Ohh ne guzel ablam onlari yesen bu kadar mutlu olmazdn
He giz dimi yasom ablamm yapmıştı bi de .. insan hiç yakistiramio ki zATEN. . Her şeyi yiyen benYok biz alışkınız eskiler yani sağ olsun yasemin ablam arada yapardı bu şakalarıama ben yerim ki normalde bu kadar Nana duymasın sakın
Kalbim temizmis, sen misin yapacağım diyengün gece size ve eli sopalım güzelim N Nana isime iyi geceler dedikten yarım saat sonra kızım uyandı
uyanış o uyanış
melek gibi uyuyan çocuk 3 saat uyutmadı bizi.diş çıkarma dönemi.
bedduanız tuttu yani tişkler canım nanacım
gelince oku bunu eli maşalım
dedikodu yohdir bak etiketledim yüzüne diyom
ve yatmaya kaçıom. haydin iyi geceler beybiler.
Gecms olsn cnmKızım dün iyiydi oh sadece midesini üstü dedim bugün sabah namazında başladı kusmaya bakıcıya bırakıp çıktım koşturkoştur eve zor geldim geldiğinden bu yana ayagimda.
Yok biz alışkınız eskiler yani sağ olsun yasemin ablam arada yapardı bu şakalarıama ben yerim ki normalde bu kadar Nana duymasın sakın
He giz dimi yasom ablamm yapmıştı bi de .. insan hiç yakistiramio ki zATEN. . Her şeyi yiyen benbunu yemedim.. Ausencia
Tavuk döner lavas li mi Ekmekli mi yoksam sade mi ..iyi akşamlar nasılsınız çok özlüyorum burayı yaa yine tüm gün dışardaydım menü berbat
sabah : yok
öğle : 1 dl ekmek , 8 zeytin , biber salatalık , çay
akşam : 1 tavuk döner , 1 ayran
1 sufle , 1 top dondurma
su : 2,5 lt
spor : gün boyu dışarda yürüyüş
Tavuk döner lavas li mi Ekmekli mi yoksam sade mi ..
Geçmiş olsun tatlımmmm. Dikkat et kendine. Nane limon içsen iyi gelir belkiKızlar yarın cuma dikkatli olun, inşallah herkes istediği , hak ettiği eksiyi görür
Ben biraz usuttum galiba, karnım gurul gurul, burnumda sizliyor
lavaş canısıTavuk döner lavas li mi Ekmekli mi yoksam sade mi ..
sagol şeker. teşekkürler. şu dönemi de az sancıyla atlatsa kuzum ...İyi geceler canım ...prensese de bu gece diş sancısız mışıl mışıl uykular
Kalbim temizmis, sen misin yapacağım diyen
Ye canım afiyet olsunYok biz alışkınız eskiler yani sağ olsun yasemin ablam arada yapardı bu şakalarıama ben yerim ki normalde bu kadar Nana duymasın sakın
Biraz daha iyiyim cnm saolYok yavrum kesinlikle ... mutsuzluğun dibine vurmak bence kaçamak .
Sen nasıl oldun ? Ağrıların ?
Benim yavru da .virt Virt kalkio. Bu neyyy yav. Allam sana geliorumohhh yarasınn eti pufum
hatun yarım ekmeği götürmüş üstüne bir de turta yemiş
ye gülüm ye annem ye ye
Kızlar yarın cuma dikkatli olun, inşallah herkes istediği , hak ettiği eksiyi görür
Ben biraz usuttum galiba, karnım gurul gurul, burnumda sizliyor
İyi geceler toommmbbballlaaakkkiiimmmsagol şeker. teşekkürler. şu dönemi de az
hıııh
haydin ben kaçtım
geçmiş olsun naneytom
ben mi uyuyom nerdeeeeBenim yavru da .virt Virt kalkio. Bu neyyy yav. Allam sana geliorumdisten mi zaar. Sen uyuyon ne güZEL ben uyuyamiom da
nieeeeeeeeeee bana tombalak didiii!İyi geceler toommmbbballlaaakkkiiimmm
Kız abla senin aşağıdaki 7 ne zaman 8 olacak
Oyy kiyamam bize. Annammm yavrular iyi olsun da . Biz varsın Zombi olek . Hoş zayıf Zombi iyidir .tombalak olmayekben mi uyuyom nerdeeee
bu sabah zombi part 51254 yi oynadım kahve bile kar etmedi
nieeeeeeeeeee bana tombalak didiii!
ben bu kiloları vereyim de gör
hıh
anam vero senin paketli cislaein üzerine austan notlar yazsak ise yarar mi kiHe giz dimi yasom ablamm yapmıştı bi de .. insan hiç yakistiramio ki zATEN. . Her şeyi yiyen benbunu yemedim.. Ausencia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?