- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Evet öyle malesef .ozamanlar annelerin yüzüne falan bişey diyemiyordu bi evde birbirimizi yiyorduk ahanda şimdi 11 yıllık evliyim mutluyum tabi benim sayemde birazda.aileye eşe laf söyletme eşe aileye laf söyletme hepsinin çenesi kapandı zamanla offf terazi oldum yıllarcaAhu060812 canım benim eşimi de ailem istemedi.o da çabası. Ama erkekler asla bi bayan kadar fedakâr ve düşünceli olamıyor.
Böyle deyince sadece aşım olduğu gerçeği bir kez daha yüzüme çarptıİşi olmayana iş , aşı olmayan aş , eşi olmayan eş , bebesi olmayana bebişler versin güzel Allahım inşallah en hayırlısından
Ya değişirsin istersen .
Bir zamanlar bende sanki ölmüştüm de gömmeyi unutmuşlardı beni
Sonra bir silkeledim içimdeki cevheri çıkardım .
Sende çıkar ...bi rahatlıyor insan .
Sen az yeme deyince aklıma hep Canan Karatay'ın Melek Baykal'a söylediği söz geliyor.Kahvaltıda ne yedin diye sormuştu,diyelim 5 zeytin dedi,niye o kadar az yedin,koca gövdeye 5 zeytin ne edecek demişti,ince dilim şu kadar peynir deyince ,neden o kadar az ,koca gövdeye ne etsin deyince kadın isyan etmiştiHocam koca gövde deyip durmayın diye.
ay harika canım darısı başımıza.Bu arada acayip inceldim , farkedilir derece ... buraya başladım başlayalı 5 kilo kadar verdim ama pantalonlar bollaştı . Tabii öncesinde verdiğim 3-5 kiloda var uzun vadede .
tellioğluyum !Kız sen kimlerdendin ?
dikkat ediyorum edeceğimAman dur hayra aç ağzını
Gelmez gelmez ..Cumaya ne kaldı şurada .
Aman dikkat ne yaptıysan şu iki gün aynen devam .
O la laaa olsun Cumaya mezdeke
melemek ?Bu sana cezaydı 5 yıl melemiştin çünki .az dua etmedik sanada
oyy çoook tatlısınız ya gözlerim doldu.Ay abla bende 28 dim 3.yü doğurduğumda 1.zaten 10ay sonra doğdu okula gidiyodum bide herkes kesin hamilede ondan evlendi demiştir fakültedekarnı burnunda derslere giriyodum hey gidi günler hey mezuniyette 23 günlük kucağımdaydı hey gidi günler hey Allah inşallah isteyen herkese en kısa sürede verir.saydınıma kelebeğime
teşekkür ederim kelebekim. siz olmasanız bırakmıştım valla.Kedibochi canım tellioglum aman tellioglum eskilerin bereketli olsun
Aus abla mazrtli oldm karn agrsndan olcm herlde yermden kalkamrm su 4 gunluk diyete baslasam mi ya da adet siskinligm gisn pazartesi falsn mi baslasamBilemedim aebenim .. Açlık hissi bende savunma oluşturdu bence . Metabolizmamda benim gibi ...katır inadı var
3-4 menüsü çok güzel ..yoksa bırakırdım .
Ama devam
Maşallah canım benim, maşallah. Baktım Aus menülerini yorumlamış, senden çok ümitliymiş bu haftavalla canımm ben çok dikkat eidyorum bu haftadan umutluyum ama bilemiyorum
kolaygelsin 68 gün kankam benim :)
aynen öyle, ramazandan bu yana benden 10 kilo gitti elhamdulillahgayet iyi bir rakam aslında , değil mi
hemen hesaba vurursak 4 ayda 10 kilo
afiyet olsun canım. Hadi bu hafta gömelim Seferoğullarınıyemek hazirliyorum
Süper menüEvet canım biz mayıs anneleri olaraktan ayni yoldayiz
Giz sen nerelisin, egeli mi ?
