Betulina bildiğimiz meyve mi derken ...hani meyve tabağı hazırlamışsındır kendine 2 dlm elma , 1 dlm armut , çeyrek muz ya da 3 ü de tam tam
Öğleden sonra davetli olduğum d.günü partisinde yok yok olacak .
Bugün Azmin Zaferi adlı filmin baş rol oyuncusu olacağımmmm o masada
Aaaaaa olur mu hiçç Tellioğlum janımmm kelebeki de al güzelcee bir karnınızı taş gibi doyurunnÖğleden sonra davetli olduğum d.günü partisinde yok yok olacak .
Bugün Azmin Zaferi adlı filmin baş rol oyuncusu olacağımmmm o masada
yiyin seferoglulları yiyinnnnnnYokkk yok dinlemeyinn siz dohturuu yinyinn usursunuzz sonraa havalar sogukk yiyinn yiyin
gün doğmadan neler doğar.erken öten horozu keserler dam üstünde saksağanSeferogullarii bugunn zafer gununee 1 gun kaldii herkess dikkat etsinn zafer inanalarindirr kazanacagizz
herkese hayırlı sabahlar, hayırlı bir gün diliyorum
çok haklısın.. Bu hafta aşırı aşırı meyve yedim. dün öğlen fazlaca kuru incir ve kayısı yedim, akşamda dayanamadım meyve yedim sonrada gece üzüntümden uyuyamadımŞu sıralar çok stres var hayatımda, galiba meyve ile hayatımı tatlandırmaya çalışıyorum. Zannımca yarın sabah eksi çıkamayacağım ve dün geceden beri çok üzgünüm Üzüntümü atıp yola devam etmek istiyorum, çünkü üzüntü ve stres bende resmen yemeye davet çıkarıyor
Bu kısır döngüyü biliyorumbu hafta çok dolma yedim, bi de dün akşam pilav yedim, meyve şekeri de de zannımca rehavet yaptı bende, derken işte girdiğim yoldan sabaha kadar kalbim sıkıştı. Şimdi size yazarken kendime gelme çağrısı yaptım, inşallah kendime geldim şimdi. Önümüzdeki hafta boyunca günde en fazla 1 meyve +1,2 kuru meyveden başka yemiyeceğim inşallah Bol yoğurda, salataya, ete vereceğim kendimi.
betülcüm öncelikle yeni evin hayırlı olsun.sıkma canını.bugünlerde gecer meyvelerin yanına süt yogurdu unutma.evet malesef çok gelemiyorum ve biliyorum ki birlikten uzaklaşınca şeytana uymak kolay oluor. İşler çok yoğun, o yoğunlukta internette durmadan ev ara, tel aç, akşam koşa koşa git eve bak.. Saat 9.30 da evin yolunu zor buluyorum. Bu cumartesi pazar ildışı eğitimim var amaaaann hepsini düşününce çok geliyor
Ama inşallah ev bulduk, accuk pahalı geldi ama çok merkezi oldu. Hayırlı kılsın RABBİMBoya badana derken gelecek hafta taşınırız inşallah
sorma güzelim ya.biz aslında dün sabah tartıştık akşam gelmiş canım cicim.yok ya dedim bu sefer.anam adam kurt adama dönüştü.amannn cok ta tın.]@kelebekolacam[/USER] valla olan bize oluyor akşam git yine aynı herşeyy
walla ben su içerken bile bi tuhaf oluyom sanki orucum bozulacak okadar yaniiiiAaaaaa olur mu hiçç Tellioğlum janımmm kelebeki de al güzelcee bir karnınızı taş gibi doyurunnYinnn galiiii
Aaaaaa olur mu hiçç Tellioğlum janımmm kelebeki de al güzelcee bir karnınızı taş gibi doyurunnYinnn galiiii
Aaaa amaaa olmazki zalimimm telloğlummm yee içç keyfinee bak hatta sana bugün lahmacun söyliyim yeşilliğe sarr sar yeewalla ben su içerken bile bi tuhaf oluyom sanki orucum bozulacak okadar yaniiii
akşama 1 kutu ton balıgı ve ayran içsem olurmuAusencia bi yiyrmrfim şu ton balıgınıı
Tühhh inann gelirdimdee bir soguk bir souk karnımda ağırıyorr güzelimmm yeee yee senn suyla kolayla felann hüpp diye geçerrSen de gelSensiz boğazımızdan geçmez
Amannnn ne güzell yee iştee ahanda böyle kelebekimmm
gerçekten çookk güsel bir tabakmış hayır diyebilmen büyük başarı
sana postalıycam.Amannnn ne güzell yee iştee ahanda böyle kelebekimmm
Ausencia sakın sakın bence gitme.bak bana az evvel sunulan tabak.koklamadım bilenem.
Tühhh inann gelirdimdee bir soguk bir souk karnımda ağırıyorr güzelimmm yeee yee senn suyla kolayla felann hüpp diye geçerr
aynen oruc halindeyim.gerçekten çookk güsel bir tabakmış hayır diyebilmen büyük başarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?