Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen zayıflamak şahane ama zayıflayabilene

ahu bence hiç spor yapma bol su ve ödem atıcı şeyler içç

Sonra yine geldiydin ben demiştim hatta bi daha gitme diye. Birden kayboldun
kayboluşum ramazan ve yazdan ötürüdür,yazın benim işler biraz bozuluyo çünkü
ama okulların açılmasıyla düzenim oturuyo,artık yer varsa bende burda menü paylaşıp sohbete katılırım

bu hafta gitmedi benden sanırım kızlar bugün ne yapabilirim akşam hiç mi yemek yemesem ne yapsam birde bu baş ağrısıyla rock grubu konserine gideceğiz kesin oradan çıkışta yemeğe gidelim derler ben yemeyeceğim inşallah ama son gün elimden ne gelebilir başka tavsiyelere açığım

canım açlıkta baş ağrısı yapar,migren falan mı normal baş ağrısımı?
az bişeyler yiyerek bi ağrı kesici alıp konsere gidebilirsin,ağrı kesici seni zımba gibi yapar,sonrada orda biraz oynarsın enerji harcarsın bi bakmışsın yarın sabah eksilerdesin

son zamanlarda hemen hemen hergün başım ağrıyor.akşam yemeğimi en son 5 gibi yesem 8 gibi falanda ara öğün yapsam işe yarar belki azda olsa.

kızlar ben bu oynak şekerimle ağrıyan başımla ve yağlarımla ne edeceğim ya .bunlara kafa patlatıp ,okuyup araştırmaya da ne vaktim ne sabrım nede gücüm var.çok sevdiğim bir diyetisyen ablam var 18 yıllık diyetisyen ona mı başvursam offf hiçte sevmiyorum bu listeleri ama böyle kafama göre yapınca da bir yanlışım oluyor her haldeki tatlı krizleri ağrıyan başım sinir katsayım ne ararsam var bir akıl verin bana lütfen

canım diyetisyen falan değil sen bi doktora görün hem kan tahlillerini yaptır

Tünaydın kızlar,
yine kazanlar kaynatılmış, begene begene geliyorum geçmişten.
geçmişten gelen kadınn... film ismi gibi hmmss...
bugün bende yine oh la la! la dolce vitaaa! eksiler var
eksilerim var haaa nıııımmm !
dişimi sıkayım yarına kadar ayy şükürler olsun sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…