Teşekkürler canım. Çok Haklisn. Hâla daha alışma evresindeyim . Aslında alışmıştim dà . Evde baskalariyla yaşamaya alskin değilim ondan galiba bu stresimBebekli hayata alışma süreci, uykusuzluk, hayatının tamamen değişmesi bir de üstüne evini kayınvalide ve kayınpederle paylaşmak zorunda kalmak... sabrının tükendiğini hissettiğin zamanlar olacak inan çoğu anne bunu yaşamıştır
Kv ve kp olmazsa kendi düzenini kursan daha rahatlarsın
Taniyip tanimamak degil bence mesele bi insan nasil bebegine kin güdebilir kikelebek19 canım siz vorenesi tanımıyorsunuz biraz bencil duygusuz gibi gelebilir size ama biz onu inanın tanıyoruz okadar hassa ve içtenki tanısan o lafları etmessin seninde çoçuğun olunca inşallah buz sözlerin aklına gelir oda zor bir dönem geçiriyor buna inan.
Ben günde iki saat çalıyorum zaten. Mesele çalsmam değil de . 2 saat de olsa bebegı birakacak başka kimsenin olmamasi. Evden çıkarmadan yavrumu.bakacak bakıcı yokKayin validenleri gönderin sen cocuguna bak
Sanirim burda laf banaydi bundan sonra kesinlikle menülerinize de sizede yorum yapip rahatsiz etmiycem. Evet halden anlamiyor olabilirim bi bebek sahibi olmadigim icin ..Canimm.halden anlayanin yorumu başka oluyor . Haklısın. Biraz daha sakinlesirlerse bizim de stresimiz azalacak. Bi de önceden babası bakiodu beraber yanı. Şimdi hep ben dé hep ben uykusuz fedakâr olunca . Bi dedigin gibj kv kbba. Sinirlerim ziplio o zman
Ne Dion sen ya... sanâ diyeçek söz bulamadim. Saglikli beslenmiom da sigara mi iciom alkol mü aliom yoksa ne bilim fastfood neyin bile yemiom. Kolaya bayılırm gaz yapar bebege die içmem çoğukez.Taniyip tanimamak degil bence mesele bi insan nasil bebegine kin güdebilir kihirda herkes hergün ona bebegini emzirdigi ve onun icin saglikli beslenmesi gerektiğini söylüyor ama o israrla ayni. Hakli yönleri olabilir bende kv kp le hayatta yasayamam ama bunu cezasini cocuk cekmemeli
Kizz lutfen kendine böyle düşünceye itme güzelim benimde yok bebegim inşallah hayirli zamanda Rabbimm bizlerede nasip eder.Bundan halden anlamanin alakasi yok bekar hatunlar bile soyledi gayet sagliksiz diye demekkii cani cekiyor sen kendiini üzmeeSanirim burda laf banaydi bundan sonra kesinlikle menülerinize de sizede yorum yapip rahatsiz etmiycem. Evet halden anlamiyor olabilirim bi bebek sahibi olmadigim icin ..
Kizlar birbiriniziii kirmayinn lutfen ikinizde hassasinizzNe Dion sen ya... sanâ diyeçek söz bulamadim. Saglikli beslenmiom da sigara mi iciom alkol mü aliom yoksa ne bilim fastfood neyin bile yemiom. Kolaya bayılırm gaz yapar bebege die içmem çoğukez.
Ceza. . Ve kin .. mevzuu dà. Zaten kendi kendime yakinmam ve kendimi asagilamam dan ötürü zaten .. Sen bu iki lafa takılıp "cani ana "yaptin ya benı. Sana da bişi demiom valla.aşkolsun .
Yavrum menülerimé yorumla ne alakası var .sen yap sıkıntı yok. İnşallah anne ol olacaksin allahın izniyle .ben de bebemı bi yıl bekledim.aşılama neyin denedik de olmadı tutmadı. .Allahım zamanında verdi..anladigim şu ki sen de çok hassassin ben den daha hassas... anne olduğunda anlicaksin ki yorgun her türlü fedakarliga hazır yolunda ölmeyi göze alan bi anneye cocuguna kendin bak.kin gütme. Ceza verme demek ne kadar inciti. . Bunları anne ben yaptım dese de kendini affetmediginden içini döküp günah çıkarmaya gelmistır buraya . Öyle kimsenin yargısiz infaz yapmasına ihtiyacı yoktur. Bil istedimSanirim burda laf banaydi bundan sonra kesinlikle menülerinize de sizede yorum yapip rahatsiz etmiycem. Evet halden anlamiyor olabilirim bi bebek sahibi olmadigim icin ..
Ay ablammm.ilaç gibisin ..sağol . Valla dediğin doğru. 5 sene değil simdı bile nasıl da böyle dusunmusum deye kafayı yedim . Oyyy allahım esirgesin yavruları .. olmayanlara da versin.kimsenin kucağını boş koymasın..voronesim inan o yollardan bizde geçtik hiç bitmiyecek hiç büyümeyecek hep uykuzuz aç kalacan sanıyosun zaman okadar hızla geçiyoki şu yazdıklarını 5 sene sonra okuduğunda kendine gülecen bitanem bende bebğim olduğunda kayınvalide kayınpeder bide kaynım vardı yanımızda çok zor ama onların varlığını sürekli dert edersen nefretin hep büyür içinde bırak onların orda olmasını değerlendir kayınvalide uyutmakmı istiyor uyutsun sen dinlen sen dinlenmessen çoçuğunada sabırlı davranamassın öpüyorum senide ömeridebak benim oğlan 22 yaşına gelmiş nezaman 22 oldu diye bir an düşündüm
Maşallah ablam ikizdi onun değil mi Allah bağışlasın inşallahrabbim herşeyin hayırlısını versin fatmacım benim kardeşte hamile 3. yiğenim geliyorrrr...rabbim olmayan herkesi annelikle sereflendirsin inş.
kelebekim bazı şeyler burda yazılıp çi,zlemiyor insanların ne yaşadığını ne duygularda olduğunu bazen hiçbirimiz empati yapamıyoruz çünkü insan başına gelince anlayabiliyor böyle kendince sitemkar olma vorenese bana . inanki onun yaşadıklarının çoğunu burdaki çoğu anne yaşıyor bakma o duygularını içtenlikle söyleyebildiği için tuhaf geliyor sağlıksız besleniyor haklısın biz ona ne ettysek o bunu başaramıyor ama kötü niyetinden değil bazı alışkalnlıkları bırakmak zor ve şuan inan ruh hali kötü seni çok seviyorum ve alınganlık yapmanı istemiyorum rabbim sanada çifter çifter bebek nasip etsin sağlıkla inşallah ozaman bu dediklerimi hatırlayacalksın ve yasemin ablam haklıymış diyeceksinTaniyip tanimamak degil bence mesele bi insan nasil bebegine kin güdebilir kiburda herkes hergün ona bebegini emzirdigi ve onun icin saglikli beslenmesi gerektiğini söylüyor ama o israrla ayni. Hakli yönleri olabilir bende kv kp le hayatta yasayamam ama bunu cezasini cocuk cekmemeli
evet ablam oda kaç sene çoçuk olmadı hergün ağlardı teselli ederdim onu üzülme tüp bebek yaptırırız diye ikizleri oldu 12 yaşındalar şimdi gene hamile kaldı istemeden.rabbim herkese sağlıkla çoçuk nasip etsin inş.Maşallah ablam ikizdi onun değil mi Allah bağışlasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?