Sen az yeme deyince aklıma hep Canan Karatay'ın Melek Baykal'a söylediği söz geliyor.Kahvaltıda ne yedin diye sormuştu,diyelim 5 zeytin dedi,niye o kadar az yedin,koca gövdeye 5 zeytin ne edecek demişti,ince dilim şu kadar peynir deyince ,neden o kadar az ,koca gövdeye ne etsin deyince kadın isyan etmiştiSaglık olsun ..
Fatmam sana miktar konusunda hep uyarı yapıyorum biliyorsunbu 4 günlüktete öyleydi niye az yediğini bi türlü anlamıyorum lütfen hangi beslenmeyi yaparsan yap porsiyonunu fazla tut . Ne yemiycegini zaten biliyorsun
Diyetin İlk günü baskül ne demişti ?
Canım benim ben evliliğimin 5. yılında anne oldum ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. 'Bizim çocuğumuz var senin yok nerden bileceksin ki' diyolar gibi geliyor insana herkesin söylediği. Benim olsa diyorsun rabbim cennet kokulu emanetini bana da nasip etse, biran mutsuz olmam , biran sinirlenmem, heranım huzur dolar. Çok şükür rabbime 5 yılın sonunda 1 evlat nasip etti ama maalesef ilk 10 gün işinde pişmanlık hissettiğim öyle bir an oldu ki keşke dedim doğurmasa mıydım. Çünkü annem babam kayınvalidem kayınpederim eşim derken herkesten nefret etmiştim ve bebeğin olmasa kimse gelmezdi ve ne kadar sakindim şuanda diye düşünmüştüm.
Gerçekten insan yaşadıkça anlıyor, ne çok kızardım 'şunları şunları yaşıcaksın' diyenlere ama yaşıyorsun ve görüyorsun. İnsanız sabrımız tükeniyor, bazen bağırıyorum çocuklarıma, kendimi tanıyamıyorum o an. Ben ki bu yaşıma kadar kimseye sesimi yükseltip kavga etmemiş insan, nasıl oluyor da çocuklarıma bağırabiliyorum diye kendime şaşırıyorum, kendimden nefret ediyorum.
Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eylesin emanetini sana ve tüm isteyenlere, her zaman dualarımızdasınız
4 günlük şok diyete 2. gün : Sabit
2 gün toplamı : - 100 gr
Müthiş canimmm sevindimm vallaa zatenn o pantolonlar bende sabah icine giremedigim pantuluma girdimm agzimm kulaklarimda bacak kismi bol bileeBu arada acayip inceldim , farkedilir derece ... buraya başladım başlayalı 5 kilo kadar verdim ama pantalonlar bollaştı . Tabii öncesinde verdiğim 3-5 kiloda var uzun vadede .
Bende evlendikten sonra 4.5 sene çocuk düşünmedim . Hangi akla hizmetse ...çin seddi gibi korunuyorduk
30 da hamile kaldım .
Sonra hastalıklar yakama yapıştı ...ilaçlar , kortizonlar ...olduk 38 .
Rabbim isteyen herkese nasip etsin .
Çin seddi gibi mi?Bende evlendikten sonra 4.5 sene çocuk düşünmedim . Hangi akla hizmetse ...çin seddi gibi korunuyorduk
30 da hamile kaldım .
Sonra hastalıklar yakama yapıştı ...ilaçlar , kortizonlar ...olduk 38 .
Rabbim isteyen herkese nasip etsin .
aaa ausum tövbeler olsun ne oluyor yaa neden gitmiyorkiiii, öem mi diycem ama degildir
Müthiş canimmm sevindimm vallaa zatenn o pantolonlar bende sabah icine giremedigim pantuluma girdimm agzimm kulaklarimda bacak kismi bol bileeazmimizzz daim olsun.Ben 3. Gunun sabah menusunu degistimm pro agirlik yaptimm canim
Sılayı rahim banumahahahahah niye yahuuuuuuuuuuu
Sen az yeme deyince aklıma hep Canan Karatay'ın Melek Baykal'a söylediği söz geliyor.Kahvaltıda ne yedin diye sormuştu,diyelim 5 zeytin dedi,niye o kadar az yedin,koca gövdeye 5 zeytin ne edecek demişti,ince dilim şu kadar peynir deyince ,neden o kadar az ,koca gövdeye ne etsin deyince kadın isyan etmiştiHocam koca gövde deyip durmayın diye.
Bu arada acayip inceldim , farkedilir derece ... buraya başladım başlayalı 5 kilo kadar verdim ama pantalonlar bollaştı . Tabii öncesinde verdiğim 3-5 kiloda var uzun vadede .
