Günaydınlarrrr
Evet canım.kizim daha iyi çok şükürSizede kocaman bir alkış bunu size diyetşsyenmi önerildi bu arada çocuğunuz nasıl oldu
Cumayı dört gözle bekleyelim o zaman hadi bakalım ben bugün kabızlık yaşadım sen de oldumu[/QUOTE]="DelyDoly, post: 48886653, member: 650458"]Valla ben soktayimm kuzumm nasil böyle gitti bende hayretteyim ama solemicem ödem de yokki atayim ama acim hepp böyle aksam corba ve yogurt etkisi ve sağolsunaeben sayesindee musmutluyumm.Bana gore resmen şok o kadsr diyim cumaya suprizim var.Seferogullariiiii yasadikk 1.likk bizimdirrr
Ohhh iyii şükür güzelim geçti yanii ateş ishall sevindimm.Kızz profil resmin pek manidarrEvet canım.kizim daha iyi çok şükür
O kadar diyorsun yaniValla ben soktayimm kuzumm nasil böyle gitti bende hayretteyim ama solemicem ödem de yokki atayim ama acim hepp böyle aksam corba ve yogurt etkisi ve sağolsunaeben sayesindee musmutluyumm.Bana gore resmen şok o kadsr diyim cumaya suprizim var.Seferogullariiiii yasadikk 1.likk bizimdirrr
Aynenn canımmm valla sana ne desemm bilemedimmm en iyiisi yaklaşş kocamann öpiiiciiimmmmO kadar diyorsun yani
Öğleye salata akşamada yogurt olaymış süper menüymüş ersesiherkese gunaydin
dunku menum
sabah: bir dilim peynir
iki dilim ekmek
2 tane ceri domates
maydanoz
sekersiz cay
ogle:1 kase corba
1 parca izgara gogus
cok az yogurt
ara:1 elma
aksam: 2 yk kiymali patates 2 yk ispanak (bir yemek tabagi kadar toplam)
2 litre su
2 yesil cay
yatmadan once atom icildi
spor yok
Aynenn canımmm valla sana ne desemm bilemedimmm en iyiisi yaklaşş kocamann öpiiiciiimmmm
Canım ben akşamları yemek ten 2 kaşık 3 kaşık yiyordumm yanii az çok görmüşündür menüleri ekmek çok nadiren idi şimdi ise çorba ve yogurt sadece akşamları ondan mıdır nedir bilemedimm
Demekki bünyeye göre değişiyor . Aus dün sadece 100 gr gitti demişti
Dün bendende 300 gr gitmiş . Kavurma tuzlu birde yaglıydı suyuda az içtim yoksa 500 gr olurdu .ama tabi benim artılardan gidiyo
Banu çok güzel bi konuya değinmiş veroCanimm sağol . Dediğin çok doğru .anlasilmak ne güzel. . Ben dün eşimle de konustüm. 15 tatile kadr idare edelim sonrasina bakarz dedi . Belki ben bu sürecte sayenizde daha iyi pozittif olucam ve hiç istemicem gitmelerini
AblamNanişim :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?