Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy ozr dilerm ya bnde hemn tepki verdim abla

Kız ver tabiii . onları gerçekten yemiş olsam ... bırak tepkiyi takıma sokmayın beni

Lokma yemedim efsam .... bir de öyle ''wooow ne kadar zayıfladın '2 iltifatları aldım mı yiyecek olsam da o gazla yemezdim balım .

Bi an noluyor nasıl yaniii dedim

Sabah iki dilim peynir ekmek bi kuru incir
Öğle iki dilim peynir 6 zeytin köz biber tahin pekmezli ekmek . Yarım ekmeği buldum mü ne . Tazeydı
Ara 1 incir 1 hurma 1 bisküvi
Akşam
1tabak k.fasulye 5 6 kaşık pilav
Salata Yoğurt
Çay saati 2 bisküvi bi eti turtà 1 kuru incir
Spor bi 30 dk yürüyüş ağır tempodu çok soguktu. .

Narin d vit çok düşükse 2 haftayı bekleme hafta 1 iç . Bende alıyorum genelde türk kadınlarında kansızlık hep var . Kızlarada arada kırıp ekmeklerine döküyorum .
aebencim d vitaminin kansızlıkla ilgisi yok.
ayrıca fazlası da zarar eğer doktor önermediyse fazlası böbrekleri yoruyor. dikkatli olun canım
isterseniz kullanmaya devam etmeden bi test yaptırın. belki eksiklik düzelmiştir.

Kızım dün iyiydi oh sadece midesini üstü dedim bugün sabah namazında başladı kusmaya bakıcıya bırakıp çıktım koşturkoştur eve zor geldim geldiğinden bu yana ayagimda.

Şaka şaka Aradakiler hayal ürünü ...itiraf edin ..okurken içinizden yuuuh boşaltta semerini ye aus dediniz di mi
filan oldum yani ilk başta.
ama bu işte bir bit yeniği vardı. bi kere 1 dilim yazmazdın kaçamak olsa.
kaçamakları biz burda minikleştirmek için - iki çatal - filan yazarız.
o çatala neler neler sıgar yaa

Canım şimdi okudum ...çok geçmiş olsun .
Bunu ben bu yaz yaşadım .
Tatildeydik .İltihap ilerlemiş ... ben salak salak su kaçtı kulağıma ondan tıkandı derken ... baktım iyiden iyiye duymuyorum .
Dr ilaç ve damla verdi , 1 haftada toparladı .
Korkma .

Son düzenleme:
geldik menüme
sabah : kahve, biraz antep fıstık
kahvaltı :
haşlanmış yumurta
1 lavaş
1 kk süzme peynir
yeşillik
2 tatlı kaşığı bal
ara : 1 elma
ögle : 1 adet patlıcan karnıyarık- kıymasız
2 tavuk baget
1 bardak ayran
ara : 2 mandalina
akşam : 3 köfte, 1 adet tavuk baget, bol salata ve ayran
ara : fındık fıstık ve çay
su : 2,5 litre

Okadar da çoktu zaten o aranın 3ncu satırında sonra bi beyin sarsıntısı bi bilinç kaybı gerisini hatirlamiyorum

Ay sayende yarın tartıda 100 gr . daha eksim olacak ...öyle bir güldüm ki şu mesaja göbek hoplamamdan eridi gitti 100 gr daha

filan oldum yani ilk başta.
ama bu işte bir bit yeniği vardı. bi kere 1 dilim yazmazdın kaçamak olsa.
kaçamakları biz burda minikleştirmek için - iki çatal - filan yazarız.
o çatala neler neler sıgar yaa

Ya onu da son anda hatırladım ... cheesecake ke sıkıştırdım 2 çatal diye

Ama bunlar cidden vardı masada

Sen bizim canimizsin tabi ki seninle ilgileneceğiz

Çok tatlısın yaaaa senn o arayı okurken direk şakaaa dedim gülümsedim iradeni bilyorum çünkü tatlısıııı

Saydın oğlumun öğretmenide vardı . Yanıma gelip , ya siz ne yapıyorsun ? Her hafta geldiğinizde daha da inceliyorsunuz dedi ...ayyy beni bir görecektin ...gerim gerim diyetimi anlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…