Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haklısın kaptaniçem..
soruna gelince ben daha 1 haftalıkım cevap yok.

Ben olayım dermişim

Ausencia yada aeben abla derdim

Heeeeeyyy ne oluyor ya huuuu
bende anlamadım ama geçen takıma geldiğimdede kaptan değişimi vardı şimdide böyle soruları görünce bendemi bi uğursuzluk var diye düşünmeye başladım

sanırım özel sorunlardan dolayı bir süre kafa dinlemeyi düşünüyor kaptanımız N Nana

Benim önerim de Ausencia ablam.

Güzel nanam benim ... bu ara yetişemiyor hissediyor olabilirsin ...senin elinin yetmediği yere bizim elimiz yetiyor ..yuvarlanıp gidiyoruz ...benim adımı vermişsin ...bende aebenin .. diğerleri de öyle .

Ama ben ya da aeben kaptan olsakta olmasakta gönlümüzde bilgimizde yardımımızda takımla beraber zaten .

Sen kal ... biz yine elimizden geleni yaparız .

Senin haydarı bir göstermen yetiyor .

Nacizane fikrim bu .

Aynı fikirdeyim

Nanais olmazsa naniş olsun :).

Hanımlar beni kaptanga düşündüğünüz için teşekkür ederim . Ama ben zamanında yaptım o işi şimdide hiç vaktim yok malesef o sorumlulugu almaya . Ben demirbaşım ,aplayım öylede devam edecek

Naile kaptanlıgı bırakmayı düşünme biz takım olarak bir bütünüz . Liste konusunda aus sag olsun yardım ediyor bizlerde kolacan ediyoruz . Seninle bunu çok konuştuk zamanında o zamanda takımı bırakmayıp sahip çıktıgın için çok teşekkür ederim . Şimdide bizleri bırakma lütfen .
Ayrıca burdan ayrılmak sana iyi gelmeyecek . Biliyorum başa çıkman gereken şeyler var ama buradı sana köstek değil destek olacaktır diye düşünüyorum :)
Aus bacı kabul ederse yardımcın olabilir . Dolişte buralarda oda sana yardım edecektir her konuda . Ben zaten buralardayım her zaman takımı ayakta tutmak için zorda olsa bazan burdayım biliyorsun

Ablam olmuyor
Ausencia ablamı önerdiğini varsiyorum mesajindan

Aynen öyle gülüm ... Takıp duruyor kafaya biliyorum onu konuştuk .

Ama benim için adı yetiyor bile yetiyor orada ... ben dedim nana'ya da ... liste tablo vakim olunca uğraşıyorum zaten ...Cuma en boş günüm benim .

Kaptan değişikliğine ne gerek var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…