Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen az yeme deyince aklıma hep Canan Karatay'ın Melek Baykal'a söylediği söz geliyor.Kahvaltıda ne yedin diye sormuştu,diyelim 5 zeytin dedi,niye o kadar az yedin,koca gövdeye 5 zeytin ne edecek demişti,ince dilim şu kadar peynir deyince ,neden o kadar az ,koca gövdeye ne etsin deyince kadın isyan etmiştiHocam koca gövde deyip durmayın diye.

aynı duyguları hissseetim yeminle , hemde eve geldigimin ikici günüüüüü, keşke dedimm yapmasamıydımm bende . yılda dogum yaptımm

Bu arada acayip inceldim , farkedilir derece ... buraya başladım başlayalı 5 kilo kadar verdim ama pantalonlar bollaştı . Tabii öncesinde verdiğim 3-5 kiloda var uzun vadede .
Müthiş canimmm sevindimm vallaa zatenn o pantolonlar bende sabah icine giremedigim pantuluma girdimm agzimm kulaklarimda bacak kismi bol bilee azmimizzz daim olsun.Ben 3. Gunun sabah menusunu degistimm pro agirlik yaptimm canim

çin seddi gbi korunmaaaaa ahahaha çok güzel

aaa ausum tövbeler olsun ne oluyor yaa neden gitmiyorkiiii, öem mi diycem ama degildir

Reglim daha pzt bitti . Ödem mödem de yoktur . Tartıyı bi odaya götürdüm bi bu odaya yok anam sabit .

Müthiş canimmm sevindimm vallaa zatenn o pantolonlar bende sabah icine giremedigim pantuluma girdimm agzimm kulaklarimda bacak kismi bol bilee azmimizzz daim olsun.Ben 3. Gunun sabah menusunu degistimm pro agirlik yaptimm canim

Aynen tatlım acayip motivasyon .
Eşim hep der ...in şu tartının tepesinden ...tartı ile çok işin olmasın .haftada bir kontrol amaçlı çık .
Ölçülerini kontrol et ... bak inceldin ... kıyafetler bol geliyor ..tartı belki sudan belki kas miktarın arttığından belki dönemsel şişlikten fazla çıksa da sen bir şekilde inceliyorsun demek ki yağlar gidiyor der.

Beni mi teselli ediyor , bilemedim

hepimiz koca gövdeliyiz hocanın dedigi bu kilo degil aslında

vorones canım şeker annem mayıs annesi dostum arkadaşlar aslında dogru diyor.
biraz kv te aktar sorumlulukları, bebegin sonucta senin bebegin eninde sonunda annesi sensin.
benim dogumuma annem gelemedi, sagolsun kv dem yanımdaydı annemin ailemin içi çok rahattı.
15 gün bana ve bebegime bebek gibi baktı, sonra baktı ben ayaklandım kendi işimi yapabiliyorum gitti.
ki o zaman bile kadına zahmet oluyor diye yerin dibine giriyordum. düşün kendi annem belki öyle bakamayabilirdi.
ama hala diyorum ki ben bana tercihin ne olur, bebegine kendin bakabilmek mi kv nin hep evde olması mı kendim bakabilmek derim.
hem ona zahmet vermek istmem ki kadın gelmiş kaç yaşına hizmet mi edecek?
hem de aramız oldukca iyi ama aynı ev içinde iki birbirini tanımayan kişi yanlış anlaşılmalar olur aramız bozulur hiç istemem.
bence mesafe her zaman iyidir.

Valla canim Ausencia inan görüntü onemli incelme yagin kapladigi oran var birde kasin yaglar eriyip kaslar ciktiysa dhaa ince gozukuyor insan bana diyorlarki tas catlasa 70 75 isinn icimden gülüyorum tartiyi gorseler kalp krizi gecircekler herhalde diiyee. Hele bundan bor kac once dijital tartiya ciktimm arkadasim vardii yanimdaa ohaaa lann bu niye bagircaktim zor tuttum kendimi diyoo kizimm imkansizz 90 felan gozukuyorsun diyee dedimm hatunaa diyomm inanmiyordunuzz hanada durumm bu diyet yapma sebebimm kisacasi ince gorunmek sıkı gorunmekk dahaa hosss tartiya da yansir insallahhh

Dün sabah hiçbirşey yok ortada hüngür hüngür ağlıyordum dolunaydan herhalde canım inşallah toparlanmışındır.regl kaç gün gecikti hamilelik şüphen varmı
Katılıyorum arkadaşım.çok doğru.ben olsam kv nin Eti'nden sütünden yumurtasından herşeyinden faydalanırdım ama benim ki için söylüyorum tabi.kadıncağız ne dersen yapar hizmet erbabı hizmetledoğmuş hizmetle büyümüş hizmetle yaşlanmış

Sesli güldüm valla.bende 2-3 kilo verdim ya karnım da aç tabi sanıyorum dal gibiyim.dolmuşta ayakta duruyodum paltomda şöyle boydan şal gibi bol önünde durduğum kadının biri birden elime dokundu "gebemisin gel sen otur" kaynar sular döküldü tabi.yok diyebildim sadece.
yaşananlar aynı hissedilenler aynı işte ister erken anne ister geç anne olsun
4 günlük şok diyete 2. gün : Sabit

2 gün toplamı : - 100 gr
Durmak YOk yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…