Tabi sende biraz daha kilo vermek diyeceksin??
D vitamini degil kuzum kansızlık için verilen ampul olan adı D-vit .aebencim d vitaminin kansızlıkla ilgisi yok.
ayrıca fazlası da zarar eğer doktor önermediyse fazlası böbrekleri yoruyor. dikkatli olun canım
isterseniz kullanmaya devam etmeden bi test yaptırın. belki eksiklik düzelmiştir.
Biz yutmuyorduk oda senin gibi böyle bişi yapmaz çünki de yutanda oluyodu tabi o senin gibi tüm masayı mobilyasıyla yedim demiyodu daha makulduYa öyleymiş eskiler dedi :)) @yasom7272 senin şakaları yutuyorlar mıydı ?
Biz yutmuyorduk oda senin gibi böyle bişi yapmaz çünki de yutanda oluyodu tabi o senin gibi tüm masayı mobilyasıyla yedim demiyodu daha makuldu
kuru nane de olur kuzucumNane yaprağım yoklimonlu su işe yarar mı ki
Ayaklarımı sıcak tutuyorum ablam, ıhlamurum yok
Yanlış birşey mi söyledim
asfarovski kız abla daha 7. Haftasında böyle yavaş arkadan geliyorsun, 8. Ayda ne yapacağız
bir seferinde bi arkadaşla sozlestik diyet için öğünde 1 tabak sebze yemeği vardı sözde vermisiz. Bi makarna pisirdik içine bezelye kattik o bir tabağıfilan oldum yani ilk başta.
ama bu işte bir bit yeniği vardı. bi kere 1 dilim yazmazdın kaçamak olsa.
kaçamakları biz burda minikleştirmek için - iki çatal - filan yazarız.
o çatala neler neler sıgar yaa
Şu an herşeyi yiyebilirm
Ayyyyyy çok güldüm aeben
Masa da güzeldi ha
3.5kız allah iyiliğini versin
ah güzelim benim geçmiş olsun
küçük mü kızın ? kaç yaşında ?
hehhe yemedik ama sonradan çakmışsın köfteyi
şimdi 1 dilim de çok abartı oldu beee ben şunu çatala çevireyim diye.
ama ilk anda inandım daa inanamadım daa karmaşık duygular içindeydim ühü ühüü
geçmiş olsun kaptanicemKızlar yarın cuma dikkatli olun, inşallah herkes istediği , hak ettiği eksiyi görür
Ben biraz usuttum galiba, karnım gurul gurul, burnumda sizliyor
Şu an herşeyi yiyebilirm
Yarına ne yiycem diye hayal kuruyorum yani o derece . Aşurem beni bekliyorsizin yüzünüzden ya sizle birlikte yapıyom demesem aşureye dayanamazdım
Şimdi uyku zamanı telligullari yatın gari seferogullsri siz buraları bos birakmayin
TamPerşembe Menü Bildirimi(4 gün diyeti / doğumgünü partisi)
Sabah
1 fincan kahve sade
Kahvaltı
1 elma / 1 kase yoğurt
Öğle
4 ızgara köfte /salata
Ara
1 dilim yaş pasta
1 dlm börek
1 patates kroket
3 kaşık makarna salatası
1/2 mini pizza
4 mercimek köfte
1 kurabiye
7-8 sarma
1 parça elmalı turta
2 çatal cheesecake
Akşam
2 parça tavuk but / salata
Su 1.5 lt .
valla bende inanmakla inanmamak arasında gidip geldim ahanda aus un oscar mortingenle bitmiş diye gülüyodum kii aynanın arkasındaki kameraya el salladımPerşembe Menü Bildirimi(4 gün diyeti / doğumgünü partisi)
Sabah
1 fincan kahve sade
Kahvaltı
1 elma / 1 kase yoğurt
Öğle
4 ızgara köfte /salata
Ara
1 dilim yaş pasta
1 dlm börek
1 patates kroket
3 kaşık makarna salatası
1/2 mini pizza
4 mercimek köfte
1 kurabiye
7-8 sarma
1 parça elmalı turta
2 çatal cheesecake
Akşam
2 parça tavuk but / salata
Su 1.5 lt .
Olsun ablam yavaş yavaş verecez hemen motive olamıyor insan bende İnan burda kaç haftada anca motive oldum benimde regl var bakalım sabah ne olacak hayırlı akşamlarCanım tam yazıyordum yarın benı gecme ıhtımalın cok yuksek masallah sende toparladın takıp ediyorum canım senıde yarın cok merak ediyorum Hangimiz gectık dıye hala yarıs bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?