Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

="DelyDoly, post: 48886653, member: 650458"]Valla ben soktayimm kuzumm nasil böyle gitti bende hayretteyim ama solemicem ödem de yokki atayim ama acim hepp böyle aksam corba ve yogurt etkisi ve sağolsun aeben sayesindee musmutluyumm.Bana gore resmen şok o kadsr diyim cumaya suprizim var.Seferogullariiiii yasadikk 1.likk bizimdirrr[/QUOTE]
Cumayı dört gözle bekleyelim o zaman hadi bakalım ben bugün kabızlık yaşadım sen de oldumu

Cumayı dört gözle bekleyelim o zaman hadi bakalım ben bugün kabızlık yaşadım sen de oldumu[/QUOTE]
Canımm ben kayısı çayı içiyorum zaten içmesemde öyle sorun hiç yaşamadımm.

OTE="kelebekolacam, post: 48886828, member: 361768"]Evet canım.kizim daha iyi çok şükür[/QUOTE]
İyi olma sına sevindim canım listeyi rica etsem yazarmısın

O kadar diyorsun yani

Öğleye salata akşamada yogurt olaymış süper menüymüş ersesi
Yinede güzel canım afiyet olsun .

Aynenn canımmm valla sana ne desemm bilemedimmm en iyiisi yaklaşş kocamann öpiiiciiimmmm

Demekki bünyeye göre değişiyor . Aus dün sadece 100 gr gitti demişti

Dün bendende 300 gr gitmiş . Kavurma tuzlu birde yaglıydı suyuda az içtim yoksa 500 gr olurdu .ama tabi benim artılardan gidiyo

Demekki bünyeye göre değişiyor . Aus dün sadece 100 gr gitti demişti

Dün bendende 300 gr gitmiş . Kavurma tuzlu birde yaglıydı suyuda az içtim yoksa 500 gr olurdu .ama tabi benim artılardan gidiyo
Canım ben akşamları yemek ten 2 kaşık 3 kaşık yiyordumm yanii az çok görmüşündür menüleri ekmek çok nadiren idi şimdi ise çorba ve yogurt sadece akşamları ondan mıdır nedir bilemedimm

Banu çok güzel bi konuya değinmiş vero
Kv deye biraz topu at . Onunda torunu canı ömerci at biraz ona baksın sen kendine eşine biraz zaman ayır
Birde kv. Ön yargıyla yaklaşma inan insan karşısındakini nasıl görmek istiyorsa öyle bakar .
Belki onlarda senin evde rahat değilller sıfr ömercige bakmak için mecburen geliyorlar . Yagada yatırsan balada batırsan herkesin kenfi çatısı altı birde böyle düşün
Sonuç itibariyle yarıyıl tatiline kadar ne kendine nede çevrendekilere hayatı dar etme
Yaşadıgın ortamla mutlu olmasını ögren . Kinse işle yorulmakla ölmez geçer gider . Relax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…