Sılayı rahim banumbu kendin yada eşinin aileside olsa
Valla o kv , geline göre degişirAebenim bu sılayı rahimin sıklık derecesi ne hocamÖzlemeyecek ve özletmeyecek kadarsa ...belki az özleşiyoruz
Sılayı rahim banumbu kendin yada eşinin aileside olsa
Dün sabah hiçbirşey yok ortada hüngür hüngür ağlıyordum dolunaydan herhalde canım inşallah toparlanmışındır.regl kaç gün gecikti hamilelik şüphen varmıSelam kzlar bugun giremedin kotu durumdayim herseye cok sinirlenip tepki veryorm oglumada kzdm bunlati beni seni dovcm smdi dedm oda bana dyr cok kiziyorum kendime cocuguma nasi kzdm diye uzldm icimden bisey yapasm gelniyo sadece otrm tv ye bkym degsk bi gundu benim icin karmasik dugular icmdeyim
Katılıyorum arkadaşım.çok doğru.ben olsam kv nin Eti'nden sütünden yumurtasından herşeyinden faydalanırdım ama benim ki için söylüyorum tabi.kadıncağız ne dersen yapar hizmet erbabı hizmetledoğmuş hizmetle büyümüş hizmetle yaşlanmış@kelebek19 ben pko hastasiyim 3 yıllık evliyken çocuk istedik baktık olmuyor Dr gidelim dedik ben pko olduğumu öğrendim berbat regli dönemlerin var o sıra Dr gittim hemen tedaviye basliycaz yumurta sayın çok az sağlıklı değil dedi ,oda nesi ben iki ay sonra hamikeyim, iki ay sonra birde öğreniyoruz ikiz , yani Dr olmaz dedi bebeği Allah bana çift vermişti ,ama bu süreç çok zordu zaten uç yıllık evliyim ve herkes bebek sorarken ben çok uzuluyordum seni çok iyi anlıyorum... allahin hizmetinden sual olunmaz ,rabbim sen ve isteyen herkese versin inş cnm olmaz denileni olduranda rabbim
vorones senide çok iyi anlıyorum doğumdan gelince bebekleri yan yana yatirdigimdaki psikoloji cok berbatti dedim bunlar büyümez nasıl yapcam ben ,2.5 yaşına kadar gece uykusu uyumafilar ,kv hergun bende derdim bu günler gevmez allahım ama bi baktım ki geçti bitti ,herşeyin vakti zamanı var, sabir en iyi ilaç. Cnm ama dediğim dusun iku saat için değmez o sıkıntı bul birisini , kv lride kırmadan bi yol bulup şöyle cnm ha bu yılı böyle atlatayim kişi dersende , iyi taraflarından bak cnm ver çocuğunu büyütsün kv , beklesin yedirdim sen esinle biraz dışarı çık yalnız vakit geçir, sebzeyi malzemeyi al ver kv ,anne su yemeği yapabilir misin ben bebekle ilgilenicem de. Kv benimsemesine izin ver cnm
Cenem dustu ama iki taraflı yaşadıklarını anlattım, ha birde açım
Sesli güldüm valla.bende 2-3 kilo verdim ya karnım da aç tabi sanıyorum dal gibiyim.dolmuşta ayakta duruyodum paltomda şöyle boydan şal gibi bol önünde durduğum kadının biri birden elime dokundu "gebemisin gel sen otur" kaynar sular döküldü tabi.yok diyebildim sadece.Günaydınlar .
Bol ayazlı bir Kocaelinden selam .
Eve attım hemen kendimi . Siteden çıkarken minibüsü kaçırmış bir kadın el etti , onu aldım .
Spora yetişiyormuş belediyenin salonuna .
Siz neden düşünmüyorsunuz... güzel kilo verdim ben dediTeşekkürler ..vaktim olmuyor ...köşede mi inecektiniz dedim
Kendimi 2-3 iltifattan sonra dal gibi görmeye başladım zaarKadının bana bakıp böyle demesi , şakaklarımda pıt pıt atışlar başlattı
yaşananlar aynı hissedilenler aynı işte ister erken anne ister geç anne olsunCanım benim ben evliliğimin 5. yılında anne oldum ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. 'Bizim çocuğumuz var senin yok nerden bileceksin ki' diyolar gibi geliyor insana herkesin söylediği. Benim olsa diyorsun rabbim cennet kokulu emanetini bana da nasip etse, biran mutsuz olmam , biran sinirlenmem, heranım huzur dolar. Çok şükür rabbime 5 yılın sonunda 1 evlat nasip etti ama maalesef ilk 10 gün işinde pişmanlık hissettiğim öyle bir an oldu ki keşke dedim doğurmasa mıydım. Çünkü annem babam kayınvalidem kayınpederim eşim derken herkesten nefret etmiştim ve bebeğin olmasa kimse gelmezdi ve ne kadar sakindim şuanda diye düşünmüştüm.
Gerçekten insan yaşadıkça anlıyor, ne çok kızardım 'şunları şunları yaşıcaksın' diyenlere ama yaşıyorsun ve görüyorsun. İnsanız sabrımız tükeniyor, bazen bağırıyorum çocuklarıma, kendimi tanıyamıyorum o an. Ben ki bu yaşıma kadar kimseye sesimi yükseltip kavga etmemiş insan, nasıl oluyor da çocuklarıma bağırabiliyorum diye kendime şaşırıyorum, kendimden nefret ediyorum.
Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eylesin emanetini sana ve tüm isteyenlere, her zaman dualarımızdasınız
Durmak YOk yola devam4 günlük şok diyete 2. gün : Sabit
2 gün toplamı : - 100 gr
Sen az yeme deyince aklıma hep Canan Karatay'ın Melek Baykal'a söylediği söz geliyor.Kahvaltıda ne yedin diye sormuştu,diyelim 5 zeytin dedi,niye o kadar az yedin,koca gövdeye 5 zeytin ne edecek demişti,ince dilim şu kadar peynir deyince ,neden o kadar az ,koca gövdeye ne etsin deyince kadın isyan etmiştiHocam koca gövde deyip durmayın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?