Tamam tamam sormadim bisi...sen ayrildiysan hak etmistir demekki.o yuzden uzme kendiniii...hayat devam ediyor seferoglu seniiiiOlmadi, hafta sonu ayrıldık. Ayy gene doldu gözlerim
canım gittim geçen hafta kan tahlili sonuçlarım bu insülin direnci çıktıcanım diyetisyen falan değil sen bi doktora görün hem kan tahlillerini yaptır
kıyamam canım ya zamanla geçecek inşallahOlmadi, hafta sonu ayrıldık. Ayy gene doldu gözlerim
insülin direnci için nasıl test yapıyolar bende gittiğimde istiyim o tahlili baricanım gittim geçen hafta kan tahlili sonuçlarım bu insülin direnci çıktı
narincim sende d vit eksikliği vardı değil mi ?son zamanlarda hemen hemen hergün başım ağrıyor.akşam yemeğimi en son 5 gibi yesem 8 gibi falanda ara öğün yapsam işe yarar belki azda olsa.
auscum tebrikler bende haftaya yapmayi planliyorumGünaydınlar
4 gün diyeti macerası ...
1.gün -100 gr
2.gün sabit
3.gün -800 gr
aaa gerçekten mi d vitamini eksikliği baş ağrısı yapıyormuymuş.valla son 6 aydır bıktım baş ağrısından ömrümde içmediğim kadar çok ağrı kesici içtim ki normalde zorda kalmadıkça asla ilaç almazdımnarincim sende d vit eksikliği vardı değil mi ?
o bende çok baş agrısı yaptı canım ondan olaiblir.
insülin direnci için nasıl test yapıyolar bende gittiğimde istiyim o tahlili bari
canım o zaman doktoruna danış ilaç falan verdiyse belki oda yapıyo olabilir ağrılarını
hımm anladım canım teşekkür ederim, belki her yerde yapılmıyodur ben gidince doktoruma bi sorayım o zamankan tahlilinde çıktı canım şeker yüklemesi falan yapılmadı
hafta sonuna doğru yaklaştıkça yorgunluklar çıkıyo demek,burdakilerde sanırım telli oğlu velioğlu muydu aaa seferoğlu hatırladım, sanırım bi parkta karşılıklı spor yarışındalar yarın için hazırlık yapıyolaray bi rehavet çöktüüü, şirketede burayada nerde acaba miletttt
kesinlikle ve agrı kesici bile fayda etmedi banaaaa gerçekten mi d vitamini eksikliği baş ağrısı yapıyormuymuş.valla son 6 aydır bıktım baş ağrısından ömrümde içmediğim kadar çok ağrı kesici içtim ki normalde zorda kalmadıkça asla ilaç almazdım
işler çok yoğun benim de , aklımı dağıtmak için geldim hemenay bi rehavet çöktüüü, şirketede burayada nerde acaba miletttt
işler çok yoğun benim de , aklımı dağıtmak için geldim hemen
hani kek tarfilrim hani
canım şu tarifi yapıyormuş. sıfır yağ sıfır şeker :))hani kek tarfilrim hani
sağol banucum 8 tüp verdi her 15 günde 1 kırılıp içilecek geçen hafta cuma içtim 1 tüp ama bakalım şifa Allah tan ne zaman sonra faydasını görebileceğim.narincim
bende dvit kullanmaya başlasana geçmiş olsunnn
hımm anladım canım teşekkür ederim, belki her yerde yapılmıyodur ben gidince doktoruma bi sorayım o zaman
kesinlikle ve agrı kesici bile fayda etmedi bana
gerçi ben çok agır olanları alamadım emzirdiğim için ve tüm gün o baş agrısını sana anlatamam
d vit aldım bıcak gibi kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?