Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahu060812 canım benim eşimi de ailem istemedi.o da çabası. Ama erkekler asla bi bayan kadar fedakâr ve düşünceli olamıyor.
Evet öyle malesef .ozamanlar annelerin yüzüne falan bişey diyemiyordu bi evde birbirimizi yiyorduk ahanda şimdi 11 yıllık evliyim mutluyum tabi benim sayemde birazda.aileye eşe laf söyletme eşe aileye laf söyletme hepsinin çenesi kapandı zamanla offf terazi oldum yıllarca

Ya değişirsin istersen .

Bir zamanlar bende sanki ölmüştüm de gömmeyi unutmuşlardı beni

Sonra bir silkeledim içimdeki cevheri çıkardım .

Sende çıkar ...bi rahatlıyor insan .

bunu nasıl başardın,etrafımda bu kadar sinir bozucu insan varken ben çıkamıyorum işin içinden,bütün mutluluğumu enerjimi yaşama sevincimi alıyolar benden

ay çok güldüm ben buna
ikisi de haklı ama canan hocam biraz fazla dobra

Bu arada acayip inceldim , farkedilir derece ... buraya başladım başlayalı 5 kilo kadar verdim ama pantalonlar bollaştı . Tabii öncesinde verdiğim 3-5 kiloda var uzun vadede .
ay harika canım darısı başımıza.
sen geçen hafta güzel kilo verdin o yüzden bu hafta azar azar gidiyor
az olsun öz olsun değil mi canım. eksi eksidir. ya yapsan etsen artı çıksa? inan çoook demoralize oluyorsun. bilirsin

Kız sen kimlerdendin ?
tellioğluyum !
yaşasın telli ogulları .. yeşil vadi bizimdir

Aman dur hayra aç ağzını

Gelmez gelmez ..Cumaya ne kaldı şurada .

Aman dikkat ne yaptıysan şu iki gün aynen devam .

O la laaa olsun Cumaya mezdeke
dikkat ediyorum edeceğim
geçen de dikkat ettim artı geldi korkum buydu.
yoksa diyete tam gaz devam.
yaptıgım şey ekmeği azaltıp proteini artırmak.
salata ve ayranı da artırdım. böyle devam edecğim. bir süre sporsuz. sporu elimde koz tutmak istiyorum. şimdilik ev işi hareketi ile idare etmeye devam edeceğim. çok kiloluyum çünkü yolum uzun

Bu sana cezaydı 5 yıl melemiştin çünki .az dua etmedik sanada
melemek ?
ay sen çok yaşa emi burası çok neşeli ya hepnizi çok seviyorumm

oyy çoook tatlısınız ya gözlerim doldu.
bu ara zaten hep aglıyorum zır zır zır. kızım uykuya dalmaya çalışırken aglıyor o aglıyor ben aglıyorum ayy ne sulu zırtlak oldum.
yavruşum bugün 6.ayını doldurdu ya zaman ne çabuk akıyor. büyüyorlar minişler. allah acılarını göstermesin

Kedibochi canım tellioglum aman tellioglum eskilerin bereketli olsun
teşekkür ederim kelebekim. siz olmasanız bırakmıştım valla.
iyi ki burası var iyi ki siz varsınız. seviyorum siziiiii

Bilemedim aebenim .. Açlık hissi bende savunma oluşturdu bence . Metabolizmamda benim gibi ...katır inadı var

3-4 menüsü çok güzel ..yoksa bırakırdım .

Ama devam
Aus abla mazrtli oldm karn agrsndan olcm herlde yermden kalkamrm su 4 gunluk diyete baslasam mi ya da adet siskinligm gisn pazartesi falsn mi baslasam

valla canımm ben çok dikkat eidyorum bu haftadan umutluyum ama bilemiyorum
kolaygelsin 68 gün kankam benim :)
Maşallah canım benim, maşallah. Baktım Aus menülerini yorumlamış, senden çok ümitliymiş bu hafta

gayet iyi bir rakam aslında , değil mi
hemen hesaba vurursak 4 ayda 10 kilo
aynen öyle, ramazandan bu yana benden 10 kilo gitti elhamdulillah

yemek hazirliyorum
afiyet olsun canım. Hadi bu hafta gömelim Seferoğullarını

Süper menü MAŞALLAH

O bizi dinlemiyor canim .. Zaten bebegini düşündügunu de sanmiyoru öyle olsa dikkat ederdi.
Canım ya bebeğini düşünmez olur mu düşünüyordur. Sadece henüz o gıdaların ne denli sağlıksız, diğerlerinin de bir o kadar çokkk sağlıklı ve yararlı olduğunu tam olarak idrak edemiyoruz bazen Biz de vorones te inşallah bunu öğreneceğiz, demi kuzu

Böyle deyince sadece aşım olduğu gerçeği bir kez daha yüzüme çarptı
ilahi nana Allah yolunu bahtını açık etsin bak bende işe giremedim ama ne oldu beni hırslandırdılar şimdi kendi büromu açmaya karar verdim YOk yol yemek veririz e il öğretecez sonuçta YOk 3 çocuk var biz çöpsüz üzüm istiyoz gibi ima etmeleri YOk 32 yaşına gelmişsiniz bu yaştan sonra zor demeleri halbuki ben 3 çocukla 3 katlı evi günde 15 saat çalışan adamı 3 öğrenciyi idare ederken 8 derslik yazılı sınavları vermişim muhasebe derslerinden geçtim hukuklar çabası işimi öğrenemiycem.herşey olur yeterki pes etmeyelim heyecanlanmıştık ama olsun daha iyisi olur inşallah hakkımızda
[/QUOTE] çok sağol canım amin

Oldm cnm snnda

Bırak boşver , belki böylesi daha iyi oldu. İnşallah önüne ne fırsatlar çıkacak. Yaşında ne varmış

ay masallah ne kadar gzl bisey ikiniside yapmssn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…