Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elini verince kolunu kaptiranlardansin sanırım. Herşey bi tadelleyle başladı. Evde bulundurmak bi çözüm olabilir .Kuru meyve artı süt tarçınlı olabilir

Stevia aldım chia da bulursam kendime masum ödül yapıcam N Nana kaptanın triliceye sopa gosterdi

Haklsın ablam dediklerın tespitlerin doğru. Diyet topicı de ben listeye girme derdinde değilim bu kez. Buraya gelmeden de sağolsun aeben ablamm falan kopma gel gitme dedielr de geldim
Şükür ki geldim yoksa 70 lerde devam ediodum şu an 67 leri görme motivasyonundayken. Yiyorm veriyorum değil de yiyorm almiorum şükur modundaym. Bedenim de düştü bu arada. 46 44 derken 40 oldum 38 é daha var tabi.
Yok ablam yav bi daaa töbe bebeme bulmam yahu allah korusun ona kaşimı catmiom ben anlarsa die.. Bugun içimdeki his öyle geldi kin gibi bısi dı. Bi de tabi ağlarsan almam seniiii dedim.kal bakım beşiğin de falan dedim de. Öyle ona yansitmadım. Aldım koynumda uyuttum sonra .mesajı o ara yazdım.
.Dediğin gibi hep kendi düzenimı ariom. .Benim bebem huysuzlanip ağlarken k.babanin bişi varmıs gibi katıla katıla gulmesi deli etmişti öğlen beni

Merhaba canlar geçmişi okuyamadim
Sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates
1 kırmızı biber
Biraz maydanoz
1 kupa yeşil çay
Öğlen dışarıdaydim yemedim
Ara
1 fincan latte
5 gün kurusu
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4-5 y.k. esmer bulgur pilavı
3 tavuk kanat
brokoli salatası
Yeşil salata domatesli
Ara
1 fincan kayısı çayı
Gece
atom içerim
Su:1,5-2 lt.
Spor: 1,5 saat yürüyüş
roxen2303 vorones yasom7272 ortiler menüm böyle bugün

@cansu cansu nasıl gidiyor diyet ?

Menün nelerdi bugün ?

Cuma günü tartılmaya hazır mısın:))
cansu çok kötü grip olmuş o yüzden gelemeyebilir galiba bide sınavı var gerçi ben ona defalarca sordum bak buraya gelirsen bu bu kuralları var tamam abla dedi ama sanırsam kararlı ilerleyemeyecek.

Yürüyüş de yapilms oh misss.kaçamak da yok. Bilmem .. On Numara beş yıldız bence

Vero ortamını ve hissetiklerini çok iyi anlıyorum ...
Sana kızamıyorum çünki canını verececegin yavruna değil bu hissettiklerin . Ayrıca her yazdıgın yüreginden yazıyorsun içinden o an ne geçiyorsa . Sözcükleri kıvırmadan .

Bebegin için yarım gunluk bakıcı tut . Çünki bu şelikde daha kötü oluyorsun . Artı iki yetişkinede bakmak durumundasınki zaten bebek yeterince yorarken ek iki kişi dahada zorluyor seniki zaten henüz bebegin zorşuklarına alışamadan birde iki yaşlıya bakmak çokkk zor

Birde kaçamaklarına deginmek istiyorum . Bizler bu vermek için ugraştıgımız kiloları saglıklı şeyler yiyerekmi aldık ?
Emzirirken hangimiz saglıklı beslendi ? ben saglıklı beslenmedim hatta yavrularımıda saglıklı besleyemedim o zamanki durumlar öyleydi malesef .

Hanımlar ,Evet yemese iyi fakat evde sürekli misafiri düşünün onlara yemekler hazırlandıgını ve emzirdiğini iştahınızı düşünün . Belki bu konuda nefsine taviz veriyor olabilir .ama bu kendi seçimi ve kimse bi bebegi annesi kadar düşünemez .

Kelebegim sana gelince . Senide okadar iyi anlıyorumki .
Kelimelerim açık olabilir kızma bana emi
Zor bir dönemdesin
İçinden ,ya benim bebegim olsa böyle yaparmıyım ,herşeyine dikkat ederim kızmak sinirlenmek ne demek , diye veroya kızdıgını sezebiliyorum .
Ama kuzum rabbım inşallah sanada gösterecekki bu öyle olmuyor malesef .
Hepimiz insanız dayanma ve kırılma noktalarımız olabiliyor , yorum yaparken bunlarıda göz önüne almak lazım

Diyorum ya çok zor . Evi insanın en özel en mahrem yeri ... eskisi gibi geniş sofalı , bol odalı evlerde değiliz maaile yaşayalım . Bu bir süreç ...geçici kısa bir dönem ...böyle düşün .
En büyük morali de yine bebeğinden bul .
Oluyor olmuyor mu ? Bende oğluma bağırıyorum . Sonra da oturup ağlıyorum niye bağırdım diye ?
Ama hadi benim ki laftan anlar yaşta ... sen öfkeni kuzundan çıkarma .
Eşine sar :)
Diyet konunu biliyorum . Yani diyetsiz diyetini . Sen yine de o paketli cızlardan uzak dur mümkün olduğunca . 40 kiloda olsan uzak dur . Mevzu kilo değil ...zararları .

cansu çok kötü grip olmuş o yüzden gelemeyebilir galiba bide sınavı var gerçi ben ona defalarca sordum bak buraya gelirsen bu bu kuralları var tamam abla dedi ama sanırsam kararlı ilerleyemeyecek.

Çok geçmiş olsun .
Kararlı olsun bence yaa çok genç daha yaşı.
Burada bir kaç gün acemilik çeker ..formu tanır ..bizi tanır ...sonrası çorap söküğü gibi gelir .
Buraya gelmeye ikna et bence .

YAa burası ne güzel böyle siz ne güzel insanlarsınız. Yani görmeden insan insanı bu kadar anlar sever.. Ben bi de ikizler burcu yu m ki baskı ve özgürlüğün kısıtlanması çok ters bana . Bunlar da geciçi. . çözüm bulacz bakalim

Vero sana bakıcı bul yatim gün derken ciddiyim ? Hangi şehirdesin sen illaki biti bulunur en kötü ogrenci ailelerine danis .
Ve ogretmemsin bizlere Gore çok sanslisin

yasom7272 aeben Ahu060812 msjlarinjzi alintalayamadim k. Bakmayin.
Beni kimsenin anladığıni sanmıyorum malesef çünkü saydin78 hariç ayni durumu yaşadığımiz arkadas yok bildigim. Tanidigim kadariyla.bu nu yasamayan bilemez malesef. Nasil tok acin halini anlamiyorasa öyle bisey. Zaten konu benim bebegimin olmamasi degil. Evet olsaydi böyle davranirdim davranmazdim diye düşündüğüm oluyor.Kimse kimsenin de evini icini bilemez ama burasi diyet sayfasi ise de ona göre yapilmali yorumlar bence.ama bundan sonra yorum fikir bildirme de yapmayacagim.
Hatta bi süre uzak dursam daha iyi belki bnm pskolojim iyi degil kimseyide rahatsiz etmeme gerek yok. Iyi geceler

masummyeni yılda 69 :)

Aaaa masum profil mesajında ne yazmışsın bak canım ... Yeme isteği mi dedin ? Yok yok ben yanlış okudum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…