ohhh ohh hay maşallahh canım yürüyüş süper olmuşşşŞarjım % 3 şekerler. Menümü ve yorumları eve dönünce paylaşıcam. Kaçamak yokYürüyüş yaptım 1,5 saat sonra görüşürüz şekerler ♡♡♡
Evet canım biz mayıs anneleri olaraktan ayni yoldayizKiZzzz illam vurun yuzume pattisleri. Aynı kader derken bebelerimiz aynı ayda ondan dedim di
Giz sen nerelisin, egeli mi ?Yavrim azıcık ucundan yisen nefsin korelir. Deye .şey ettimdi. Yok yok neyse sen hiç yeme baci. Kilo alın eden sonra bene suç bulan. . Şurda cumaya ne kaldı az daha gayret
Tatlim bunaldigin için öyle.Kızlar. Bebeğim ilk kez bu kadar sinirlerimı bozdu. Minicik daha o ama ben ona büyükler gibi kin guttum kızdım ceZa vercem die almadım kucağıma ağladı. .. kendimı tükenmiş hissediorum. Hep bebekten arta kalan zamanlarda bişi yapio olmak sıktı beni. Kvalide ve bananın evde olması da ayrıca sinir ediyo beni.
Böyle tatlı anne rolünü yeterince yapamiorum. Hep gülen seven Eğiten olamıyorum. .özümde bu yok. Tembel uyumayı yemeyi seven egoist biri yim ben.. hazirladigim sofraya oturtmadi ağladı die çok kizdim bebeme gece uyutmuyor die de . Ha bunu sözel fiziksel asla yansitmiyirm ama içimden gelen hısler bunlar ...
Onun kilina zarar gelse ölürüm biliom . Zaten kıskanç yapım var. Onu baska sini n kucağında görmeye tahammül edemiyorm. Böyle yken kvalide nin sen yemeğini ye ben yatırırim deyip 40 saat uğraştığım bebegi uyutabilir olması da .zaten tuz biber oldu .
içimi doktum az...
Evet canım sayenizde desteginizle yeniden.sahalardayim.Kedibochi ne güzel ..bolca yemişsin ama kaçamak yok.
O bizi dinlemiyor canim .. Zaten bebegini düşündügunu de sanmiyoru öyle olsa dikkat ederdi.
Açlıktan o açlıktan
Küçücük bebegemi kin güttün..Kızlar. Bebeğim ilk kez bu kadar sinirlerimı bozdu. Minicik daha o ama ben ona büyükler gibi kin guttum kızdım ceZa vercem die almadım kucağıma ağladı. .. kendimı tükenmiş hissediorum. Hep bebekten arta kalan zamanlarda bişi yapio olmak sıktı beni. Kvalide ve bananın evde olması da ayrıca sinir ediyo beni.
Böyle tatlı anne rolünü yeterince yapamiorum. Hep gülen seven Eğiten olamıyorum. .özümde bu yok. Tembel uyumayı yemeyi seven egoist biri yim ben.. hazirladigim sofraya oturtmadi ağladı die çok kizdim bebeme gece uyutmuyor die de . Ha bunu sözel fiziksel asla yansitmiyirm ama içimden gelen hısler bunlar ...
Onun kilina zarar gelse ölürüm biliom . Zaten kıskanç yapım var. Onu baska sini n kucağında görmeye tahammül edemiyorm. Böyle yken kvalide nin sen yemeğini ye ben yatırırim deyip 40 saat uğraştığım bebegi uyutabilir olması da .zaten tuz biber oldu .
içimi doktum az...
Kesinlikle haklisin 75 e düşünce odul yapabilirsin
Mesaj iletildi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?