Evet tatlim dikkat ettik mükafatini umarım sabah goruruzInsallahh canimm tum hafta sıktık disimizii bol eksi görürüz inşallah
Senide seferogullarına alalım aynuram
Saydınım bugun daha iyicesin inş .Evet tatlim dikkat ettik mükafatini umarım sabah goruruz
Narin d vit çok düşükse 2 haftayı bekleme hafta 1 iç . Bende alıyorum genelde türk kadınlarında kansızlık hep var . Kızlarada arada kırıp ekmeklerine döküyorum .kan tahlilinde çıktı canım şeker yüklemesi falan yapılmadı
Aynura seferogularıyle telliogullarının filmini izledinmi ? Biliyonmu yaniTamam tamam sormadim bisi...sen ayrildiysan hak etmistir demekki.o yuzden uzme kendiniii...hayat devam ediyor seferoglu seniiii
Çok teşekkür ederimKaçamak yapmakta nerden çıktı
Tabiki kulak zarin iyileşecek
Geçmiş olsun
geçmişş olsun cnmmmmmm
Canimmm gecmiss olsun insallah tez zamanda kapanirda huzura erersin buyukkkk gecmis olsun acil sifalar diliiyorum
Çok geçmiş olsun canım Allah hsyırlı şifa versin tez zamanda
Gecmis olsun cnm
Canım çok geçmiş olsun zamanla daha iyi olacaksın kötü hissetme kendini
littlecoffeedoc geçmiş olsun
@DERSAADET canım benim geçmiş olsun , düzelir inş , üzülme
Izledim de tam aklimda deyil su anAynura seferogularıyle telliogullarının filmini izledinmi ? Biliyonmu yani
Çok teşekkür ederim desteğiniz için valla bilmiyordum bi iltihabın kulak zarını delebileceğini bi de ilk kez duyup başıma gelince sağır olucam sandım gerçektenlittlecoffeedoc canım sıkma canını bi çok insan kulakzqrlarını delik olduğunu bilmezler bile biz deriz.oyke sağır olmazlar.
Çık geçmiş olsun
öyle düşünmen gayet normal canım.Çok teşekkür ederim desteğiniz için valla bilmiyordum bi iltihabın kulak zarını delebileceğini bi de ilk kez duyup başıma gelince sağır olucam sandım gerçekten
Hanımlar hepiniz kendinize dikkat edin havalar çok müsait hasta olmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?