Ay abla bende 28 dim 3.yü doğurduğumda 1.zaten 10ay sonra doğdu okula gidiyodum bide herkes kesin hamilede ondan evlendi demiştir fakültedeAynı ben 26 tımda 3. Yü dogurdum .
Sonuncunun dogumunda hemşire yaşımı ve çocuk varmı diye sordu . 26 - 3. Diyince iyi böyle giderse bi3 tane daha dogurursun dedikeşke dogursam ya ben çok seviyorum veletleri ve kalabalık aileyi
Ya dün beni 6 aydır görmeyen bi yakın arkadaşım "sen niye kilo aldın böyle "dediiii.
Resim koymasaydin ablamAy abla bende 28 dim 3.yü doğurduğumda 1.zaten 10ay sonra doğdu okula gidiyodum bide herkes kesin hamilede ondan evlendi demiştir fakültedekarnı burnunda derslere giriyodum hey gidi günler hey mezuniyette 23 günlük kucağımdaydı hey gidi günler hey Allah inşallah isteyen herkese en kısa sürede verir.saydınıma kelebeğime
bu sodalı kür işe yarıyor sanırım2 hafta önce aldığım bir bluz vardı biraz sıkmıştı şimdi gayet güzel durdu.
genişlemişte olabilir tabi
Ya dün beni 6 aydır görmeyen bi yakın arkadaşım "sen niye kilo aldın böyle "dediiii.
Günaydınnnn Kızlar
Dünkü menüm
Sabah
Yeşil mercimek salatası
Öğlen
Çok az şehriye çorbası
1 tabak kuru fasulye
Ara: 1 Küçük kase kadar ev yoğudu
Akşam
Salata ve kırmızı et
Akşam Yemeğinden 2 saat sonra
Az çekirdek ve fındık
Ay abla bende 28 dim 3.yü doğurduğumda 1.zaten 10ay sonra doğdu okula gidiyodum bide herkes kesin hamilede ondan evlendi demiştir fakültedekarnı burnunda derslere giriyodum hey gidi günler hey mezuniyette 23 günlük kucağımdaydı hey gidi günler hey Allah inşallah isteyen herkese en kısa sürede verir.saydınıma kelebeğime
Ayy çok tatlısın amaAy abla bende 28 dim 3.yü doğurduğumda 1.zaten 10ay sonra doğdu okula gidiyodum bide herkes kesin hamilede ondan evlendi demiştir fakültedekarnı burnunda derslere giriyodum hey gidi günler hey mezuniyette 23 günlük kucağımdaydı hey gidi günler hey Allah inşallah isteyen herkese en kısa sürede verir.saydınıma kelebeğime
kızlarr, rüyamdaa tam limonlu diyet kek yapmıştım kendimeee yiycekken uyandım
cydnz_1 cn limde süt tozu var lıgt tatandırıcı var tb unu ile nasıl yaparım keki
Yok kuzum 67-68 dim birkaç yıldır .ama sen yıllardır hemen hemen aynı kilolardasın ablam
Limonlu diyet kek
Kız ben rüyamda 2 iskender gömmeden uyanmıyorum
canım bn hiç tatlandırıcı kullanamıyorum hep tuzlu kek , ekmek tarzı şeyler yapıyorum .kızlarr, rüyamdaa tam limonlu diyet kek yapmıştım kendimeee yiycekken uyandım
cydnz_1 cn limde süt tozu var lıgt tatandırıcı var tb unu ile nasıl yaparım keki
Limonlu diyet kek
Sen çok yaşa emi bayılıyorum enerjisi yüksek insanlara, kendim öyle olmadığımdan zaar
Limonlu diyet kek
Yok kuzum 67-68 dim birkaç yıldır .
Birde spor azalınca yag dengem arttı sanırım . Pilatesli zamanlarım çok iyiydi .
Aynenn güzelim hayatt herdaim bir sınav bugünerimize şükürler olsun Rabbim beterinden korusun kollasın bizleriiO da olur inşallah.
Walla benim hayatım roman.2 satıra asla sığmaz.3.5 yıl anam babamla kaldım hergün sen bu adamla neden evlendin dediler bu arada 2 çocukluydum 3.ye hamileydim diyemedim hamileyim diye.adam hala öğrenciydi üstelik yurtdışında.
Mezun oldu yaklaşık 2 yıl evde çocuk baktı ben çalıştım ozaman da ayrı zor. Is bulamayan koca stresi ufff.hayat hep engebeli.
Öylee canımm Rabbim her ne verirse hayırlısını nasip etsin tatlım eşinde işinde aşında hatta evladında aileninde hakkımızda hayırlısı neyse o olsunÜzülme kuzum elbet rabbım hayırlı zamanda nasip edecektir .
Oda zormuş.ablamdan biliyorum eşi kanald de üst düzey yayın yönetmeniydi işten çıkardılar Allah ım adamın hayat enerjisi söndü bu arada annesini kaybetti ablam alttan alacam diye çatladı eşi triple alınganlıklar çok zordu çok.tabi bide istenmeyen eşi savunmak çok zordur benimde ünvde evlenmemi hiç istemediler eşim lise mezunuydu benden beklenti büyüktü bende oyüzden evde çocuk doğura doğura smmm oldum sırf annemler içinO da olur inşallah.
Walla benim hayatım roman.2 satıra asla sığmaz.3.5 yıl anam babamla kaldım hergün sen bu adamla neden evlendin dediler bu arada 2 çocukluydum 3.ye hamileydim diyemedim hamileyim diye.adam hala öğrenciydi üstelik yurtdışında.
Mezun oldu yaklaşık 2 yıl evde çocuk baktı ben çalıştım ozaman da ayrı zor. Is bulamayan koca stresi ufff.hayat hep engebeli.
Ne olur kiResim koymasaydin ablam
İnşallah ablam şimdi kapandım gerçi ay bak bu yön aklıma gelmedi kapandım açık halimi nete koydum
Sen de 6 ayda ne çok çökmüşsün şok oldum diyeydin
Ahum ne güzel ne tatlısın sen ya ...Hele saçlarına bayıldım .
Hadi hadi derhal kilo ver .
O güzellik kiloların arkasında saklı kalmasın gülüm
sağol Elif im hep tatlısın dediler kilo yakışıyor dediler sonuç bu işteAyy çok tatlısın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?