***7.TAKIM 492. ETAP***
Betulina(82.4///%)
saydin78(67.4///%)
ervahafsa(74///%)
Davina(92///%)
tuba52(89.8///%)
roxen2303(65///%)
Ausencia(74.1///%)
masumm(75.3///%)
DelyDoly(94/91.8/2.2/%2.34)
Dersaadet_(81.4///%)
cydnz_1(86.5///%)
7. Takım Ortalaması: %
Gunaydinn kaptanii deryamm ilkk açılışı benn yapemmm agzimm kulaklarimdaaGidennn şükürler olsun 2.2 kg ve haftalik sporumm 480 dakikadir
Bu hafta oynamama haftasi mi ne ben de öylegeçen hafta :75,3
bu hafta :74,8
giden :500 gr
şimdi diyceksiniz eee gitmiş 500 gr ama ben pazar sabahta bu kiloda idim, yani 5 gün de gram oynamaz mı
Bu hafta oynamama haftasi mi ne ben de öyle
Tabi benle sen ayni değil. Sıkı diyet yapip da gitmediyse insan üzülüyorgeçen hafta :75,3
bu hafta :74,8
giden :500 gr
şimdi diyceksiniz eee gitmiş 500 gr ama ben pazar sabahta bu kiloda idim, yani 5 gün de gram oynamaz mı
He ben de tam onu düşündüm dusende olması normalllll verooo , yanis enin menülerinde ben artı olurum zaten o başka bir konu
Sagolassinn canimm benimm lakin ben 3. Pro ya uyarladimm amaa sagolsunn benceoy oy 4 günlüğü uyarlamis süper kilo vermiş. Gel canim opucem.swferoglu olsanda opucem
Ayyyy insallahh kaptani deryammm elvedee diyimmm yaa vallaa biktimm bu kilolardaaaDelyDoly canım tebrikler
Menülerin beslenme gereken miktara göre az miktarda idi, ama bu hafta daha iyi olacağını dusunuyorum. Şaka maka 90 elveda inşallah
Waawwww tellim süpersin bu hafta kesin takımımız 1. Olur bendenn demesiiiGünaydınlaaaar
Geçmişi okumadan o lala la mı yazayım dedim
Geçen Hafta : 74.1
Bu Hafta :71.7
Fark:2.4
Yüzde : % 3.24
Tesekkurler canimm sormasi ayip olmasin ne siparis ettin ki kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?