benide çagmadılarrrr
Amanadaaamann hanimiş alıngann kaptanımızz
Hep bırakıp gidiyorsunaaa neden noldu şimdi
selam verdik borçlu çıktık iyimi
Hep aralarında konuşuyorlarbenide çagmadılarrrr
Evi topladım, kardeşime gittik kahve içmeye, ordan da parka gittik oynadık eve geldik. Çocukları yatırdım şimdi, sessizlik zamanı. Ayaz ama günlük güneşlik çok güzel hava. 10-15 dk yetmedi sıpalara oynucaklarmış çok parkta
takıma girmem için üzerimde baskı hissedince duramadım daha fazla,ben kolay kilo veremiyorum, çoğu zaman sabitim verincede 300-500
Hep bırakıp gidiyorsun
Hep aralarında konuşuyorlar
Gel canım gel .takım bahane zayıflamak şahanetakıma girmem için üzerimde baskı hissedince duramadım daha fazla,ben kolay kilo veremiyorum, çoğu zaman sabitim verincede 300-500takıma zarar vermemek adına gitmiştim ama şimdi bakıyorum takımda olmayıpta yazanları görünce bende geleyim dedim
Ay canım çok geçmiş olsun ben öyle başım ağrıyınca çocukların dol.. diye başlayan bi ağrı kesicisi var ondan bir yemek kaşığı içiyorum baya hafifletiyor çocuk varmı bilmiyorum ama söyleyim dedim geçmiş olsunmerhaba kızlar dünden beri feci bir başağrısı kafamı kırasım geliyor gözümü acınca daha fena poff
Gel canım gel .takım bahane zayıflamak şahane
Ay canım çok geçmiş olsun ben öyle başım ağrıyınca çocukların dol.. diye başlayan bi ağrı kesicisi var ondan bir yemek kaşığı içiyorum baya hafifletiyor çocuk varmı bilmiyorum ama söyleyim dedim geçmiş olsun
Ahum nasilsin guzelim?cocuklar nasil?yapa bilirsen yuruyus yap..eliptik kaslari agirlastirir yarin tartiya yansir..kaslari yorma derimKızlar dünkü elli dk eliptik tartıya olumsuz yansımış su turmuş kaslar şimdi de çok motiveyim binmek için ama yarın malum tartı günü.şimdi yarın eksimin az çıkması uğrun spor yapıp ödem attırıcı şeyler mi içeyim yoksa hiç spor yapmayımmı
Yarama basma aynuram
Telli Oğulları ve Sefer Oğulları olmak üzere 2 takımımız varBuarada takim super...motovasyon super...liste disi takimlar falan var mi kizlar?
Ne zaman liste için zorladık, demedik mi kız burada ol kilo ver yeter diye, sen gittintakıma girmem için üzerimde baskı hissedince duramadım daha fazla,ben kolay kilo veremiyorum, çoğu zaman sabitim verincede 300-500takıma zarar vermemek adına gitmiştim ama şimdi bakıyorum takımda olmayıpta yazanları görünce bende geleyim dedim
yok kız ilk geldiğimde takım için baskı vardı gibi hissetiim o baya kastırmıştı beni,demek yanlış anladımNe zaman liste için zorladık, demedik mi kız burada ol kilo ver yeter diye, sen gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?