Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkürler canım. Çok Haklisn. Hâla daha alışma evresindeyim . Aslında alışmıştim dà . Evde baskalariyla yaşamaya alskin değilim ondan galiba bu stresim

Taniyip tanimamak degil bence mesele bi insan nasil bebegine kin güdebilir ki burda herkes hergün ona bebegini emzirdigi ve onun icin saglikli beslenmesi gerektiğini söylüyor ama o israrla ayni. Hakli yönleri olabilir bende kv kp le hayatta yasayamam ama bunu cezasini cocuk cekmemeli

Son düzenleme:
Sanirim burda laf banaydi bundan sonra kesinlikle menülerinize de sizede yorum yapip rahatsiz etmiycem. Evet halden anlamiyor olabilirim bi bebek sahibi olmadigim icin ..

Ne Dion sen ya... sanâ diyeçek söz bulamadim. Saglikli beslenmiom da sigara mi iciom alkol mü aliom yoksa ne bilim fastfood neyin bile yemiom. Kolaya bayılırm gaz yapar bebege die içmem çoğukez.
Ceza. . Ve kin .. mevzuu dà. Zaten kendi kendime yakinmam ve kendimi asagilamam dan ötürü zaten .. Sen bu iki lafa takılıp "cani ana "yaptin ya benı. Sana da bişi demiom valla.aşkolsun .

Sanirim burda laf banaydi bundan sonra kesinlikle menülerinize de sizede yorum yapip rahatsiz etmiycem. Evet halden anlamiyor olabilirim bi bebek sahibi olmadigim icin ..
Kizz lutfen kendine böyle düşünceye itme güzelim benimde yok bebegim inşallah hayirli zamanda Rabbimm bizlerede nasip eder.Bundan halden anlamanin alakasi yok bekar hatunlar bile soyledi gayet sagliksiz diye demekkii cani cekiyor sen kendiini üzmee

Kizlar birbiriniziii kirmayinn lutfen ikinizde hassasinizz

Yavrum menülerimé yorumla ne alakası var .sen yap sıkıntı yok. İnşallah anne ol olacaksin allahın izniyle .ben de bebemı bi yıl bekledim.aşılama neyin denedik de olmadı tutmadı. .Allahım zamanında verdi..anladigim şu ki sen de çok hassassin ben den daha hassas... anne olduğunda anlicaksin ki yorgun her türlü fedakarliga hazır yolunda ölmeyi göze alan bi anneye cocuguna kendin bak.kin gütme. Ceza verme demek ne kadar inciti. . Bunları anne ben yaptım dese de kendini affetmediginden içini döküp günah çıkarmaya gelmistır buraya . Öyle kimsenin yargısiz infaz yapmasına ihtiyacı yoktur. Bil istedim

Ay ablammm.ilaç gibisin ..sağol . Valla dediğin doğru. 5 sene değil simdı bile nasıl da böyle dusunmusum deye kafayı yedim . Oyyy allahım esirgesin yavruları .. olmayanlara da versin.kimsenin kucağını boş koymasın..

Menu mu de yazam madem.
Sabah sut bana baktı ben ona.hiç sevmiom ki seni dedim icemedim yasom7272 biraz Peynir ekmek yedim ciktim
Öğle 2 buçuk yumurta haşlama
4 5 zeytin.
1 2 dilim peynir
Köz kırmızı biber
Az ekMek
Ara 1 halley 1 bisküvi
Akşam
Yarım tabak etli kabak yemeği
1 dilim patates püre
1 tabak salata
1 kase yoğurt çorbası
Cayin yanina bi cezerye çeyrek trilice
Su normal spor evde durmuoim valla

kelebekim bazı şeyler burda yazılıp çi,zlemiyor insanların ne yaşadığını ne duygularda olduğunu bazen hiçbirimiz empati yapamıyoruz çünkü insan başına gelince anlayabiliyor böyle kendince sitemkar olma vorenese bana . inanki onun yaşadıklarının çoğunu burdaki çoğu anne yaşıyor bakma o duygularını içtenlikle söyleyebildiği için tuhaf geliyor sağlıksız besleniyor haklısın biz ona ne ettysek o bunu başaramıyor ama kötü niyetinden değil bazı alışkalnlıkları bırakmak zor ve şuan inan ruh hali kötü seni çok seviyorum ve alınganlık yapmanı istemiyorum rabbim sanada çifter çifter bebek nasip etsin sağlıkla inşallah ozaman bu dediklerimi hatırlayacalksın ve yasemin ablam haklıymış diyeceksin

