Canin sağolsun. Yakarsin illam.geçsin gitsin .lavaş canısı
Anam geçmiş olsun kuzu hemen sıcak su torbası ve bitki çayına başka canım ilerlemesinKızlar yarın cuma dikkatli olun, inşallah herkes istediği , hak ettiği eksiyi görür
Ben biraz usuttum galiba, karnım gurul gurul, burnumda sizliyor
Hmmm şey nana ya bana da baskı yap menü vereyim valla böyle olmayacak sürekli cis yeme modundayimYe canım afiyet olsun
9 ay sonra sorarım ben
Nane yaprağım yokGeçmiş olsun tatlımmmm. Dikkat et kendine. Nane limon içsen iyi gelir belki
Ayaklarımı sıcak tutuyorum ablam, ıhlamurum yokGeçmiş olsun canım . Dikkat et kendine , ayaklarını sıcak tut , belini kapalı , ıhlamur iç , cereyanda kalma .
Yanlış birşey mi söyledimnieeeeeeeeeee bana tombalak didiii!
ben bu kiloları vereyim de gör
hıh
Kızzz baciii güldürdun ha. Adam soriyu ne güldün giii dieYarım ekmekli değildir herhalde
Teşekkür ederim ablacım ilk duyunca bi daha duyamayacağım sanıp çok korktum ama sağolun hepiniz bana destek oldunuz inşallah ben de atlatırım 2 gün oldu öğreneli o gün başladım damla ve antibiyotik kullanıyorum şu an bi değişiklik yok ama henüz erken inşallah geçecek :)Canım şimdi okudum ...çok geçmiş olsun .
Bunu ben bu yaz yaşadım .
Tatildeydik .İltihap ilerlemiş ... ben salak salak su kaçtı kulağıma ondan tıkandı derken ... baktım iyiden iyiye duymuyorum .
Dr ilaç ve damla verdi , 1 haftada toparladı .
Korkma .
Sensin canSen bizim canimizsin tabi ki seninle ilgileneceğiz
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Sağlıklı şeyler ye, cıs da neymiş. Artık sadece zevk için yemek yokHmmm şey nana ya bana da baskı yap menü vereyim valla böyle olmayacak sürekli cis yeme modundayim
Balımmm ben var ya ben. Takimda verdgim 8 kiloyu 22 . Haftada coktannnn almistim. Dikkat et sende ama.yerinde olsam hiç dikkat etmezdim aman tirt hamileligin keyfi de orda. Sorgu sualsiz ye . Ne de olsa sonra verirsin. Bebiş için sağlıklı beslen nazlan eşineHmmm şey nana ya bana da baskı yap menü vereyim valla böyle olmayacak sürekli cis yeme modundayim
Çok geçmiş olsun canimmmTeşekkür ederim ablacım ilk duyunca bi daha duyamayacağım sanıp çok korktum ama sağolun hepiniz bana destek oldunuz inşallah ben de atlatırım 2 gün oldu öğreneli o gün başladım damla ve antibiyotik kullanıyorum şu an bi değişiklik yok ama henüz erken inşallah geçecek :)
Sensin canteşekkür ederim iyiki varsınız
Çok teşekkür ederim
Eşim ve yemekBalımmm ben var ya ben. Takimda verdgim 8 kiloyu 22 . Haftada coktannnn almistim. Dikkat et sende ama.yerinde olsam hiç dikkat etmezdim aman tirt hamileligin keyfi de orda. Sorgu sualsiz ye . Ne de olsa sonra verirsin. Bebiş için sağlıklı beslen nazlan eşine
Ne sen yedin nede ben bunu yedim aus bacıŞaka şakaAradakiler hayal ürünü ...itiraf edin ..okurken içinizden yuuuh boşaltta semerini ye aus dediniz di mi
Kızzz baciii güldürdun ha. Adam soriyu ne güldün giii die
Teşekkür ederim ablacım ilk duyunca bi daha duyamayacağım sanıp çok korktum ama sağolun hepiniz bana destek oldunuz inşallah ben de atlatırım 2 gün oldu öğreneli o gün başladım damla ve antibiyotik kullanıyorum şu an bi değişiklik yok ama henüz erken inşallah geçecek :)
Sensin canteşekkür ederim iyiki varsınız
Çok teşekkür ederim
@kelebekolacam geçmiş olsun kızına
@Ausencia abla o menünün şaka olduğunu okurken anladım aslında :) seni tanıdığım kadarıyla sen öyle bi şey yapmazsın
Yemek yapamıyorum artık kuzum kokudan yumurta haşladım üç gün içim almadı. Bu ara eti gong yiyorum mısır pirinç patlagi bir de çubuk kraker. Yanında hep ayran ileSağlıklı şeyler ye, cıs da neymiş. Artık sadece zevk için yemek yok
Ne sen yedin nede ben bunu yedim aus bacı
Kız biliyonmu bize bu şakayı hep @yasom7272 yapardı
Vaýyyhh sen bi kısima göre şanslı bi kısma göre şanssız kesimsin yani ben hiç mide bulantısı tiksintı falan olmadi hep yedim hep yedim.Yemek yapamıyorum artık kuzum kokudan yumurta haşladım üç gün içim almadı. Bu ara eti gong yiyorum mısır pirinç patlagi bir de çubuk kraker. Yanında hep ayran ile
Tabi sende biraz daha kilo vermek diyeceksin??Dile benden ne dilersen diyecek
Ablam 3 aya kadar böyle devam et ablam bulantı geçene kadarYemek yapamıyorum artık kuzum kokudan yumurta haşladım üç gün içim almadı. Bu ara eti gong yiyorum mısır pirinç patlagi bir de çubuk kraker. Yanında hep ayran ile