Ben de yazayım mi kv macerası Aeben ablamBen yazmasan da hak veririmo derece ihtisaslıyım bu konularda
Hay kız seni ne yapsın Allah bir de mezuniyete gitmiş eksik kalmamış. Ben yapsaydım babam keserdi beni galibaAy abla bende 28 dim 3.yü doğurduğumda 1.zaten 10ay sonra doğdu okula gidiyodum bide herkes kesin hamilede ondan evlendi demiştir fakültedekarnı burnunda derslere giriyodum hey gidi günler hey mezuniyette 23 günlük kucağımdaydı hey gidi günler hey Allah inşallah isteyen herkese en kısa sürede verir.saydınıma kelebeğime
nananaaaaa beni listeye alma seni Kedilere atarımSen gel bir de bana sor
Beni bulamazsın ki bulamazsın kinananaaaaa beni listeye alma seni Kedilere atarım
Sen öyle san sen benim kim olduğumu bilmiyonBeni bulamazsın ki bulamazsın ki
Cansucum bunların yanına yoğurt salata Katsan sanki daha iyi olur.Selam sabah 1 tost öğlen malesefki 2 minnacık börek akşam çorba yoğurt öncesinde birazcıkda yürüyüş
Aminn tatlim insaAllah hepimize nasip etsin insaAllahIns cnm Rabbim bir an once nasip etsn okurken gzlerm doldu
Benim etrafımda da vardı tatlım ..Hem de sinir bozmayı icat eden insanlar onlarmış gibi işlerinde çok profesyonellerdi
Ben evde şu taktiği uygularım hep ... bir eşyaya bakarım , hmmm 1 senedir elime almamışım ...derhal elden çıkarırım ...hmmm 6 ayda bir kez almışım ....derhal kutular /koliler depoya kaldırırım ... hmmm her gün elimde ....en göz önğnde bir yere alırım .
Şimdi bu kadın deli mibunu neden anlatıyor diyorsun ( dedin dedin duydum )
Teşbihte hata olmaz derler , insan /eşya benzetmesi hoş kaçmadı biliyorum ama hayatımdaki insanları da böyle eledim .
Canımı sürekli sıkanlar gönderildi , ara ara sinir zıplatanlar ama bazen gerekli olanlar depoya kaldırıldı ve çok mutlu hissettiklerimle daha çok zaman geçirilmeye başlandı
Bunu biliyorum da nasıl çıkarayım kısmı sorun diyorsan ? İnan bu aşamada kimsenin kalbini kırmadım .
Netimdir ben . Hatır için gitmek istemediğim bir yere gitmem , kırılır diye hiç müsait değilken ''aaa ne demek buyur gel '' demem .
Belki yaşla belki yaşanmışlıklarla ilgili ... Bir de yaşadığım hastalıkların etkisi büyük tabii . Bana dr um dünya yansa hasırın yanmasın dedi ... Hiç bana göre değildi . Bende kendi çaremi buldum ... dünya yansa ... ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum . Kişiye göre , o yangının içine de dalarım , hasırımı alıp güneşlenirim de .
Bugün de ausun dökülme gününü izlediniz
Yakında gönder konyaya ben oynarım pasalarlaBenim oğlum da yazık kar yağcak da oynucak diye bekliyor. 'Yağarsa oynarız annecim' dedim '15 senedir burdayım 2 kere kar yağdı' demedim çocuğa ne diyim artık. Televizyonda görünce hoşuna gidiyor kartopu oynucaz, kardanadam yapçaz diye hayal kuruyor
Cansucum bunların yanına yoğurt salata Katsan sanki daha iyi olur.
@kuzularinannesi bir şeyim yok canım.
Ümitsizliğe kapılıyorum bazen bugün de öyle bir gün sanirim, canım birsey yapmak istemiyor
içim acıyor benim bebeğim olmayacak sanki öyle hissediyorum
@Ausencia mın dedigi gibi galiba arabesk takiliyorum bugün. Cabuk gecer ausum fazla sürmez.
Dunku yorumlari okudum kelebegimde cok hassas bu konuda icine oturdu kuzumun.
Ben tabi bir cogunuzun dediği gibi yasamadigim icin bilemiyorum bi melegim olsa hayatim nasıl degisirdi? Logusalık nedir bilmiyorum neler hissederdim. Belki dediklerinizi yasardim bilemiyorum ama raziyim diyorum hamileligim boyunca igne vurulmaya o saglicakla dogsun, uykusuz kalmaya raziyim o neseli kahkahalari unutturur bana uykusuz gecelerimiac kalayim raziyim o doysun. Sabaha kadar onu koklayayım doyasiya okşayayım, oyle cok hayalim var ki onunla ilgili bi gelse anneciginin kollarina saglicakla. Insan en cok istedigi seyle imtihan olurmus bu dunyada. Zor bir ihtihan Rabbim bu imtihandan saglicakla gecmemizi nasip etsin. Bugun duygusal takılıyorum canlar kusuruma bakmayin.
@masumm canim tesekkur ederim siz de benim icin cok onemlisiniz. Evden cikmak bile istemiyor canim. Yarin iyi hissedersem kendime bi odul veririm insallah.
Hepiniz sagolun desteginiz icin tesekkur ederim hepinize, sizleri seviyorum ♡♡♡
bence sen o kişiden derhal uzaklaş bi insan bu kadar saman altından su yürütür kimse ye söylememiş ona söylemişsin demekki samimisin demekki gerçek dost değilya kızlar şimdi size bişiy anlatcam diyetle alakalı degil !!! acaba benmi abartıyorum fikir almak istedim
şimdi ben geçen dedim ya bi iş var diye ben bunu bi komşumla paylaştım, rakip olarak görmedim hatta söylerkende deidmki kimseye söylemiyorum rakip olsun istemem kimse dedim.. bu kadınında yaşı bana göre 13-14 yaş var neyse bu kadın sen git bul buuştur birini cv gönder , ben mi yanlış düşünüyorum bu yanlış degilmi ?
bu iş herkes başvurur ama sizce bu sinsilik degil mi ? birde ben gireyim senide aldırıcam dediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?