ŞURAYADA Bİ KALP KOYUP DAGITALIM KARA BULUTLARIIIII
4 ü kaldı alan alsınohhh sona kalan dona kaldı bütün kalper bittiiiii
Hahhaaa hepiciğinii biz çaldukk kuzumm kalplerinnohhh sona kalan dona kaldı bütün kalper bittiiiii
Enteresan kişilikmiş doğrusu. Sen de deseydin canım. Ben bi gireyim seni aldırırımya kızlar şimdi size bişiy anlatcam diyetle alakalı degil !!! acaba benmi abartıyorum fikir almak istedim
şimdi ben geçen dedim ya bi iş var diye ben bunu bi komşumla paylaştım, rakip olarak görmedim hatta söylerkende deidmki kimseye söylemiyorum rakip olsun istemem kimse dedim.. bu kadınında yaşı bana göre 13-14 yaş var neyse bu kadın sen git bul buuştur birini cv gönder , ben mi yanlış düşünüyorum bu yanlış degilmi ?
bu iş herkes başvurur ama sizce bu sinsilik degil mi ? birde ben gireyim senide aldırıcam dediii
Ohaaaa haset kadınn yaa canımmm bu ne yüzsüzlükkk çok ayıp etmiş birdee ben önce gireyim senidee aldırayım lafaa bakk yaaa ayy delii oldum.Bencee resmenn sinsilik arkandan iş çevirme hiç mi başka işyeri yokta senin düşündüğün yerr şahsen görüşmezdim bir daha o kadınlaa terbiyesiz resmennya kızlar şimdi size bişiy anlatcam diyetle alakalı degil !!! acaba benmi abartıyorum fikir almak istedim
şimdi ben geçen dedim ya bi iş var diye ben bunu bi komşumla paylaştım, rakip olarak görmedim hatta söylerkende deidmki kimseye söylemiyorum rakip olsun istemem kimse dedim.. bu kadınında yaşı bana göre 13-14 yaş var neyse bu kadın sen git bul buuştur birini cv gönder , ben mi yanlış düşünüyorum bu yanlış degilmi ?
bu iş herkes başvurur ama sizce bu sinsilik degil mi ? birde ben gireyim senide aldırıcam dediii
Enteresan kişilikmiş doğrusu. Sen de deseydin canım. Ben bi gireyim seni aldırırımÇok ilginç yaaa, böyle insanlar da var demek. Sen haklısın canım, resmen işi çalmış olur oraya girerse çok ayıp yaaa
Ohaaaa haset kadınn yaa canımmm bu ne yüzsüzlükkk çok ayıp etmiş birdee ben önce gireyim senidee aldırayım lafaa bakk yaaa ayy delii oldum.Bencee resmenn sinsilik arkandan iş çevirme hiç mi başka işyeri yokta senin düşündüğün yerr şahsen görüşmezdim bir daha o kadınlaa terbiyesiz resmenn
Yani kuzum cok ayip etmis. Sinsi yaaa Hay Allah sinir oldum sahsen. Kuzum kpssyle mi aliniyor neresi o eleman alacak yer? Yastan almazlar onu zatihani iş tek kişilik degil , alacak yer kurum var ve 50 işi filan alıcak telk kişil bir yer degil ama sincice iş yapması çok garip degilmi
Gerçek arkadaş olaydıı kuzumm aa bende bir baş vursam mı felan derdi arkandan iş çevirmezdi canımm nasiptir bu işler belli olmaz bende şansımı deniyeyim deseydihani iş tek kişilik degil , alacak yer kurum var ve 50 işi filan alıcak telk kişil bir yer degil ama sincice iş yapması çok garip degilmi
Ins cnm Rabbim bir an once nasip etsn okurken gzlerm doldu@kuzularinannesi bir şeyim yok canım.
Ümitsizliğe kapılıyorum bazen bugün de öyle bir gün sanirim, canım birsey yapmak istemiyor
içim acıyor benim bebeğim olmayacak sanki öyle hissediyorum
@Ausencia mın dedigi gibi galiba arabesk takiliyorum bugün. Cabuk gecer ausum fazla sürmez.
Dunku yorumlari okudum kelebegimde cok hassas bu konuda icine oturdu kuzumun.
Ben tabi bir cogunuzun dediği gibi yasamadigim icin bilemiyorum bi melegim olsa hayatim nasıl degisirdi? Logusalık nedir bilmiyorum neler hissederdim. Belki dediklerinizi yasardim bilemiyorum ama raziyim diyorum hamileligim boyunca igne vurulmaya o saglicakla dogsun, uykusuz kalmaya raziyim o neseli kahkahalari unutturur bana uykusuz gecelerimiac kalayim raziyim o doysun. Sabaha kadar onu koklayayım doyasiya okşayayım, oyle cok hayalim var ki onunla ilgili bi gelse anneciginin kollarina saglicakla. Insan en cok istedigi seyle imtihan olurmus bu dunyada. Zor bir ihtihan Rabbim bu imtihandan saglicakla gecmemizi nasip etsin. Bugun duygusal takılıyorum canlar kusuruma bakmayin.
Nare83 canim tesekkur ederim siz de benim icin cok onemlisiniz. Evden cikmak bile istemiyor canim. Yarin iyi hissedersem kendime bi odul veririm insallah.
Hepiniz sagolun desteginiz icin tesekkur ederim hepinize, sizleri seviyorum ♡♡♡
Rabbim sabir versn zor imtihansaydin78 kuzumm inann seni o kadsr iyii anlayorum ki anlatsamm içimde kopani oturur banada aglarsin güzelim sınavlarin en zorundayiz Rabbim dayanma gücü versin.Ben 2014 senesinde neler yasadim neler mutluluk sevinc üzüntü kahrimdan ölürüm herhal dedim genede ölmedim gene de ayaktayim.Yavrum kar yagdi yagmur yagdi soğuk kara topraklarda üşürmü dedim yüreğim donduu aglayamadim bile suan bile gözlerim dolu dolu Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin.Aylarca olmayan yitip giden yavrumun sütü geldii kapatio kendimii banyolara su sesiyle delismcesine agladimm ailem gormesin uzulmesin diyee ben evladima yandimm oglumaa yandimm anamm bana yandii.24 kasimdi hasyaneye kaldirilmam 28 kasim dogumum ve 1 aralikk benim en kahirli günüm o gun bende öldüm yüreğimin yarisini kara topraklara gömdüm.İşte o gunden sonra hic bir seyin önemi yok bendee otesi de yokk dunyaa telaşı deyip geciyorum.Acimla yasamayi ogrendim uari kirkim cikmadan isimin basina gectim.Uzun olduu hakkinizi helal edin canlar ama iste boylee ben boyle delirdim.
Sağolasınn canımm teşekkür ederimRabbim sabir versn zor imtihan
Yani kuzum cok ayip etmis. Sinsi yaaa Hay Allah sinir oldum sahsen. Kuzum kpssyle mi aliniyor neresi o eleman alacak yer? Yastan almazlar onu zati
Yanii minicikkk bir pisicik nanammBen daha kediden korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?