Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

D vitamini degil kuzum kansızlık için verilen ampul olan adı D-vit .

filan oldum yani ilk başta.
ama bu işte bir bit yeniği vardı. bi kere 1 dilim yazmazdın kaçamak olsa.
kaçamakları biz burda minikleştirmek için - iki çatal - filan yazarız.
o çatala neler neler sıgar yaa
bir seferinde bi arkadaşla sozlestik diyet için öğünde 1 tabak sebze yemeği vardı sözde vermisiz. Bi makarna pisirdik içine bezelye kattik o bir tabağı
Da servis tabağı yapmıştık kurallar sağlam kaldi

3.5

Kızlar yarın cuma dikkatli olun, inşallah herkes istediği , hak ettiği eksiyi görür

Ben biraz usuttum galiba, karnım gurul gurul, burnumda sizliyor
geçmiş olsun kaptanicem

Şu an herşeyi yiyebilirm
Yarına ne yiycem diye hayal kuruyorum yani o derece . Aşurem beni bekliyor sizin yüzünüzden ya sizle birlikte yapıyom demesem aşureye dayanamazdım

Bende bunaldım valla . Aralarda ağzıma bi iki lokma atamamak hiç bana göre değil .
Yarın kahvaltı da peynir zeytinle iki lokma ekmek yesem kral sofrası gibi gelecek

Tam böyle bakıyordum ki,aşağıdaki mesajını gördüm.
Şaka şaka Aradakiler hayal ürünü ...itiraf edin ..okurken içinizden yuuuh boşaltta semerini ye aus dediniz di mi

valla bende inanmakla inanmamak arasında gidip geldim ahanda aus un oscar mortingenle bitmiş diye gülüyodum kii aynanın arkasındaki kameraya el salladım

Son düzenleme:
Antepia27 ablam nasıl geçti haftan.daha pek bi iddialı göremedim seni lakin hiç mesaj yazmıyorsun neler oluyor yoksa bir sorun mu var bir korku sessizliği var sanki

Antepia27 ablam nasıl geçti haftan.daha pek bi iddialı göremedim seni lakin hiç mesaj yazmıyorsun neler oluyor yoksa bir sorun mu var bir korku sessizliği var sanki

Canım tam yazıyordum yarın benı gecme ıhtımalın cok yuksek masallah sende toparladın takıp ediyorum canım senıde yarın cok merak ediyorum Hangimiz gectık dıye hala yarıs bitmedi

Canım tam yazıyordum yarın benı gecme ıhtımalın cok yuksek masallah sende toparladın takıp ediyorum canım senıde yarın cok merak ediyorum Hangimiz gectık dıye hala yarıs bitmedi
Olsun ablam yavaş yavaş verecez hemen motive olamıyor insan bende İnan burda kaç haftada anca motive oldum benimde regl var bakalım sabah ne olacak hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…