Ayy ozr dilerm ya bnde hemn tepki verdim abla
Perşembe Menü Bildirimi(4 gün diyeti / doğumgünü partisi)
Sabah
1 fincan kahve sade
Kahvaltı
1 elma / 1 kase yoğurt
Öğle
4 ızgara köfte /salata
Ara
1 dilim yaş pasta
1 dlm börek
1 patates kroket
3 kaşık makarna salatası
1/2 mini pizza
4 mercimek köfte
1 kurabiye
7-8 sarma
1 parça elmalı turta
2 çatal cheesecake
Akşam
2 parça tavuk but / salata
Su 1.5 lt .
Kahvaltı
1 elma / 1 kase yoğurt
Öğle
4 ızgara köfte /salata
Ara
1 dilim yaş pasta
1 dlm börek
1 patates kroket
3 kaşık makarna salatası
1/2 mini pizza
4 mercimek köfte
1 kurabiye
7-8 sarma
1 parça elmalı turta
2 çatal cheesecake
Akşam
2 parça tavuk but / salata
Su 1.5 lt .
aebencim d vitaminin kansızlıkla ilgisi yok.Narin d vit çok düşükse 2 haftayı bekleme hafta 1 iç . Bende alıyorum genelde türk kadınlarında kansızlık hep var . Kızlarada arada kırıp ekmeklerine döküyorum .
Canım evin hayırlı olsun güle güle otur inşallahayyy inşallah ben de aynı moda girerim yine hemen
İyiyim canım benimm sağolasınSaydınım bugun daha iyicesin inş .
Şaka şakaAradakiler hayal ürünü ...itiraf edin ..okurken içinizden yuuuh boşaltta semerini ye aus dediniz di mi
Canım öncelikle teşekkür ederim merak ettiğin sorduğun için :) ve neden gelmediğimi söyleyeyim hemen. Geçenlerde bi hastalık geçirdim ilaç kullandım atlatıyor gibiyken kulağıma vurdu hastalık ve orta kulak iltihabı oldum sonucunda ise kulak zarım delindi. Kulaklarım tıkalı gibi duyuyorum şu an. İlaç damla vs kullandım doktor iyileşebilir kulak zarı toparlayabiliyor gibi konuşsa da çok moralim bozuldu iyileşmeyecek ve bundan sonra duyamayacağım diye üzülüp ağlıyorum iki gündür. Bugün birkaç hocamla konuştum düzelir o delik kapanır ya sıkma canını falan deyince içim rahatladı biraz daha iyi hissediyorum. Duymamda bi değişiklik yok ama umudum var Allahın izniyle düzelir.
Bu arada diyet falan yalan oldu gitti yarın artı çıkmasam iyidir. Dört gündür ufak ufak kaçamak yapıyorum ama son iki gündür baya 1 öğünümü istediğim gibi yedim büyük büyük kaçamaklar yaptımAllah utandırmasın yarın eksi göstersin aminnnn
Çok tatlısın yaaaa sennŞaka şakaAradakiler hayal ürünü ...itiraf edin ..okurken içinizden yuuuh boşaltta semerini ye aus dediniz di mi
Okadar da çoktu zaten o aranın 3ncu satırında sonra bi beyin sarsıntısı bi bilinç kaybı gerisini hatirlamiyorum
filan oldum yani ilk başta.
ama bu işte bir bit yeniği vardı. bi kere 1 dilim yazmazdın kaçamak olsa.
kaçamakları biz burda minikleştirmek için - iki çatal - filan yazarız.
o çatala neler neler sıgar yaa
Sen bizim canimizsin tabi ki seninle ilgileneceğizÇok teşekkür ederimkaçamak konusunda da çok haklısın keşke yapmasaydım bi anda koyverdim gitti toparlıcam inşallah o kadar emek verdim haftalarca uğraştım 6 kilo verdim toplam vermem gereken kilonun yarısı bile değil henüz o yüzden acilen kendimi toplayacağım
Hepinize çok çok çok ama çok teşekkür ederim buraya yazarken mesajımı görürler mi acaba diye düşündüm(sayfalar çok çabuk ilerliyor ondan:) ama gördünüz ilgilendiniz çok mutlu etti beni :)
Çok tatlısın yaaaa senno arayı okurken direk şakaaa dedim gülümsedim iradeni bilyorum çünkü tatlısıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?