Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kirmizi ben monti yapmiyordumki,karistirdin
evet canim haklisin, unutmusum:26::26:

sasirdim minnosum ya...ben 1.5 km yuruyunce 100 kal. veriyorum...7.6km yurudukten sonra bir 15 dk felan bekleyip tartilinca gercektende 500 kalori ekside oluyorum...sasirdim vallaha..makinaya gore farkmi varki?????

kızlar ben bu kalori yakma işinin kiloyla orantılı olduğunu düşünüyorum..bence bu konuya bu kadar takılmayın..

gunaydin serkerler....

kusura bakmayin kizlar dun isten sonra hic ugrayamadim buraya...eve gider gitmez ablamla disariya ciktik..magazalara bakmaya..turkiyedeki teyzemin kizi benden konusan bebek istiyordu tesadufen onu gordum aldim..sonra ablamla sinemaya gittik...film bitmek bilmedi...git gel film derken 4 saati buldu eve gelmemiz...5dk araylada otobusu kacirdik..aktarmali eve gitmeye calistik..istasyondada binmemizz gereken otobuse daha yarim saat vardi..dedim abla gel kim bekleyecek yarim saat...eve yuruduk...dun yuruyememistim..otobus sayesinde yarim saat yurumus oldum eve kadar...havada cok guzeldi..yazin yaklastigi belli...am ben dun misir patlagi yedim kizlar:82: canim cok cekti...sinemada misirsiz olmuyor..tek kacamagim o oldu bu hafta

kızlar ben bu kalori yakma işinin kiloyla orantılı olduğunu düşünüyorum..bence bu konuya bu kadar takılmayın..

gunaydin meyvemmm

bende sana katiliyorum canim..sonucta benim yukum agir minnostan onlarca kat fazlaliktayim belkide ondandir....onu bunu bos verelim..yurumeye spora devam kizlarrr..yaza seksi gaci olmamizzz lazimm

yumurta ve et ikisi de hayvansal protein olduğu için bir arada tüketebiliyor muyuz?
yumurtayla ekmek yenmiyor et-tavuklada bakliyat yenmiyor
günaydın canımmm

günaydın kırmızım hiç sorma ya benim de canım çekiyor mısırı

gunaydin meyvemmm

bende sana katiliyorum canim..sonucta benim yukum agir minnostan onlarca kat fazlaliktayim belkide ondandir....onu bunu bos verelim..yurumeye spora devam kizlarrr..yaza seksi gaci olmamizzz lazimm

gülüm bak sana ne dicem..
yaa bu arada ben sana hep gülüm diyeyim diğer türlü cok uzun oluyor

canım bizim takım dağılmıs durumda ve acil toparlanmamız lazım ve sizden yardım bekliyorum..
haftaya yarısalım iki takım olarak ne dersiniz..
cumadan cumaya bu cuma ki sonuclara göre baslayalım.. haftaya cuma en cok veren takım yarısı kazansın..

kızlarrr bizim takıma gelip canlandırım biraz.. toparlanmamız lazım ben dahil hepimiz kilo alıyoruz.. her gün 3 litre su yeil cay ve cay içiyorum 1.5 saat spor yapıyorum ama 400 gr artıdayımm

günaydın hepinize...
çok güzel bir gün olsun ve bol bol yağ yakalım inşallah..

haftabaşına 69,8 ile girince çok sevinmiştim ama 2 gündür 70,2 deyim maalesef.. sanırım haftasonu oğlumun peşinde çok koşturduğum için bu kadar farketti bir anda, sonra tekrar masabaşına dönünce aldım bir kısmını bir de montiyi yanlış yapmıştım bir menü de o da mı etkiledi acaba??

yumurtayla ekmek yenmiyor et-tavuklada bakliyat yenmiyor

benim sorduğum yumurta ve et beraber yenebiliyor mu?? yani kıymalı yumurta yiyebilir miyim mesela?

yeniyor canım yazmayı unutmuşum onlarıda ek bilgi olarak şaaptım yediklerimizi burda paylaşalım birbirimizi kontrol edelim iyi olmazmı

yeniyor canım kıymalı yumurta.
ikiside protein öyle düşün.

ama baklagille yumurta yenmiyor baklagil karbonhidrat yumurta protein mesela yumrtalı piyaz yiyemezsin.

gulunnn yesin seni nasil istersen oyle hitab et canim benim

ben simdi sizin takima hucum ediyorum...alah allah allah..
yarisa ben varim...hadi kizlar...kardes takimla haftaya yarisa giriyoruz.....
kaldirin popisleri...haftaya bari biz kazanalim...dereceye girmiyoruz nezamandir....bir haftaligina rakibimiz olacaklar...kardeslik bir hafta yok kilo vermek var almak yok

olleeeeyyyy olllleeeeeyyyyy olllleeeeeyyyyy

kizlarrr toparlaninnnnnn bakeeemmmm.. 4.takimla yarisa girdik...kesinle yenmemiz lazim ...onlara gazi verdim..rezil olmayalim:18::18::18: haftaya diyeti bozdum diyen kacacak delik arasin....dereceye giremiyoruz bari ikili yarismada birinci olalimmmmm

minnosum, meyvem...okumadan gecin bu yazdiklarimi

hepsını gördummm:82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…