı bi dille söyleyecen
Gelelimkelebek19 a,kelebekim tırtılım şu an çok hassassın sende bi Bebek istiyorsun inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.aklın almıyo bunlar nasıl davranabiliyor çocuğuna diye çünkü sen şu anda herşeyden geçip kendini bebeğe adapte etmişsin her şeyi onun üzerinden kendine kanalize ederek düşünüyorsun ben olsam asla öyle yapmazdım falan diyorsundur.ama inşallah göreceksin ki insan bebeği olunca sabrının tükendiği noktalarda davranışları nasıl değişiyor nasıl başkalaşıyor önemli olan sabredip aşmak.lohusa depresyonu bile var demekki sabır bitmesi kanıtlanmış elinde bi Melek olsada bizde neticede insanız ve insanın hayatının sil baştan değişmesi hemen kabul edilmiyor herkesin başına herşey gelebilir önemli olan sınavlardan geçebilmek naçizane fikirlerimdir sorumluluk kabul edilmez
Çok haklısın sen böyle söyleyince kötü hissettim şimdiKeşke 1 _2 kareyle durabilsen. Bu kan şekeri dalgalanmalar bütün düzenini bozar.
YAa burası ne güzel böyle siz ne güzel insanlarsınız. Yani görmeden insan insanı bu kadar anlar sever.. Ben bi de ikizler burcu yu m ki baskı ve özgürlüğün kısıtlanması çok ters bana . Bunlar da geciçi. .çözüm bulacz bakalim
Kaçamak yapmamak için buraya attım kendimi
45 dk yurudum , ama bi yeme isteği var
Hele bi ye sayfa boyu kovalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?