Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şaka şaka Aradakiler hayal ürünü ...itiraf edin ..okurken içinizden yuuuh boşaltta semerini ye aus dediniz di mi

Okurken afalladım 4. Gün sonra o kadar yiyemez midesi almaz dedim sonra kendimi düşündüm ben olsam yermiydim diye cevabım evet oldu.

ÖZledim seniiiii :))

Kızlar yarın cuma dikkatli olun, inşallah herkes istediği , hak ettiği eksiyi görür

Ben biraz usuttum galiba, karnım gurul gurul, burnumda sizliyor

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine lütfen

Benim diyetisyen lavaş için çok yağlı filan sakın yeme diyordu incecik bir şey ama tehlikeliymiş meğer

Yarın tartı ne diycek acaba

Ben çok korkuyorum yarından. Çok şiş hissediyorum 1 haftadır kendimi umarım yanılıyorumdur.
Iyi geceler kızlar ben ve 1 gram in uykusu geldi öpüyorum hepinizi

1 gramını sevsinler senin :) yengeç burcu olcak demek burçdaşım olacak :)

***7.TAKIM 492. ETAP***

Betulina(82.4///%)
saydin78(67.4///%)
ervahafsa(74///%)
Davina(92///%)
tuba52(89.8///%)
roxen2303(65///%)
Ausencia(74.1///%)
masumm(75.3///%)
DelyDoly(94///%)
Dersaadet_(81.4///%)
cydnz_1(86.5///%)

7. Takım Ortalaması: %

***7.TAKIM 492. ETAP***

Betulina(82.4///%)
saydin78(67.4///%)
ervahafsa(74///%)
Davina(92///%)
tuba52(89.8///%)
roxen2303(65///%)
Ausencia(74.1///%)
masumm(75.3///%)
DelyDoly(94/91.8/2.2/%2.34)
Dersaadet_(81.4///%)
cydnz_1(86.5///%)

7. Takım Ortalaması: %

Gunaydinn kaptanii deryamm ilkk açılışı benn yapemmm agzimm kulaklarimdaa Gidennn şükürler olsun2.2 kg ve haftalik sporumm 480 dakikadir

Vuuu tebriklerr

günaydın dün akşam gelip menümü yazamadım kusura bakmayın ama dün diyeti acık kırdım akşam yazarım inş diyetle alakası yok ama kayınvalidenin yasini okunuyor her perşembe ona gittim böyle özel sorunlarımı anlattığım için kusuruma bakmayın
ilk kilom 69
bugünki kilom 67 400
utan utan yasemin diyom kendime nerdeyse 70 olacakkmışsın okadar mücadele ettin genemi kilo alıyon aynaya bakmayımhepinize kolay gelsin ben gider işe....

Geçen hafta 81.9
Bu hafta 80.4
Fark 1500
Yüzde %1.83

Aksam 80.6ydim 80 altına düşerim dediydim lakin kızım bi yandan başka sıkıntılarda bi yandan uyku tutmadı bi de ağladım elim yüzüm sis kalktım.
Okadar milleti gaza getirirken.

Bugun ASM de denetleme var.o çok meshurrrr eğlenceli cuma pazarimizi dört gözle beklerken.firsat bulursam ugrarim

oy oy 4 günlüğü uyarlamis süper kilo vermiş. Gel canim opucem.swferoglu olsanda opucem

`