aynen zayıflamak şahaneGel canım gel .takım bahane zayıflamak şahane
Ay canım çok geçmiş olsun ben öyle başım ağrıyınca çocukların dol.. diye başlayan bi ağrı kesicisi var ondan bir yemek kaşığı içiyorum baya hafifletiyor çocuk varmı bilmiyorum ama söyleyim dedim geçmiş olsun
Ne olmus bitanem?anladim hemen tadinin olmadigini?saglik sihhat yerindedir insallahYarama basma aynuram
Sonra yine geldiydin ben demiştim hatta bi daha gitme diye. Birden kayboldunyok kız ilk geldiğimde takım için baskı vardı gibi hissetiim o baya kastırmıştı beni,demek yanlış anladım
Amaninnn isimlere geeelTelli Oğulları ve Sefer Oğulları olmak üzere 2 takımımız var
Sağlığım iyi şükür, ama yalnızım kendime sevgili arayacağım yakındaNe olmus bitanem?anladim hemen tadinin olmadigini?saglik sihhat yerindedir insallah
Ben tosun paşa idim ama sefer oğlunda eksik olunca rutbem elden gittiAmaninnn isimlere geeel
Kızlar dünkü elli dk eliptik tartıya olumsuz yansımış su turmuş kaslar şimdi de çok motiveyim binmek için ama yarın malum tartı günü.şimdi yarın eksimin az çıkması uğrun spor yapıp ödem attırıcı şeyler mi içeyim yoksa hiç spor yapmayımmı
Aaa attin mi sozu kusum?simdi neden niye sorsam anlatmak istemezsin kesin uzun uzun.kisaca bi yaz bakem ne olmus catlarim yoksaSağlığım iyi şükür, ama yalnızım kendime sevgili arayacağım yakında
Exkaptanım hoşgeldinAmaninnn isimlere geeel
kayboluşum ramazan ve yazdan ötürüdür,yazın benim işler biraz bozuluyo çünküSonra yine geldiydin ben demiştim hatta bi daha gitme diye. Birden kayboldun
ayy o zaman bende bu akşam spor yapmıyımahu bence hiç spor yapma bol su ve ödem atıcı şeyler içç
canım açlıkta baş ağrısı yapar,migren falan mı normal baş ağrısımı?bu hafta gitmedi benden sanırım kızlar bugün ne yapabilirim akşam hiç mi yemek yemesem ne yapsam birde bu baş ağrısıyla rock grubu konserine gideceğiz kesin oradan çıkışta yemeğe gidelim derler ben yemeyeceğim inşallah ama son gün elimden ne gelebilir başka tavsiyelere açığım
canım açlıkta baş ağrısı yapar,migren falan mı normal baş ağrısımı?
az bişeyler yiyerek bi ağrı kesici alıp konsere gidebilirsin,ağrı kesici seni zımba gibi yapar,sonrada orda biraz oynarsın enerji harcarsın bi bakmışsın yarın sabah eksilerdesin
Olmadi, hafta sonu ayrıldık. Ayy gene doldu gözlerimAaa attin mi sozu kusum?simdi neden niye sorsam anlatmak istemezsin kesin uzun uzun.kisaca bi yaz bakem ne olmus catlarim yoksa
İsteyene kapımız hep açıkkayboluşum ramazan ve yazdan ötürüdür,yazın benim işler biraz bozuluyo çünkü
ama okulların açılmasıyla düzenim oturuyo,artık yer varsa bende burda menü paylaşıp sohbete katılırım
kızlar ben bu oynak şekerimle ağrıyan başımla ve yağlarımla ne edeceğim ya .bunlara kafa patlatıp ,okuyup araştırmaya da ne vaktim ne sabrım nede gücüm var.çok sevdiğim bir diyetisyen ablam var 18 yıllık diyetisyen ona mı başvursam offf hiçte sevmiyorum bu listeleri ama böyle kafama göre yapınca da bir yanlışım oluyor her haldeki tatlı krizleri ağrıyan başım sinir katsayım ne ararsam var bir akıl verin bana lütfen
herşeyin hayırlısı canım,bazı şeyler olmuyosa vardır bi hayırOlmadi, hafta sonu ayrıldık. Ayy gene doldu gözlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?