Menum 17.11.2016 Persembe
Sabah
2 pul biberli yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
3 bardak cay
Öğlen
4 cigkofte
Yarim atom marul bol limon maydanoz
Akşam
1 lahmacun
2 bardak ayran
Bol salata
3 lt su 2 bardak yesil cay 2 bardak kayisi 60 dakika yürüyüş
Iyii aksamlarr kizlarr
Canım çok geçmiş olsun umarım düzelirsin en kısa zamanda.bu kaçamaklarında mola olsun sana.Çok teşekkür ederimkaçamak konusunda da çok haklısın keşke yapmasaydım bi anda koyverdim gitti toparlıcam inşallah o kadar emek verdim haftalarca uğraştım 6 kilo verdim toplam vermem gereken kilonun yarısı bile değil henüz o yüzden acilen kendimi toplayacağım
Hepinize çok çok çok ama çok teşekkür ederim buraya yazarken mesajımı görürler mi acaba diye düşündüm(sayfalar çok çabuk ilerliyor ondan:) ama gördünüz ilgilendiniz çok mutlu etti beni :)
Canim 3.gun den bozdumm ben pro agirlik dun bugunde az bozzKiz sen 4 günlük diyet yapmiyonmu
İyi akşamlar
Menüm
Sabah . 1yumurta . Peynir .2kş yogurt .
Öğlen : tonlu salata .
Akşam : 1 köfte , tonlu salata .
Gece : yogurt yerim .
Evet bugun son gündü nasıl sabrettim bilmiyorum. Yemek yemeyi özledim .
Hafta sonu kaçırmayıp normal düzeninde devam edicem inşallah . Uzun bir süre bukadar sıkı diyet yapmıycama eminim
Su 2. Lt içerim daha .
Spor yok . Beyin çalıştırma spor sayılıyormuydu dimi ? mesepler tarihi baya kafa yordurdu banada
Menum 17.11.2016 Persembe
Sabah
2 pul biberli yumurta
2 kk peynir
3 zeytin
3 bardak cay
Öğlen
4 cigkofte
Yarim atom marul bol limon maydanoz
Akşam
1 lahmacun
2 bardak ayran
Bol salata
3 lt su 2 bardak yesil cay 2 bardak kayisi 60 dakika yürüyüş
Iyii aksamlarr kizlarr
Ikizimm gell vallaa anamm bugun gezincaa hazir ürüne kaldikk hahaa hatun kirik mirik dinlemiyor atlıyor arabaya geziyorr valahiHadi geçmiş olsun bitti 4 gün :)
Banada lahmacun banane bananee :)))
C cansu cansu . Burdan kaçış yok .
Ikizimm gell vallaa anamm bugun gezincaa hazir ürüne kaldikk hahaa hatun kirik mirik dinlemiyor atlıyor arabaya geziyorr valahi
Hehhee valla tam cilginiz aklimiza estimi atlar arabay saat kac olursa olsunn esim haric babam dahil aklımızın erdigi heryere giderizMaşallah enerjisi hep bol olsun:)) anneye cekmişsin sende
Ama biz sana guveniyoduk ara mahvetti 4 gunuPerşembe Menü Bildirimi(4 gün diyeti / doğumgünü partisi)
Sabah
1 fincan kahve sade
Kahvaltı
1 elma / 1 kase yoğurt
Öğle
4 ızgara köfte /salata
Ara
1 dilim yaş pasta
1 dlm börek
1 patates kroket
3 kaşık makarna salatası
1/2 mini pizza
4 mercimek köfte
1 kurabiye
7-8 sarma
1 parça elmalı turta
2 çatal cheesecake
Akşam
2 parça tavuk but / salata
Su 1.5 lt .
İnşallahh çok teşekkür ederim desteğiniz için gerçekten iyi hissettirdiniz çok seviyorum hepinizilittlecoffeedoc canimm biz burda minnak bir aileyizz acisiyla tatlisiyla sevinciyle kederiyle Rabbim agzimizin tadini bozmasin.Burada herseyimizi paylasiyoruz yeri geloyor agliyor yeri geliyor gülüyoruz.Acilar paylasildikca azalir sevinclerde paylaşildikca çoğalır Insallahh tez zamanda sagligina kavusursunn
Evet canım hatta 63 olmuştum ama az saldım hemen arkasına hamile kaldım. Hayırlısı ile doğsun ben veririm kiloları...Oyyy bebisim sen bi ara 65deydin sankim...olsun verirsin insallah dogurduktan sonra...ben de vallaha tum gun bosum...bi tek tum gun tel.elimde dolasmayayim diye girmiyom buraya...gelirsem baglanirsam normal hayatimin yerini KK alir...ama her geldiyumde aiyorum ne kadar ozlediyimi....size bi haber vereyim...evdeki dul gorumcem vardiya kocaya kacti
Ayy ozr dilerm ya bnde hemn tepki verdim ablaŞaka şakaAradakiler hayal ürünü ...itiraf edin ..okurken içinizden yuuuh boşaltta semerini ye aus dediniz di mi
Canım aynuram Azeri o yüzden turkcedeki pek çok anlam onlarda daha farklısöylemeden edemeyeceğim ..
"dul" kelimesi ne kadar kötü bir tabir. hiç sevmiyorum , yakıştıramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?