Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay abla bende 28 dim 3.yü doğurduğumda 1.zaten 10ay sonra doğdu okula gidiyodum bide herkes kesin hamilede ondan evlendi demiştir fakültede karnı burnunda derslere giriyodum hey gidi günler hey mezuniyette 23 günlük kucağımdaydı hey gidi günler hey Allah inşallah isteyen herkese en kısa sürede verir.saydınıma kelebeğime

Eklentiler

• IMG_7347.webp
    23 KB · Görüntüleme: 59
Resim koymasaydin ablam

bu sodalı kür işe yarıyor sanırım 2 hafta önce aldığım bir bluz vardı biraz sıkmıştı şimdi gayet güzel durdu.
genişlemişte olabilir tabi

Ya dün beni 6 aydır görmeyen bi yakın arkadaşım "sen niye kilo aldın böyle "dediiii .

Sen de 6 ayda ne çok çökmüşsün şok oldum diyeydin

Ahum ne güzel ne tatlısın sen ya ...Hele saçlarına bayıldım .

Hadi hadi derhal kilo ver .

O güzellik kiloların arkasında saklı kalmasın gülüm

Ayy çok tatlısın ama

kızlarr, rüyamdaa tam limonlu diyet kek yapmıştım kendimeee yiycekken uyandım
cydnz_1 cn limde süt tozu var lıgt tatandırıcı var tb unu ile nasıl yaparım keki

Limonlu diyet kek

Kız ben rüyamda 2 iskender gömmeden uyanmıyorum

kızlarr, rüyamdaa tam limonlu diyet kek yapmıştım kendimeee yiycekken uyandım
cydnz_1 cn limde süt tozu var lıgt tatandırıcı var tb unu ile nasıl yaparım keki
canım bn hiç tatlandırıcı kullanamıyorum hep tuzlu kek , ekmek tarzı şeyler yapıyorum .
biraz bakayım güzel bir tarif bulayım sana

Sen çok yaşa emi bayılıyorum enerjisi yüksek insanlara, kendim öyle olmadığımdan zaar

Ya değişirsin istersen .

Bir zamanlar bende sanki ölmüştüm de gömmeyi unutmuşlardı beni

Sonra bir silkeledim içimdeki cevheri çıkardım .

Sende çıkar ...bi rahatlıyor insan .

Limonlu diyet kek

Kız ben rüyamda 2 iskender gömmeden uyanmıyorum

valla ben allahın kuru kekini bile yiyemedimmmm yaaaaa

birde böyle tatsız tuzsusz hissediyorum kendimi azda olsa tatlı yemeyinceee
sanırım cuma günü bi bitter çikolata ödüü vermeliyim kendimee
hayat boş böleee saman gibi hissediyorum kendimiii

Yok kuzum 67-68 dim birkaç yıldır .
Birde spor azalınca yag dengem arttı sanırım . Pilatesli zamanlarım çok iyiydi .

Evetttt plates veya aerobik bırakılınca gerçekten şekilden çıkıyor vücut bende öyleyim neredeyse 6 ay oldu o tarz bir aktivite yapmayalı ve vucüdumdan da belli oluyor ama ne yazık ki iç zaman yok hiç enerjim de yok

Aynenn güzelim hayatt herdaim bir sınav bugünerimize şükürler olsun Rabbim beterinden korusun kollasın bizlerii

Oda zormuş.ablamdan biliyorum eşi kanald de üst düzey yayın yönetmeniydi işten çıkardılar Allah ım adamın hayat enerjisi söndü bu arada annesini kaybetti ablam alttan alacam diye çatladı eşi triple alınganlıklar çok zordu çok.tabi bide istenmeyen eşi savunmak çok zordur benimde ünvde evlenmemi hiç istemediler eşim lise mezunuydu benden beklenti büyüktü bende oyüzden evde çocuk doğura doğura smmm oldum sırf annemler için
Resim koymasaydin ablam
Ne olur ki bilemedim
İnşallah ablam şimdi kapandım gerçi ay bak bu yön aklıma gelmedi kapandım açık halimi nete koydumsilinir mi ki
Ayy çok tatlısın ama
sağol Elif im hep tatlısın dediler kilo yakışıyor dediler sonuç bu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…