Ne.hos.sive yaptin: ))
Betulina canim insallah.yeni.ev bulursunuz
Herseyde bir.hayir.vardir
@Ausencia cim çok tesekkür ederim canım. Menume gelince
Sabah 1 bardak su, 2.parca erik pestili, 10 ~15 antep fistik
Kahvalti, 2 adet haşlanmış yumurta, suzme.peynir, yarim lavas, domates Salatalık ve dereotu, 1.fincan çay, 1.cay kaşığı bal
Ara, 1.fincan yeşilçay, 1 adet kuru incir
Öğle, 1.kase.tarhana.corba, ton balikli salata, 2.kasik organik.siyez bulgur pilavi
Ara, 2.mandalina
Aksam. 2 tavuk baget, 3.kasik ispanak kavurma, 2.dilim haşlanmış havuç
Aksam çayın yanina biraz kuruyemiş
yatmadan ayran icerim
Spor. Ev isi
Su. 2.5 lt
Canım ya bebeğini düşünmez olur mu düşünüyordur. Sadece henüz o gıdaların ne denli sağlıksız, diğerlerinin de bir o kadar çokkk sağlıklı ve yararlı olduğunu tam olarak idrak edemiyoruz bazenO bizi dinlemiyor canim .. Zaten bebegini düşündügunu de sanmiyoru öyle olsa dikkat ederdi.
Dün hastalık ve işten bakamadım özür
Böyle deyince sadece aşım olduğu gerçeği bir kez daha yüzüme çarptı
[/QUOTE] çok sağol canım aminoyy çoook tatlısınız ya gözlerim doldu.
bu ara zaten hep aglıyorum zır zır zır. kızım uykuya dalmaya çalışırken aglıyor o aglıyor ben aglıyorum ayy ne sulu zırtlak oldum.
yavruşum bugün 6.ayını doldurdu ya zaman ne çabuk akıyor. büyüyorlar minişler. allah acılarını göstermesin
Oldm cnm snndaDün sabah hiçbirşey yok ortada hüngür hüngür ağlıyordum dolunaydan herhalde canım inşallah toparlanmışındır.regl kaç gün gecikti hamilelik şüphen varmı
Katılıyorum arkadaşım.çok doğru.ben olsam kv nin Eti'nden sütünden yumurtasından herşeyinden faydalanırdım ama benim ki için söylüyorum tabi.kadıncağız ne dersen yapar hizmet erbabı hizmetledoğmuş hizmetle büyümüş hizmetle yaşlanmış
Sesli güldüm valla.bende 2-3 kilo verdim ya karnım da aç tabi sanıyorum dal gibiyim.dolmuşta ayakta duruyodum paltomda şöyle boydan şal gibi bol önünde durduğum kadının biri birden elime dokundu "gebemisin gel sen otur" kaynar sular döküldü tabi.yok diyebildim sadece.
yaşananlar aynı hissedilenler aynı işte ister erken anne ister geç anne olsun
Durmak YOk yola devam
Olr ins cnmCanimm Allah bagislasin evlatlarinii masallah masallahh hersey nasip be yazilani yasiyoruz.Ben 13 yillik evliyim benimde yasayan evladim yok anneligi tattim lakin tamamlamak nasio olmadi
Bırak boşver , belki böylesi daha iyi oldu. İnşallah önüne ne fırsatlar çıkacak. Yaşında ne varmışilahi nana Allah yolunu bahtını açık etsin bak bende işe giremedim ama ne oldu beni hırslandırdılar şimdi kendi büromu açmaya karar verdim YOk yol yemek veririz e il öğretecez sonuçta YOk 3 çocuk var biz çöpsüz üzüm istiyoz gibi ima etmeleri YOk 32 yaşına gelmişsiniz bu yaştan sonra zor demeleri halbuki ben 3 çocukla 3 katlı evi günde 15 saat çalışan adamı 3 öğrenciyi idare ederken 8 derslik yazılı sınavları vermişim muhasebe derslerinden geçtim hukuklar çabası işimi öğrenemiycem.herşey olur yeterki pes etmeyelim heyecanlanmıştık ama olsun daha iyisi olur inşallah hakkımızda
ay masallah ne kadar gzl bisey ikiniside yapmssnAy abla bende 28 dim 3.yü doğurduğumda 1.zaten 10ay sonra doğdu okula gidiyodum bide herkes kesin hamilede ondan evlendi demiştir fakültedekarnı burnunda derslere giriyodum hey gidi günler hey mezuniyette 23 günlük kucağımdaydı hey gidi günler hey Allah inşallah isteyen herkese en kısa sürede verir.saydınıma kelebeğime
Ohhh ohhh afiyett olsun nanamm isimde pek manidarKendime kurdan kebabı yapıyorum sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?