Aben abla yada aus abla ama sen birakmasan kaptanmTatlım kim olsun isterdin?
haklısın kaptaniçem..Kızlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ama şok diyet yapmanızı istemiyorum. Bu takım olarak kilo vermek değil. Bu şimdilik verdim ama he-man alacağım demek.
Bu arada bir şey sormak istiyorum, ben kaptan olmasaydım kim olsun isterdiniz?
Herkesten cevap bekliyorum, böylece geçmişi okuyanlar anlaşılır olur ve bu bir kuraldır.
Senin bıraktıgın gibi şu meşhur 5 kilom hep durisen niye qruplardasin apppla?yoksa kilo mu aldin?
Heeeeeyyy ne oluyor ya huuuuBenim önerim deAusencia ablam.
Peki kaptanim bir sureliyne dimi snra gèi gelckmsnBenim önerim deAusencia ablam.
Ne oluyoorrrrr biri bana özet geçsin noooluurrrrBenim önerim deAusencia ablam.
Ben olayım dermişimKızlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ama şok diyet yapmanızı istemiyorum. Bu takım olarak kilo vermek değil. Bu şimdilik verdim ama he-man alacağım demek.
Bu arada bir şey sormak istiyorum, ben kaptan olmasaydım kim olsun isterdiniz?
Herkesten cevap bekliyorum, böylece geçmişi okuyanlar anlaşılır olur ve bu bir kuraldır.
Benim önerim deAusencia ablam.
Güzel nanam benim ... bu ara yetişemiyor hissediyor olabilirsin ...senin elinin yetmediği yere bizim elimiz yetiyor ..yuvarlanıp gidiyoruz ...benim adımı vermişsin ...bende aebenin .. diğerleri de öyle .
Ama ben ya da aeben kaptan olsakta olmasakta gönlümüzde bilgimizde yardımımızda takımla beraber zaten .
Sen kal ... biz yine elimizden geleni yaparız .
Senin haydarı bir göstermen yetiyor .
Nacizane fikrim bu .
Canoomm ben olmasaydım kim olsun isterdinHeeeeeyyy ne oluyor ya huuuu
Aynı fikirdeyimŞok diyet konusunda haklısın canım .
Hepimiz bir gaza geldik . Ben burada moral için zamanla yarışmıyoruz , acelemiz yok derken ...kendimde şoka girdim .
Diğer soruna gelince ...kaptan nananais olmasaydı ...nana olsun isterdim
Kız geçen sene kaptan yardımcısı oldun hafta azerbaycana gitttin 2 ay
Ablam olmuyorAynı fikirdeyim
Nanais olmazsa naniş olsun :).
Hanımlar beni kaptanga düşündüğünüz için teşekkür ederim . Ama ben zamanında yaptım o işi şimdide hiç vaktim yok malesef o sorumlulugu almaya . Ben demirbaşım ,aplayım öylede devam edecek
Naile kaptanlıgı bırakmayı düşünme biz takım olarak bir bütünüz . Liste konusunda aus sag olsun yardım ediyor bizlerde kolacan ediyoruz . Seninle bunu çok konuştuk zamanında o zamanda takımı bırakmayıp sahip çıktıgın için çok teşekkür ederim . Şimdide bizleri bırakma lütfen .
Ayrıca burdan ayrılmak sana iyi gelmeyecek . Biliyorum başa çıkman gereken şeyler var ama buradı sana köstek değil destek olacaktır diye düşünüyorum :)
Aus bacı kabul ederse yardımcın olabilir . Dolişte buralarda oda sana yardım edecektir her konuda . Ben zaten buralardayım her zaman takımı ayakta tutmak için zorda olsa bazan burdayım biliyorsun
Aynı fikirdeyim
Nanais olmazsa naniş olsun :).
Hanımlar beni kaptanga düşündüğünüz için teşekkür ederim . Ama ben zamanında yaptım o işi şimdide hiç vaktim yok malesef o sorumlulugu almaya . Ben demirbaşım ,aplayım öylede devam edecek
Naile kaptanlıgı bırakmayı düşünme biz takım olarak bir bütünüz . Liste konusunda aus sag olsun yardım ediyor bizlerde kolacan ediyoruz . Seninle bunu çok konuştuk zamanında o zamanda takımı bırakmayıp sahip çıktıgın için çok teşekkür ederim . Şimdide bizleri bırakma lütfen .
Ayrıca burdan ayrılmak sana iyi gelmeyecek . Biliyorum başa çıkman gereken şeyler var ama buradı sana köstek değil destek olacaktır diye düşünüyorum :)
Aus bacı kabul ederse yardımcın olabilir . Dolişte buralarda oda sana yardım edecektir her konuda . Ben zaten buralardayım her zaman takımı ayakta tutmak için zorda olsa bazan burdayım biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?