- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Hele 2. Doğumdan sonra eve gelir gelmez pişman olmuştum. Teyzem küçüğü yıkadı giydiriyor. Kardeşim büyüğün (21 aylıktı) altını değiştirip giydiriyor. 'ALLAH'IM NAPTIK BİZ' demiştimaynı duyguları hissseetim yeminle , hemde eve geldigimin ikici günüüüüü, keşke dedimm yapmasamıydımm bende . yılda dogum yaptımm
Aynı ben 26 tımda 3. Yü dogurdum .Bende evlendim 9 ay sonra kızımı kucağıma aldım 5 senede 3 çocuk dogurdum.nereye yetiseceksem.hersey nasip.
Kız azıcık reklam arası verseydinBende evlendim 9 ay sonra kızımı kucağıma aldım 5 senede 3 çocuk dogurdum.nereye yetiseceksem.hersey nasip.
eşim gidiyorr, çocukaları göndermiyorum kendimde gitmiyorum şimdi çok uzun yazmak itemedim ama yazsammm
keisnlikle hak vereceginden 100 de bir milyon eminimmm
Canimm Allah bagislasin evlatlarinii masallah masallahh hersey nasip be yazilani yasiyoruz.Ben 13 yillik evliyim benimde yasayan evladim yok anneligi tattim lakin tamamlamak nasio olmadiBende evlendim 9 ay sonra kızımı kucağıma aldım 5 senede 3 çocuk dogurdum.nereye yetiseceksem.hersey nasip.
Kız sen kimlerdendin ?bende de o la laaa ! cinsinden eksi var.
ama diyeyim mi demiyeyim mi bilemedim !
cumaya geri gelirler diye çok korkuyorum şekerler
bende de o la laaa ! cinsinden eksi var.
ama diyeyim mi demiyeyim mi bilemedim !
cumaya geri gelirler diye çok korkuyorum şekerler
Üzülme kuzum elbet rabbım hayırlı zamanda nasip edecektir .Canimm Allah bagislasin evlatlarinii masallah masallahh hersey nasip be yazilani yasiyoruz.Ben 13 yillik evliyim benimde yasayan evladim yok anneligi tattim lakin tamamlamak nasio olmadi
Bu sana cezaydı 5 yıl melemiştin çünki .az dua etmedik sanadaHele 2. Doğumdan sonra eve gelir gelmez pişman olmuştum. Teyzem küçüğü yıkadı giydiriyor. Kardeşim büyüğün (21 aylıktı) altını değiştirip giydiriyor. 'ALLAH'IM NAPTIK BİZ' demiştimkaçıp gidesim gelmişti evden
Dün sabah hiçbirşey yok ortada hüngür hüngür ağlıyordum dolunaydan herhalde canım inşallah toparlanmışındır.regl kaç gün gecikti hamilelik şüphen varmı
Katılıyorum arkadaşım.çok doğru.ben olsam kv nin Eti'nden sütünden yumurtasından herşeyinden faydalanırdım ama benim ki için söylüyorum tabi.kadıncağız ne dersen yapar hizmet erbabı hizmetledoğmuş hizmetle büyümüş hizmetle yaşlanmış
Sesli güldüm valla.bende 2-3 kilo verdim ya karnım da aç tabi sanıyorum dal gibiyim.dolmuşta ayakta duruyodum paltomda şöyle boydan şal gibi bol önünde durduğum kadının biri birden elime dokundu "gebemisin gel sen otur" kaynar sular döküldü tabi.yok diyebildim sadece.
yaşananlar aynı hissedilenler aynı işte ister erken anne ister geç anne olsun
Durmak YOk yola devam
cok tesekkur ederim canimÖğleye salata akşamada yogurt olaymış süper menüymüş ersesi
Yinede güzel canım afiyet olsun .
O da olur inşallah.Canimm Allah bagislasin evlatlarinii masallah masallahh hersey nasip be yazilani yasiyoruz.Ben 13 yillik evliyim benimde yasayan evladim yok anneligi tattim lakin tamamlamak nasio olmadi
Doğum zamanı bende yalnızdım .
Herkesin yaşanmışlık tecrübesi farklı ... Bende yazayım .
Annem can ciğerim ben bekarken vefat etti . Ablam kız kardeşim de yok .
Doğuma eşimle girdim ...eşimle çıktım . Eve kayınvalide ile beraber geldik .
Zaten bakmayın böyle minnoş durduğumaagresif bir fıtratım . 24 saatte 24 yıllık işe karıştı evde . Hele o süt gelme gelmeme meselesinde Döktüğüm göz yaşını Allah bilir. Bir de ziyarete gelene kal diyor , otur diyor , gitmeyin diyor ... lohusa kadınım 1 günlük ... evde rahat rahat gezinmek istiyorum bi gecelik ...hayda giyin , örtün ... evde bi düğün cemiyeti insan, kahkalar sohbetler gece olmuş.. ...yemekler pişirmiş kazan kazan sanırsın düğün evi ... O zamanki evim de bir oda bir salon ...tıkıldım yatak odasına .yatak odası karanlık apartman boşluğuna bakıyor
Ertesi sabah eşime ...ben iyiyim annenin kalmasına gerek yok ..babanı yalnız bırakmasın dedim .
Gidiş o gidiş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?