ohhh yarasınn eti pufumSabah iki dilim peynir ekmek bi kuru incir
Öğle iki dilim peynir 6 zeytin köz biber tahin pekmezli ekmek . Yarım ekmeği buldum mü ne . Tazeydı
Ara 1 incir 1 hurma 1 bisküvi
Akşam
1tabak k.fasulye 5 6 kaşık pilav
Salata Yoğurt
Çay saati 2 bisküvi bi eti turtà1 kuru incir
Spor bi 30 dk yürüyüş ağır tempodu çok soguktu. .
geçmiş olsun canım. İyileşir inşaAlah kuzun bir an önceKızım dün iyiydi oh sadece midesini üstü dedim bugün sabah namazında başladı kusmaya bakıcıya bırakıp çıktım koşturkoştur eve zor geldim geldiğinden bu yana ayagimda.
Kalbime inece bir şey oldu değil mi? Şuan geçmişi okuyamiyorum bana alıştıra alistira soyle lütfen, kalbim var benim
Canım yaaa hakettin sen bu iltifatları
Saydın oğlumun öğretmenide vardı . Yanıma gelip , ya siz ne yapıyorsun ? Her hafta geldiğinizde daha da inceliyorsunuz dedi ...ayyy beni bir görecektin ...gerim gerim diyetimi anlattım
kız allah iyiliğini versinAyyyy görünce midem kramp girdiydi. Böyle bişeyler yerseniz sakin gelip burda tek tek yazmayın ben bittim yazın yoksa okurken kalp krizi riski var
ah güzelim benim geçmiş olsunKızım dün iyiydi oh sadece midesini üstü dedim bugün sabah namazında başladı kusmaya bakıcıya bırakıp çıktım koşturkoştur eve zor geldim geldiğinden bu yana ayagimda.
hehhe yemedik ama sonradan çakmışsın köfteyiYa onu da son anda hatırladım ... cheesecake ke sıkıştırdım 2 çatal diye
Ama bunlar cidden vardı masada
Kalbime inece bir şey oldu değil mi? Şuan geçmişi okuyamiyorum bana alıştıra alistira soyle lütfen, kalbim var benim
Geçmiş olsun canımCanım öncelikle teşekkür ederim merak ettiğin sorduğun için :) ve neden gelmediğimi söyleyeyim hemen. Geçenlerde bi hastalık geçirdim ilaç kullandım atlatıyor gibiyken kulağıma vurdu hastalık ve orta kulak iltihabı oldum sonucunda ise kulak zarım delindi. Kulaklarım tıkalı gibi duyuyorum şu an. İlaç damla vs kullandım doktor iyileşebilir kulak zarı toparlayabiliyor gibi konuşsa da çok moralim bozuldu iyileşmeyecek ve bundan sonra duyamayacağım diye üzülüp ağlıyorum iki gündür. Bugün birkaç hocamla konuştum düzelir o delik kapanır ya sıkma canını falan deyince içim rahatladı biraz daha iyi hissediyorum. Duymamda bi değişiklik yok ama umudum var Allahın izniyle düzelir.
Bu arada diyet falan yalan oldu gitti yarın artı çıkmasam iyidir. Dört gündür ufak ufak kaçamak yapıyorum ama son iki gündür baya 1 öğünümü istediğim gibi yedim büyük büyük kaçamaklar yaptımAllah utandırmasın yarın eksi göstersin aminnnn
Sen yapmazsin zaten, hayatta yemezdim bu şakayıYok kıyamam ....
Menü bildirimi yapmıştım da ...
Ara şöyleydi :
Ara
1 dilim yaş pasta
1 dlm börek
1 patates kroket
3 kaşık makarna salatası
1/2 mini pizza
4 mercimek köfte
1 kurabiye
7-8 sarma
1 parça elmalı turta
2 çatal cheesecake
Ama
Şakaydı
Kız abla senin aşağıdaki 7 ne zaman 8 olacakGeçmiş olsun canım
kız allah iyiliğini versin
ah güzelim benim geçmiş olsun
küçük mü kızın ? kaç yaşında ?
hehhe yemedik ama sonradan çakmışsın köfteyi
şimdi 1 dilim de çok abartı oldu beee ben şunu çatala çevireyim diye.
ama ilk anda inandım daa inanamadım daa karmaşık duygular içindeydim ühü ühüü
Kız ver tabiii . onları gerçekten yemiş olsam ... bırak tepkiyi takıma sokmayın beni
Lokma yemedim efsam .... bir de öyle ''wooow ne kadar zayıfladın '2 iltifatları aldım mıyiyecek olsam da o gazla yemezdim balım .
Ohh ne guzel ablam onlari yesen bu kadar mutlu olmazdn
Kız ver tabiii . onları gerçekten yemiş olsam ... bırak tepkiyi takıma sokmayın beni
Lokma yemedim efsam .... bir de öyle ''wooow ne kadar zayıfladın '2 iltifatları aldım mıyiyecek olsam da o gazla yemezdim balım .
gün gece size ve eli sopalım güzelim N Nana isime iyi geceler dedikten yarım saat sonra kızım uyandı
uyanış o uyanış
melek gibi uyuyan çocuk 3 saat uyutmadı bizi.diş çıkarma dönemi.
bedduanız tuttu yani tişkler canım nanacım
gelince oku bunu eli maşalım
dedikodu yohdir bak etiketledim yüzüne diyom
ve yatmaya kaçıom. haydin iyi geceler beybiler.
Yok biz alışkınız eskiler yani sağ olsun yasemin ablam arada yapardı bu şakalarıŞaka şakaAradakiler hayal ürünü ...itiraf edin ..okurken içinizden yuuuh boşaltta semerini ye aus dediniz di mi
Kızzzz suss, kimseler gormesınohhh yarasınn eti pufum
hatun yarım ekmeği götürmüş üstüne bir de turta yemiş
ye gülüm ye annem ye ye
nana korkusudur.Ya kim yazmıştı bugün ,kelebekolacam dı galiba ...Su içmeye korkuyorum diye.
İnan bugün o masa da bırak yemeği ...oğlum makarna salatasından bezelye ayıklıyor , al sen ye bunları yok yook dedim .
Nasıl bir korku sarmış içimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?