azeerrii gelmişş
piştttt kızzz kacırdın herseyii gec kaldınnn :90::90:
Geldim vallaha ama cok az kalicam.Esimle kahvalti edip cikicam.Arkadasimla bulusup shopping yapicaz bugün.Kendime ciciler alicam insallah.Hava cok güzel-Ilk bahar geldi.Ama ben dün diyeti bozdum.Dün mide kazintim gecmek bilmedi.Bende sinirden kocaman bir döner aldim edim.Üstünede kurabiyeler aldim yedim.Offff.Bugünde sabah sabah cikolata yedim.Bugün aksama da dondurma yiycez arkadasla.Ama buna ihtiyacim var su an.Mecburum
Geldim vallaha ama cok az kalicam.Esimle kahvalti edip cikicam.Arkadasimla bulusup shopping yapicaz bugün.Kendime ciciler alicam insallah.Hava cok güzel-Ilk bahar geldi.Ama ben dün diyeti bozdum.Dün mide kazintim gecmek bilmedi.Bende sinirden kocaman bir döner aldim edim.Üstünede kurabiyeler aldim yedim.Offff.Bugünde sabah sabah cikolata yedim.Bugün aksama da dondurma yiycez arkadasla.Ama buna ihtiyacim var su an.Mecburum
hepsını gördummm:82::82::82:
selam tatlım sen giresunlumusun... orda mı yaşıyorsun benimde eşim ordu lu ..her yaz ordayız giresunada gittim daha önce .....selam kızlar ay ben bugun yanınıza gelemdım sabahtan arazıye gıttım aksamustu saat 4 bucuk gıbıydı gedıgımde ee neler yapıyorsunuz bakalımmm
buarada kırmızı gulum azonce yıne deneme yaptımm
22 dk - 5,5 km hızında - toplamda 2 km yurudum ve sadece 60 kalorı yaktımm:84::84::84:
günaydıııın....günaydınnnn
valla havalar çok güzel oldu ist. dada... evde oturmak istemiyorum dışarlara atasım var kendimiiii....gunaydin serkerler....
kusura bakmayin kizlar dun isten sonra hic ugrayamadim buraya...eve gider gitmez ablamla disariya ciktik..magazalara bakmaya..turkiyedeki teyzemin kizi benden konusan bebek istiyordu tesadufen onu gordum aldim..sonra ablamla sinemaya gittik...film bitmek bilmedi...git gel film derken 4 saati buldu eve gelmemiz...5dk araylada otobusu kacirdik..aktarmali eve gitmeye calistik..istasyondada binmemizz gereken otobuse daha yarim saat vardi..dedim abla gel kim bekleyecek yarim saat...eve yuruduk...dun yuruyememistim..otobus sayesinde yarim saat yurumus oldum eve kadar...havada cok guzeldi..yazin yaklastigi belli...am ben dun misir patlagi yedim kizlar:82: canim cok cekti...sinemada misirsiz olmuyor..tek kacamagim o oldu bu hafta
bu cuma dan mı başlıcaz ben anca bu cuma çizelgedeki kiloma inerim de o bakımdan .....:26:
gülüm bak sana ne dicem..
yaa bu arada ben sana hep gülüm diyeyim diğer türlü cok uzun oluyor
canım bizim takım dağılmıs durumda ve acil toparlanmamız lazım ve sizden yardım bekliyorum..
haftaya yarısalım iki takım olarak ne dersiniz..
cumadan cumaya bu cuma ki sonuclara göre baslayalım.. haftaya cuma en cok veren takım yarısı kazansın..
kızlarrr bizim takıma gelip canlandırım biraz.. toparlanmamız lazım ben dahil hepimiz kilo alıyoruz.. her gün 3 litre su yeil cay ve cay içiyorum 1.5 saat spor yapıyorum ama 400 gr artıdayımm
birinci olalım .. ben de toparlamaya başladım ...kizlarrr toparlaninnnnnn bakeeemmmm.. 4.takimla yarisa girdik...kesinle yenmemiz lazim ...onlara gazi verdim..rezil olmayalim:18::18::18: haftaya diyeti bozdum diyen kacacak delik arasin....dereceye giremiyoruz bari ikili yarismada birinci olalimmmmm
minnosum, meyvem...okumadan gecin bu yazdiklarimi
naaptın azeriii... tamda 59 lara inmişken....Geldim vallaha ama cok az kalicam.Esimle kahvalti edip cikicam.Arkadasimla bulusup shopping yapicaz bugün.Kendime ciciler alicam insallah.Hava cok güzel-Ilk bahar geldi.Ama ben dün diyeti bozdum.Dün mide kazintim gecmek bilmedi.Bende sinirden kocaman bir döner aldim edim.Üstünede kurabiyeler aldim yedim.Offff.Bugünde sabah sabah cikolata yedim.Bugün aksama da dondurma yiycez arkadasla.Ama buna ihtiyacim var su an.Mecburum
siz yarısı daha baslamadan kaybettiniz gibi görünüyorr
Ganfedcim ben de indiriyorum şimdi şu 5 mil olanı, inşallah akşama ben de yapacağım..
Kızlaaaar, beni de bir güzel motive edersiniz değil mi?? Yaza kadar bu kiloların gitmesi şart!!!
yeniyor canım yazmayı unutmuşum onlarıda ek bilgi olarak şaaptım yediklerimizi burda paylaşalım birbirimizi kontrol edelim iyi olmazmı
seferancım ben artvınlıyım esım gıresunlu yanı kaynanan falan orda mumkun mertebe gıtmemeye calısıyorumamam bu hafta sonu gıdıcem maleseff neysem 2 gun hemen gecer canımm
yeniyor canım kıymalı yumurta.
ikiside protein öyle düşün.
ama baklagille yumurta yenmiyor baklagil karbonhidrat yumurta protein mesela yumrtalı piyaz yiyemezsin.
yap canimcim yoruluyorsun ama degiyor.bakalim hangimiz daha cok yapacak.gel yarisalim inada belki daha cok yapariz.
sen oyle san, bizim kizlar suan eminim spor yapiyorlardir...gelecek cumaya gorusuruz canikommmmsiz yarısı daha baslamadan kaybettiniz gibi görünüyorr
valla havalar çok güzel oldu ist. dada... evde oturmak istemiyorum dışarlara atasım var kendimiiii....
bu cuma dan mı başlıcaz ben anca bu cuma çizelgedeki kiloma inerim de o bakımdan .....:26:
birinci olalım .. ben de toparlamaya başladım ...
kızlaaar enginar yiyebiliyor muyuz??
tamam canım yiyebilirsin enginarı gl si düşükmüş kan sekerini yavas yavas yükseltiyormus..
nasıl bi tadı var enginarım ben hiç yemedim :26:
yanlız kereviz sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?