İyigeceler kızlar bugün karışık duygular içindeyim dolunayın etkisimi bilemedim
geçmiş okudum tamamen tarafsız olarak yorumlar yapacağım
Şimdi vorones i tanıdığım kadarıyla (birebir olmasada uzun zamandır hem duydum hem karakterini anladım)puf güzeli ( yasom7272 tabiri) ile gayet doğal içi dışı bir düZen plan kurmadan kim ne der diye düşünmeden kendi gibi olan bi arkadaşımız şimdi o abur cubur u yeyip çok etkilenmeyen insanlardan o yüzden onun azaltması bile ona kar çünkü bunun bi bağımlılık gibi bişey olduğunu düşünüyorum o yüzden aslında onun puflarını falan biz pek görmüyoruz birde içinde bulunduğu durum var az önce dediğim içi dışı bir olan her istediğini her an yapan insanın evde bir baskının altına girmesi lafını bile konuşurken düşünerek kurması onu son derece rahatsız ediyo.aslında kv ile kb sinin evde olmasından üzerinde hissettiği baskıyı onlarla değil bebeğiyle bağdaştırıyor.yani bir nevi bilinçaltı.onlar Bebek yüzünden burda suçlu Bebek gibi bi psikolojiye itiyor 3 çocuk büyüten ben bazen öyle bi noktaya geliyordum ki sonra dan kendine geliyodum napıyorum ben diye Varo sana tek tavsiyem ya morfin yemiş gibi davranacan çok sabredecen belki sabır için destek alabilirsin yada yarım gün bakıcı bulacan eşten dosttan bunuda onlara kırılmayacağı bi dille söyleyecen
Gelelim kelebek19 a,kelebekim tırtılım şu an çok hassassın sende bi Bebek istiyorsun inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.aklın almıyo bunlar nasıl davranabiliyor çocuğuna diye çünkü sen şu anda herşeyden geçip kendini bebeğe adapte etmişsin her şeyi onun üzerinden kendine kanalize ederek düşünüyorsun ben olsam asla öyle yapmazdım falan diyorsundur.ama inşallah göreceksin ki insan bebeği olunca sabrının tükendiği noktalarda davranışları nasıl değişiyor nasıl başkalaşıyor önemli olan sabredip aşmak.lohusa depresyonu bile var demekki sabır bitmesi kanıtlanmış elinde bi Melek olsada bizde neticede insanız ve insanın hayatının sil baştan değişmesi hemen kabul edilmiyor herkesin başına herşey gelebilir önemli olan sınavlardan geçebilmek naçizane fikirlerimdir sorumluluk kabul edilmez

Son düzenleme:
Maşallah ablam ikizdi onun değil mi Allah bağışlasın inşallah
evet ablam oda kaç sene çoçuk olmadı hergün ağlardı teselli ederdim onu üzülme tüp bebek yaptırırız diye ikizleri oldu 12 yaşındalar şimdi gene hamile kaldı istemeden.rabbim herkese sağlıkla çoçuk nasip etsin inş.

cydnz_1 ve T tuba52 4 gün diyetiniz hayırlı olsun sizinde .

Tüm seferoğulları olarak 4 güne vurdunuz Bakalım cuma ne olacak ?

vorones kayınvalide / kayınpederle yaşamak herkesin harcı değildir . Ben mesela ... kimse ile yaşayamam ne kendi ailem ... ne eşimin ailesi . Seni bunaltan bu bence .
Evine geldiğinde kendi düzenin ... rahatın yok .
Bu da seni stres yapıyor .
Ama bu karmaşa da sen de çok iyi biliyorsunuz ki , tek sorumluluğu olmayan bebeğin ... o yüzden tavrını ... eşine yap , kayınvalidene yap... kayınpederine yap ... ama bebeğine yapma .
Bu da nacizane bir abla tavsiye benden sana .

Yemeğe gelince ...yediklerin bazen okurken şaka gibi geliyor . Hani bir dolu kadın toplanır da günde , diyet muhabbeti döner ya .. hepsi 44 beden üstü ..içlerinden biri de ayyy ben yiyorum yiyorum yine de almıyorum der . İşte bazen senin yediklerini okuyunca ... eee yeme be ..hadi bir gün kaçamak ...iki gün kaçamak bugün de yeme be diyorum . Hani diyet topiğindeyiz ya o yüzden . Yoksa ne istersen onu ye tabii :)

Evet geldik yine cümbüşe

Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir tuzsuz light
5 siyah zeytin
2 kuru kayısı
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak yeşil çay

Ara 14.00
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 2 kk light tuzsuz beyaz peynir
Ayran

Ara 16.00
3 kuru kayısı
1 yk yaban mersini
2 ceviz

Akşam 20.30
200 gr haşlanmış tavuk göğsü
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata

Ara 21.00
Çok az kaju
Yarım paket kare bitter çikolata %80 kakaolu

Su: 1,5 lt
Egzersiz : 12166 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…