Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Doğum zamanı bende yalnızdım .

Herkesin yaşanmışlık tecrübesi farklı ... Bende yazayım .

Annem can ciğerim ben bekarken vefat etti . Ablam kız kardeşim de yok .

Doğuma eşimle girdim ...eşimle çıktım . Eve kayınvalide ile beraber geldik .

Zaten bakmayın böyle minnoş durduğuma agresif bir fıtratım . 24 saatte 24 yıllık işe karıştı evde . Hele o süt gelme gelmeme meselesinde Döktüğüm göz yaşını Allah bilir. Bir de ziyarete gelene kal diyor , otur diyor , gitmeyin diyor ... lohusa kadınım 1 günlük ... evde rahat rahat gezinmek istiyorum bi gecelik ...hayda giyin , örtün ... evde bi düğün cemiyeti insan, kahkalar sohbetler gece olmuş.. ...yemekler pişirmiş kazan kazan sanırsın düğün evi ... O zamanki evim de bir oda bir salon ...tıkıldım yatak odasına .yatak odası karanlık apartman boşluğuna bakıyor
Ertesi sabah eşime ...ben iyiyim annenin kalmasına gerek yok ..babanı yalnız bırakmasın dedim .
Gidiş o gidiş ...

aynı duyguları hissseetim yeminle , hemde eve geldigimin ikici günüüüüü, keşke dedimm yapmasamıydımm bende . yılda dogum yaptımm
Hele 2. Doğumdan sonra eve gelir gelmez pişman olmuştum. Teyzem küçüğü yıkadı giydiriyor. Kardeşim büyüğün (21 aylıktı) altını değiştirip giydiriyor. 'ALLAH'IM NAPTIK BİZ' demiştim kaçıp gidesim gelmişti evden

Bende evlendim 9 ay sonra kızımı kucağıma aldım 5 senede 3 çocuk dogurdum.nereye yetiseceksem.hersey nasip.
Aynı ben 26 tımda 3. Yü dogurdum .
Sonuncunun dogumunda hemşire yaşımı ve çocuk varmı diye sordu . 26 - 3. Diyince iyi böyle giderse bi3 tane daha dogurursun dedi keşke dogursam ya ben çok seviyorum veletleri ve kalabalık aileyi

Bende evlendim 9 ay sonra kızımı kucağıma aldım 5 senede 3 çocuk dogurdum.nereye yetiseceksem.hersey nasip.
Canimm Allah bagislasin evlatlarinii masallah masallahh hersey nasip be yazilani yasiyoruz.Ben 13 yillik evliyim benimde yasayan evladim yok anneligi tattim lakin tamamlamak nasio olmadi

bende de o la laaa ! cinsinden eksi var.
ama diyeyim mi demiyeyim mi bilemedim !
cumaya geri gelirler diye çok korkuyorum şekerler

Aman dur hayra aç ağzını

Gelmez gelmez ..Cumaya ne kaldı şurada .

Aman dikkat ne yaptıysan şu iki gün aynen devam .

O la laaa olsun Cumaya mezdeke

Bu sana cezaydı 5 yıl melemiştin çünki .az dua etmedik sanada

Son düzenleme:

Sensin gebe diyeydin ahum

Ya kadın benden en az 10 kilo azdır , 10 yaşta fazladır .

Haklı tavsiyesinde ama ben işte ... kendimi Victoria Secret mankeni sanıyorum

Canimm Allah bagislasin evlatlarinii masallah masallahh hersey nasip be yazilani yasiyoruz.Ben 13 yillik evliyim benimde yasayan evladim yok anneligi tattim lakin tamamlamak nasio olmadi
O da olur inşallah.
Walla benim hayatım roman.2 satıra asla sığmaz.3.5 yıl anam babamla kaldım hergün sen bu adamla neden evlendin dediler bu arada 2 çocukluydum 3.ye hamileydim diyemedim hamileyim diye.adam hala öğrenciydi üstelik yurtdışında.
Mezun oldu yaklaşık 2 yıl evde çocuk baktı ben çalıştım ozaman da ayrı zor. Is bulamayan koca stresi ufff.hayat hep engebeli.

HEPSİNDE VAR DEMEKKİİİİ AYNI ŞEYLERR

Bu arada arada kaynadı geçmişe dönemedim

T tuba52 harika kararlar ve müthiş bir istek gördüm sende . Bozma ablacım ...doğru yola girdin ...

ervahafsa sende sakın üzme kendini gülüm ... reglin epey gecikti .O tartıda ki artı şuan patlamak üzere olduğun şişliktendir .

kelebekolacam benim güzel tellioğlu kardeşim ... -700 demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…