Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben şimdiden bugünki menümü yazayım sonra aksilik çıkıyor yazamayabiliyorum

8:00 kahvaltı 2 yumurta , 2 dilim tahıllı ekmek , 5 zeytin , bir parça peynir

11:00 ara 2 kuru incir

13:00 öğle 4-5 kaşık diyet gevrek ,1 kutu süt,10 çiğ fındık

14:00 :1 küçük lokum

16:30 akşam : yağsız sossuz sade et döner , avuç içi kadar lavaş , 1 ayran

bu saatten sonra yemek yemeyeceğim çok acıkırsam süt yada kefir gibi birşeyler tüketmeyi düşünüyorum

inşallah akşam konser sonrası beni yoldan çıkarmaz diğerleri yarın sabahki eksi herşeyden önemli sade kahve içerim olmadı

su :2 lt tamamlayacağım inşallah

Ay spor yapmayim dedim bütün Kayseriyi yürüdüm.
Öğle yemeğini evde unutmuşum. Ay nazara geldim
Şöyle bi baktım. narin_nazenin canım biberiyen varmı yada alabilirmisin demle iç.
Insulin direnci için kandaki insülin oranına bakılıyor sonra hesaplaması var heryerde bakılmaz.

Ayy superrr bende süt tozu da varrr Onu nasıl eklesem ki

littlecoffeedoc canım salidan bu yana niye aktif değilsin? Kötü bir şey yoktur inşallah
Canım öncelikle teşekkür ederim merak ettiğin sorduğun için :) ve neden gelmediğimi söyleyeyim hemen. Geçenlerde bi hastalık geçirdim ilaç kullandım atlatıyor gibiyken kulağıma vurdu hastalık ve orta kulak iltihabı oldum sonucunda ise kulak zarım delindi. Kulaklarım tıkalı gibi duyuyorum şu an. İlaç damla vs kullandım doktor iyileşebilir kulak zarı toparlayabiliyor gibi konuşsa da çok moralim bozuldu iyileşmeyecek ve bundan sonra duyamayacağım diye üzülüp ağlıyorum iki gündür. Bugün birkaç hocamla konuştum düzelir o delik kapanır ya sıkma canını falan deyince içim rahatladı biraz daha iyi hissediyorum. Duymamda bi değişiklik yok ama umudum var Allahın izniyle düzelir.

Bu arada diyet falan yalan oldu gitti yarın artı çıkmasam iyidir. Dört gündür ufak ufak kaçamak yapıyorum ama son iki gündür baya 1 öğünümü istediğim gibi yedim büyük büyük kaçamaklar yaptım Allah utandırmasın yarın eksi göstersin aminnnn

Kaçamak yapmakta nerden çıktı
Tabiki kulak zarin iyileşecek
Geçmiş olsun

geçmişş olsun cnmmmmmm

Canimmm gecmiss olsun insallah tez zamanda kapanirda huzura erersin buyukkkk gecmis olsun acil sifalar diliiyorum

Merhaba şekerler menümu yazayım
Sabah gec uyandim iki oğün bir oldu yine maalesef
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
1 kırmızı biber
1 ceviz 1 incir 5 badem
1 kupa yeşil çay
Ara
1 kupa kayısı çayı
Akşam
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 bardak kadar yoğurt
Belki biraz soğan
Gece
Atom içerim
Su: 2,5 lt.ye tamamlarım
Spor: ev temizliği
umarım yarın eksi çıkarım, umarim hepimiz eksi cıkarız ve birinci biz oluruz insaAllah haydi 7.takımım zafer bizim olsun bu hafta

Insallahh canimm tum hafta sıktık disimizii bol eksi görürüz inşallah

Çok geçmiş olsun canım Allah hsyırlı şifa versin tez zamanda

Gecmis olsun cnm

narin_nazenin BANA da doktor tüp formunda verdi.
ama ben doktora gidene kadar evdeki damladan azar azar 1.kac gun almıştım
Fakat asil faydali tup.olan. ampul yani.
Sisedekinin 6 kati d vitamini var onda,
D vitin cok dusukse zamanla duzelir. 2 ampulü de al bakalim fark olacaktir

Canım çok geçmiş olsun zamanla daha iyi olacaksın kötü hissetme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…