Ne sipars ettnürün sipariş ettim ben gelicek pazartesiye
Masallah cnm ya4 gün diyet sonucu :
Başlangıç: 73.6
1. gün sonu :73.5
2. gün sonu :73.5
3.gün sonu : 72.7
4.gün sonu :71.7
Metabolizma denen şey nasıl işliyor anlamış değilim ...son iki gün et/tavuk yediğimde sonuç bu .
Ama dün popomun üzerine oturmadım ve tüm koşturmamaı yaparken içimde termal sauna korsem vardı
Harika................... .ürün sipariş ettim ben gelicek pazartesiye
Önce bir Hayırlı Cumalar dileyeyim güzeller ...
Telefon susmadı bu sabah hiç ...
Tebrikler içinde sağolun
aeben canım benim liste için teşekkürler bu hafta sonu gözüm üzerinde
Aynen dediğin gibi ilk gün sonucuna göre bıraksaydım ..neler kaçıracakmışım . Yağdan da gittiğini umuyorum .
begum75 ekledim güzelim boyunu
Nare83 n'olur birazcık hatrım varsa iptal et siparişini . Sağlığına zarar verecek yollara gerek yok .
500gr. çok iyi ...senin bünyen içinse süper . Burada 2 kilolar 1 kilolar havada uçucunca moralin bozuldu ...yoksa o -500 e sevinirdin sen .
Ama inan sen eksik ya da biz fazla bir şey yapmıyoruz ... Tamamen metabolizma olayı bu .
Ve gerçekten senin 500 benim 2 küsürdan çok daha kıymetli . Benim ki şok diyetle ...belki geri gelecek .
Ama senden gidenler sağlam gidiyor . İnan bunları teselli olsun diye yazmıyorum .
@DelyDoly seni de çok tebrik ederim kuzum . Devam etseydin 3 giderdi bence de .
@Ahu060812 sende müthiş vermişsin canım
@tuba52 canım benim ne çok sevindim ya ...tebrik ederim kuzum.
kelebekolacam senden böyle br netice bekliyordum zaten
@yasom7272 müthiş br başlangıç olmuş .... devamı da çorap söküğü gibi gelsin
@Davina canım ... +100 ü tolere etmek senin için çok kolay biliyorsun değil mi tatlım ? Sana yeniden motive için gaz bile olacak .
@narin_nazenin sende yazmışsın zaten ...muhtemelen ödem . Sadece inmesi Cumaya denk gelmedi ...iki güne o artı gidecektir
Az çok veren herkese kocaman tebrikler tekrar
Kızlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ama şok diyet yapmanızı istemiyorum. Bu takım olarak kilo vermek değil. Bu şimdilik verdim ama he-man alacağım demek.
Bu arada bir şey sormak istiyorum, ben kaptan olmasaydım kim olsun isterdiniz?
Herkesten cevap bekliyorum, böylece geçmişi okuyanlar anlaşılır olur ve bu bir kuraldır.
Niye kaptnm birakcn mi biziKızlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ama şok diyet yapmanızı istemiyorum. Bu takım olarak kilo vermek değil. Bu şimdilik verdim ama he-man alacağım demek.
Herkesten cevap bekliyorum, böylece geçmişi okuyanlar anlaşılır olur ve bu bir kuraldır.
banada genelde öyle olur.sen ne sipariş ettin canım bende şu cromu bekliyorum belki bi faydası olur.yokAusencia sizlerle alakalı degil , havada uçuşann 1000-2000 lerlede alakası yok
sabah tartılır tartılmaz zaten cnm sıkıldı
pazar günü ben zaten 74.8 dim 3 gün spor ve ful diyet le pazar gününden bu yana 0 gr gitmesi çok can sıkıcı
bu konuda artık ekdnimi teskin edemiyorum zaten kim olsa canı sıkılır bu kadar emek karşısında , - görememek evet eskidende öyleydi ama benim eskisi gibi ne istikrarım var nede sabrım ,
Şok diyetler in vücuda yaptığının bilincine varamiyoruz maalesef, umarım geç kalınmazŞok diyet konusunda haklısın canım .
Hepimiz bir gaza geldik . Ben burada moral için zamanla yarışmıyoruz , acelemiz yok derken ...kendimde şoka girdim .
Diğer soruna gelince ...kaptan nananais olmasaydı ...nana olsun isterdim
Kesin kararn mi kaptaanmŞok diyetler in vücuda yaptığının bilincine varamiyoruz maalesef, umarım geç kalınmaz
Benim dışımda isim ver lütfen
Hayırlı cumalar bana biraz kızın -550 gitmiş. Yaş 26
Kilo bilirimi
Gecen hafta 74
Bu hafta 74
Sabit malesg of ya
yokAusencia sizlerle alakalı degil , havada uçuşann 1000-2000 lerlede alakası yok
sabah tartılır tartılmaz zaten cnm sıkıldı
pazar günü ben zaten 74.8 dim 3 gün spor ve ful diyet le pazar gününden bu yana 0 gr gitmesi çok can sıkıcı
bu konuda artık ekdnimi teskin edemiyorum zaten kim olsa canı sıkılır bu kadar emek karşısında , - görememek evet eskidende öyleydi ama benim eskisi gibi ne istikrarım var nede sabrım ,
Teşekkür ederim ablam***7.TAKIM 492. ETAP***
Betulina(82.4///%)
saydin78(67.4/66.9/0.5/%0.74)
ervahafsa(74/74/0/%0) sabit
Davina(92/92.1/-0.1/%-0.10)
tuba52(89.8/88.8/1/%1.11)
roxen2303(64.3/63.6/0.7/%1.09)
Ausencia(74.1/71.7/2.4/%3.24)
masumm(75.3/74.8/0.5/%0.66)
DelyDoly(94/91.8/2.2/%2.34)
Dersaadet_(81.4///%)
cydnz_1(86.5/86.3/0.2/%0.23)
7. Takım Ortalaması: %
Tatlım kim olsun isterdin?Niye kaptnm birakcn mi bizi
bırakmayı mı düşünüyosunuzKızlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ama şok diyet yapmanızı istemiyorum. Bu takım olarak kilo vermek değil. Bu şimdilik verdim ama he-man alacağım demek.
Şok diyetler in vücuda yaptığının bilincine varamiyoruz maalesef, umarım geç kalınmaz
Benim dışımda isim ver lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?