Banu çok güzel bi konuya değinmiş vero
Kv deye biraz topu at . Onunda torunu canıömerci at biraz ona baksın sen kendine eşine biraz zaman ayır
Birde kv. Ön yargıyla yaklaşma inan insan karşısındakini nasıl görmek istiyorsa öyle bakar .
Belki onlarda senin evde rahat değilller sıfr ömercige bakmak için mecburen geliyorlar . Yagada yatırsan balada batırsan herkesin kenfi çatısı altı birde böyle düşün
Sonuç itibariyle yarıyıl tatiline kadar ne kendine nede çevrendekilere hayatı dar etme
Yaşadıgın ortamla mutlu olmasını ögren . Kinse işle yorulmakla ölmez geçer gider . Relax
Eskişehir é anılarım à selam olsunEskişehir soguk ve ayaz varr dondumm yeminlenn otobüs beklicemm derkenn
Eskişehir é anılarım à selam olsunaeben ablam ankara ya da . Wayhh memleketimmm.
Bitlis ten selamlarrrrr
aynen empati kurmak lazım . Misal bizde kv olcaz inş . Düşünün canınız ogluşunuz ve torunlarınızın yanına gidiyorsunuz size hiç bişi güvenip emanet etmiyor kendide iş yapacam fiye helak olup bide size tavır alıyor
zamanında bende yaşadım bunu abla o yüzden diyorum
5 ay annemde kaldım sonra kv geldi bana hergün 8-6 çalışan gibiydi kadın inkar edemem alllah var yukarda
ama ben ben yaparım diyordum kanıda birşey yaptırmıyordm, sonra eşimle konuşmuş banu bana bişiy yaptırmıyor izin vermiyorki demiş sonra bende önünü açtımmm
alahhhhhhhh bir rahat ettimki sormaaa , ütü, yemek, temzilik, herşeyimi yaptı çocuklarımı 1 yaına k gelene kadar elimi bişeye sürmedimki çocuklu insan için bu bir lükstürrr
ocakta yemek kaynaması bi ütü yapılması, ha kv sonuçtaa bende yeri geliyor eleştiriyorum ama çocuklarıma bişiy olsa kapısını çalıcagım ilk insan herşeye ragmen yine canı gibi bakıyor... biraz veronunda teslim etmesi gerekiyor kendini ...
ev aldılar kv inşaattı sattıkalrı evdende çıkması lazımm geldi iki ay bende kaldı mesela ozmand diyordum anne sen şunu gzel yapıyorsun , snein dolmaların gzüle oluyor hem o keyif alıor hemde benim işim görülüyor
Aldikkk hemen selamlarinii tatlim kesin fab yi bastinn dimii bantiiEskişehir é anılarım à selam olsunaeben ablam ankara ya da . Wayhh memleketimmm.
Bitlis ten selamlarrrrr
aynen empati kurmak lazım . Misal bizde kv olcaz inş . Düşünün canınız ogluşunuz ve torunlarınızın yanına gidiyorsunuz size hiç bişi güvenip emanet etmiyor kendide iş yapacam fiye helak olup bide size tavır alıyornolurdu o vakit o evde neye el uzatanilirdiniz cadoloz gelinler bizi bizi
Saglık olsun ..aeben dun geceye kafar cok ıyı ydım gece oglan krep istedı o aclıkla tencerelere dayanamayıp javırdım bugun badkul hop ayyu cok sınırlendıö ama yınefe devam eficem ınsallah
Vallahà dünkü ben le bugün kj ben aynı değilim. Çok şükür .teşekkürler yaa. Yasanmisliklar dan ders çıkarabilecegim tek yer . .zamanında bende yaşadım bunu abla o yüzden diyorum
5 ay annemde kaldım sonra kv geldi bana hergün 8-6 çalışan gibiydi kadın inkar edemem alllah var yukarda
ama ben ben yaparım diyordum kanıda birşey yaptırmıyordm, sonra eşimle konuşmuş banu bana bişiy yaptırmıyor izin vermiyorki demiş sonra bende önünü açtımmm
alahhhhhhhh bir rahat ettimki sormaaa , ütü, yemek, temzilik, herşeyimi yaptı çocuklarımı 1 yaına k gelene kadar elimi bişeye sürmedimki çocuklu insan için bu bir lükstürrr
ocakta yemek kaynaması bi ütü yapılması, ha kv sonuçtaa bende yeri geliyor eleştiriyorum ama çocuklarıma bişiy olsa kapısını çalıcagım ilk insan herşeye ragmen yine canı gibi bakıyor... biraz veronunda teslim etmesi gerekiyor kendini ...
ev aldılar kv inşaattı sattıkalrı evdende çıkması lazımm geldi iki ay bende kaldı mesela ozmand diyordum anne sen şunu gzel yapıyorsun , snein dolmaların gzüle oluyor hem o keyif alıor hemde benim işim görülüyor
şu sopa sallayan similey nerde
ahahaha ben şuan görüşmüyorum kv lerle yani şöle ararıyorum nadir oda beni arar ,
hastaneden randevu filan alıyorum ama evine gidip gelmiyorum
ben gitmeyince oda gelmiyor... amaa üzülmüyormu cidden gidip gelen insanalrı görünce üzülyorum eşim içinde üzülüyorum
ama gitmiyrum tabiki yinedeee aramızda bir yol var sadece , en son şubatta gitmiştim bayramlarda 10 dk birde
Canım benim ben evliliğimin 5. yılında anne oldum ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. 'Bizim çocuğumuz var senin yok nerden bileceksin ki' diyolar gibi geliyor insana herkesin söylediği. Benim olsa diyorsun rabbim cennet kokulu emanetini bana da nasip etse, biran mutsuz olmam , biran sinirlenmem, heranım huzur dolar. Çok şükür rabbime 5 yılın sonunda 1 evlat nasip etti ama maalesef ilk 10 gün işinde pişmanlık hissettiğim öyle bir an oldu ki keşke dedim doğurmasa mıydım. Çünkü annem babam kayınvalidem kayınpederim eşim derken herkesten nefret etmiştim ve bebeğin olmasa kimse gelmezdi ve ne kadar sakindim şuanda diye düşünmüştüm.kuzularinannesi @yasom7272 belkide benim olmadigi icin bu süreçte o kdr istememe rağmen olmamasi beni hassaslastiran. Çünkü olanlar hic bizaman olmayanlari anlayamıyor
Annelerimiz geçmişte , o şartlarda nasıl beraber yaşamış acaba?aynen empati kurmak lazım . Misal bizde kv olcaz inş . Düşünün canınız ogluşunuz ve torunlarınızın yanına gidiyorsunuz size hiç bişi güvenip emanet etmiyor kendide iş yapacam fiye helak olup bide size tavır alıyornolurdu o vakit o evde neye el uzatanilirdiniz cadoloz gelinler bizi bizi
Töbe noliyo ausum kız baskülünmü bozuk yoksa taş olsa kilo verir bu diyetle azda olsa alala .4 günlük şok diyete 2. gün : Sabit
2 gün toplamı : - 100 gr
Töbe noliyo ausum kız baskülünmü bozuk yoksa taş olsa kilo verir bu diyetle azda olsa alala .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?