Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öğleden sonra davetli olduğum d.günü partisinde yok yok olacak .

Bugün Azmin Zaferi adlı filmin baş rol oyuncusu olacağımmmm o masada
Aaaaaa olur mu hiçç Tellioğlum janımmm kelebeki de al güzelcee bir karnınızı taş gibi doyurunn Yinnn galiiii

Yokkk yok dinlemeyinn siz dohturuu yinyinn usursunuzz sonraa havalar sogukk yiyinn yiyin
yiyin seferoglulları yiyinnnnnn
Seferogullarii bugunn zafer gununee 1 gun kaldii herkess dikkat etsinn zafer inanalarindirr kazanacagizz
gün doğmadan neler doğar.erken öten horozu keserler dam üstünde saksağan

betülcüm öncelikle yeni evin hayırlı olsun.sıkma canını.bugünlerde gecer meyvelerin yanına süt yogurdu unutma.
il dışımı ne olur kayseri olsun cok özledim seniiiiii.

]@kelebekolacam[/USER] valla olan bize oluyor akşam git yine aynı herşeyy
sorma güzelim ya.biz aslında dün sabah tartıştık akşam gelmiş canım cicim.yok ya dedim bu sefer.anam adam kurt adama dönüştü.amannn cok ta tın.

Ausencia sakın sakın bence gitme.bak bana az evvel sunulan tabak.koklamadım bilenem.

Tühhh inann gelirdimdee bir soguk bir souk karnımda ağırıyorr güzelimmm yeee yee senn suyla kolayla felann hüpp diye geçerr

kelebekolacam sıkıntı yok canım ... Bu kadın neleri çevirdi elinin tersiyle .... bugün de çevirir

DelyDoly kola hiç sevmem ...diyetsizken de sevmezdim Yemem ki ...miss gibi 4 köftemi salatamı yiyip gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…