Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya kızlar şimdi size bişiy anlatcam diyetle alakalı degil !!! acaba benmi abartıyorum fikir almak istedim

şimdi ben geçen dedim ya bi iş var diye ben bunu bi komşumla paylaştım, rakip olarak görmedim hatta söylerkende deidmki kimseye söylemiyorum rakip olsun istemem kimse dedim.. bu kadınında yaşı bana göre 13-14 yaş var neyse bu kadın sen git bul buuştur birini cv gönder , ben mi yanlış düşünüyorum bu yanlış degilmi ?

bu iş herkes başvurur ama sizce bu sinsilik degil mi ? birde ben gireyim senide aldırıcam dediii

Enteresan kişilikmiş doğrusu. Sen de deseydin canım. Ben bi gireyim seni aldırırım Çok ilginç yaaa, böyle insanlar da var demek. Sen haklısın canım, resmen işi çalmış olur oraya girerse çok ayıp yaaa

Ohaaaa haset kadınn yaa canımmm bu ne yüzsüzlükkk çok ayıp etmiş birdee ben önce gireyim senidee aldırayım lafaa bakk yaaa ayy delii oldum.Bencee resmenn sinsilik arkandan iş çevirme hiç mi başka işyeri yokta senin düşündüğün yerr şahsen görüşmezdim bir daha o kadınlaa terbiyesiz resmenn

hani iş tek kişilik degil , alacak yer kurum var ve 50 işi filan alıcak telk kişil bir yer degil ama sincice iş yapması çok garip degilmi

hani iş tek kişilik degil , alacak yer kurum var ve 50 işi filan alıcak telk kişil bir yer degil ama sincice iş yapması çok garip degilmi
Yani kuzum cok ayip etmis. Sinsi yaaa Hay Allah sinir oldum sahsen. Kuzum kpssyle mi aliniyor neresi o eleman alacak yer? Yastan almazlar onu zati

Gerçek arkadaş olaydıı kuzumm aa bende bir baş vursam mı felan derdi arkandan iş çevirmezdi canımm nasiptir bu işler belli olmaz bende şansımı deniyeyim deseydi

Ins cnm Rabbim bir an once nasip etsn okurken gzlerm doldu

Rabbim sabir versn zor imtihan

menümmmm

sabah
2 mandalina

kahvaltı
2 wasa arasına labne peynir
k.biber, minik çeri domates salatalık ile sadviç yaptım
2 adet ceviz
çay

öglen
2 karnıyarık
1 kase cacık

akşam
salata , 1 kk peynir
2 bardak ayran

2.5 tk su
eve gidince 1 saat yrüycemmm

nor : çantama baktım oda nesi ton balıgım yok
yine peynire talim ettim salata içinde , 2 de ayran çaktımm yanınaa
haydi geçmiş ola bugündeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…