Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evi topladım, kardeşime gittik kahve içmeye, ordan da parka gittik oynadık eve geldik. Çocukları yatırdım şimdi, sessizlik zamanı. Ayaz ama günlük güneşlik çok güzel hava. 10-15 dk yetmedi sıpalara oynucaklarmış çok parkta

yiyecekk olsan ısmarlamazzzz

şuan acaip özendim sana yaaa, yıllar önceki halim geldi aklıma ikizleri öglen uykusuna yatrıp hemen alt komşumu çagırıdımm kahveye

Hep bırakıp gidiyorsun

Hep aralarında konuşuyorlar
takıma girmem için üzerimde baskı hissedince duramadım daha fazla,ben kolay kilo veremiyorum, çoğu zaman sabitim verincede 300-500 takıma zarar vermemek adına gitmiştim ama şimdi bakıyorum takımda olmayıpta yazanları görünce bende geleyim dedim

Kızlar dünkü elli dk eliptik tartıya olumsuz yansımış su turmuş kaslar şimdi de çok motiveyim binmek için ama yarın malum tartı günü.şimdi yarın eksimin az çıkması uğrun spor yapıp ödem attırıcı şeyler mi içeyim yoksa hiç spor yapmayımmı

Gel canım gel .takım bahane zayıflamak şahane
merhaba kızlar dünden beri feci bir başağrısı kafamı kırasım geliyor gözümü acınca daha fena poff
Ay canım çok geçmiş olsun ben öyle başım ağrıyınca çocukların dol.. diye başlayan bi ağrı kesicisi var ondan bir yemek kaşığı içiyorum baya hafifletiyor çocuk varmı bilmiyorum ama söyleyim dedim geçmiş olsun

aeben ablam artik bana bi zarari yoktuki aylardir gelmiyordu bizim eve..Rabbimdrn hayirlisini diledim bu oldu...hamd olsun
N Nana sankim senin keyfin mi yok?iyimisin ?annen,sozlun nasil?

Buarada takim super...motovasyon super...liste disi takimlar falan var mi kizlar?

sağol canım o ilaçtan var ama evde bende şimdi başka aldım ya anlamadım bu başım neden son zamanlarda bu kadar ağrıyor diyet yapıyor olabilir mi acaba

Ahum nasilsin guzelim?cocuklar nasil?yapa bilirsen yuruyus yap..eliptik kaslari agirlastirir yarin tartiya yansir..kaslari yorma derim

Ne zaman liste için zorladık, demedik mi kız burada ol kilo ver yeter diye, sen gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…