Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

azeerrii gelmişş

piştttt kızzz kacırdın herseyii gec kaldınnn :90::90:

Geldim vallaha ama cok az kalicam.Esimle kahvalti edip cikicam.Arkadasimla bulusup shopping yapicaz bugün.Kendime ciciler alicam insallah.Hava cok güzel-Ilk bahar geldi.Ama ben dün diyeti bozdum.Dün mide kazintim gecmek bilmedi.Bende sinirden kocaman bir döner aldim edim.Üstünede kurabiyeler aldim yedim.Offff.Bugünde sabah sabah cikolata yedim.Bugün aksama da dondurma yiycez arkadasla.Ama buna ihtiyacim var su an.Mecburum

gülüm duymasın senin bu halini ...

kız yarısa girdik sen takımını kaybettirmek için uğrasıon galibaaa

kiz ne oluyor sana...bu yediklerin sana kat kat ++++++++ olarak donecek okadar iyi gidiyorsun..yapma azerim...hem 4.takimla yarisada girdik rezil olmayalim...kacamak yapmak yokkkkkkkkkkkkkk

selam tatlım sen giresunlumusun... orda mı yaşıyorsun benimde eşim ordu lu ..her yaz ordayız giresunada gittim daha önce .....
günaydıııın....
valla havalar çok güzel oldu ist. dada... evde oturmak istemiyorum dışarlara atasım var kendimiiii....
bu cuma dan mı başlıcaz ben anca bu cuma çizelgedeki kiloma inerim de o bakımdan .....:26:
birinci olalım .. ben de toparlamaya başladım ...
naaptın azeriii... tamda 59 lara inmişken....
siz yarısı daha baslamadan kaybettiniz gibi görünüyorr

hhhııııııh........sen öyle saaaaaan.....:76::76::76:

Ganfedcim ben de indiriyorum şimdi şu 5 mil olanı, inşallah akşama ben de yapacağım..

Kızlaaaar, beni de bir güzel motive edersiniz değil mi?? Yaza kadar bu kiloların gitmesi şart!!!

yap canimcim yoruluyorsun ama degiyor.bakalim hangimiz daha cok yapacak.gel yarisalim inada belki daha cok yapariz.

seferancım ben artvınlıyım esım gıresunlu yanı kaynanan falan orda mumkun mertebe gıtmemeye calısıyorum amam bu hafta sonu gıdıcem maleseff neysem 2 gun hemen gecer canımm

seferancım ben artvınlıyım esım gıresunlu yanı kaynanan falan orda mumkun mertebe gıtmemeye calısıyorum amam bu hafta sonu gıdıcem maleseff neysem 2 gun hemen gecer canımm

sen şimdi nerdesin anlamadım..:26: benim de kaynanamlar ordudu işte maalesef isteğe bağlı değil gidişler mecburiyet bırakmıyorlar ki keyfimize.... kaynanam değilde kayınbaba 1000 kaynanaya değiyor....

yeniyor canım kıymalı yumurta.
ikiside protein öyle düşün.

ama baklagille yumurta yenmiyor baklagil karbonhidrat yumurta protein mesela yumrtalı piyaz yiyemezsin.

tamam, şimdi kontrol ettim.. baklagillerde daha çok protein var biliyordum ama karbonhidrat oranları daha yüksekmiş.. nerdeyse 2 kat fazla karbonhidrat oranı protein oranından..

siz yarısı daha baslamadan kaybettiniz gibi görünüyorr
sen oyle san, bizim kizlar suan eminim spor yapiyorlardir...gelecek cumaya gorusuruz canikommmm

evet canim, havalardan insanin evde kalasi yok...yarisma cuma gunu basliyor haftaya cumaya kadar..
kesin birinci olmamiz lazim baska yolu yokk

tamam canım yiyebilirsin enginarı gl si düşükmüş kan sekerini yavas yavas yükseltiyormus..

nasıl bi tadı var enginarım ben hiç yemedim :26:
yanlız kereviz sevmiyorum

tamam canım yiyebilirsin enginarı gl si düşükmüş kan sekerini yavas yavas yükseltiyormus..

nasıl bi tadı var enginarım ben hiç yemedim :26:
yanlız kereviz sevmiyorum

kerevizin tadı daha baskın enginara göre.. lifli bir sebze, özellikle karaciğere çok faydalı derler.. ben bizim tabloda bulamayınca sorayım dedim... aslında yemeğini yapıyorlar da ben sadece haşladım doğrayıp salatama kattım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…