Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zamanında bende yaşadım bunu abla o yüzden diyorum
5 ay annemde kaldım sonra kv geldi bana hergün 8-6 çalışan gibiydi kadın inkar edemem alllah var yukarda
ama ben ben yaparım diyordum kanıda birşey yaptırmıyordm, sonra eşimle konuşmuş banu bana bişiy yaptırmıyor izin vermiyorki demiş sonra bende önünü açtımmm
alahhhhhhhh bir rahat ettimki sormaaa , ütü, yemek, temzilik, herşeyimi yaptı çocuklarımı 1 yaına k gelene kadar elimi bişeye sürmedimki çocuklu insan için bu bir lükstürrr
ocakta yemek kaynaması bi ütü yapılması, ha kv sonuçtaa bende yeri geliyor eleştiriyorum ama çocuklarıma bişiy olsa kapısını çalıcagım ilk insan herşeye ragmen yine canı gibi bakıyor... biraz veronunda teslim etmesi gerekiyor kendini ...

ev aldılar kv inşaattı sattıkalrı evdende çıkması lazımm geldi iki ay bende kaldı mesela ozmand diyordum anne sen şunu gzel yapıyorsun , snein dolmaların gzüle oluyor hem o keyif alıor hemde benim işim görülüyor

Antepia27 Fatmam sende durumlar nasıl ? Yazdıysan okumamış olabilirim
Ogun fırsatım olmadı yazmaya , belli bir kilonun üzerinde olup 4 günlük listeyi yapan arkadaşlar miktarı biraz artıra bilirsiniz bence
Bu listenin özelligi bol pro ve bol sebze . Karbonda kısıtlı hiç yok değil o yüzden çok saglıksız bulmadım ben . Tek sorun miktarda kısıtlama yapmanız !kısıtlama yapmayın . Buna dikkat edin lütfen

aeben dun geceye kafar cok ıyı ydım gece oglan krep istedı o aclıkla tencerelere dayanamayıp javırdım bugun badkul hop ayyu cok sınırlendıö ama yınefe devam eficem ınsallah

aynen empati kurmak lazım . Misal bizde kv olcaz inş . Düşünün canınız ogluşunuz ve torunlarınızın yanına gidiyorsunuz size hiç bişi güvenip emanet etmiyor kendide iş yapacam fiye helak olup bide size tavır alıyor nolurdu o vakit o evde neye el uzatanilirdiniz cadoloz gelinler bizi bizi

ahahaha ben şuan görüşmüyorum kv lerle yani şöle ararıyorum nadir oda beni arar ,
hastaneden randevu filan alıyorum ama evine gidip gelmiyorum
ben gitmeyince oda gelmiyor... amaa üzülmüyormu cidden gidip gelen insanalrı görünce üzülyorum eşim içinde üzülüyorum
ama gitmiyrum tabiki yinedeee aramızda bir yol var sadece , en son şubatta gitmiştim bayramlarda 10 dk birde

aeben dun geceye kafar cok ıyı ydım gece oglan krep istedı o aclıkla tencerelere dayanamayıp javırdım bugun badkul hop ayyu cok sınırlendıö ama yınefe devam eficem ınsallah
Saglık olsun ..
Fatmam sana miktar konusunda hep uyarı yapıyorum biliyorsun bu 4 günlüktete öyleydi niye az yediğini bi türlü anlamıyorum lütfen hangi beslenmeyi yaparsan yap porsiyonunu fazla tut . Ne yemiycegini zaten biliyorsun
Diyetin İlk günü baskül ne demişti ?

Vallahà dünkü ben le bugün kj ben aynı değilim. Çok şükür .teşekkürler yaa. Yasanmisliklar dan ders çıkarabilecegim tek yer . .

Günaydınlar .
Bol ayazlı bir Kocaelinden selam .
Eve attım hemen kendimi . Siteden çıkarken minibüsü kaçırmış bir kadın el etti , onu aldım .
Spora yetişiyormuş belediyenin salonuna .

Siz neden düşünmüyorsunuz... güzel kilo verdim ben dedi Teşekkürler ..vaktim olmuyor ...köşede mi inecektiniz dedim

Kendimi 2-3 iltifattan sonra dal gibi görmeye başladım zaar Kadının bana bakıp böyle demesi , şakaklarımda pıt pıt atışlar başlattı

şu sopa sallayan similey nerde

kuzularinannesi @yasom7272 belkide benim olmadigi icin bu süreçte o kdr istememe rağmen olmamasi beni hassaslastiran. Çünkü olanlar hic bizaman olmayanlari anlayamıyor
Canım benim ben evliliğimin 5. yılında anne oldum ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. 'Bizim çocuğumuz var senin yok nerden bileceksin ki' diyolar gibi geliyor insana herkesin söylediği. Benim olsa diyorsun rabbim cennet kokulu emanetini bana da nasip etse, biran mutsuz olmam , biran sinirlenmem, heranım huzur dolar. Çok şükür rabbime 5 yılın sonunda 1 evlat nasip etti ama maalesef ilk 10 gün işinde pişmanlık hissettiğim öyle bir an oldu ki keşke dedim doğurmasa mıydım. Çünkü annem babam kayınvalidem kayınpederim eşim derken herkesten nefret etmiştim ve bebeğin olmasa kimse gelmezdi ve ne kadar sakindim şuanda diye düşünmüştüm.
Gerçekten insan yaşadıkça anlıyor, ne çok kızardım 'şunları şunları yaşıcaksın' diyenlere ama yaşıyorsun ve görüyorsun. İnsanız sabrımız tükeniyor, bazen bağırıyorum çocuklarıma, kendimi tanıyamıyorum o an. Ben ki bu yaşıma kadar kimseye sesimi yükseltip kavga etmemiş insan, nasıl oluyor da çocuklarıma bağırabiliyorum diye kendime şaşırıyorum, kendimden nefret ediyorum.
Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eylesin emanetini sana ve tüm isteyenlere, her zaman dualarımızdasınız

Annelerimiz geçmişte , o şartlarda nasıl beraber yaşamış acaba?
Bir an hayal ettim oğlumun evine gittiğimi,surat yaptığını

Töbe noliyo ausum kız baskülünmü bozuk yoksa taş olsa kilo verir bu diyetle azda olsa alala .

Bilemedim aebenim .. Açlık hissi bende savunma oluşturdu bence . Metabolizmamda benim gibi ...katır inadı var

3-4 menüsü çok güzel ..yoksa bırakırdım .

Ama devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…