- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Olamadım ki abla tam yardımcı olmaya niyetlendiğim hafta tatile gittimKız geçen sene kaptan yardımcısı oldun hafta azerbaycana gitttin 2 ay
Nanişim adın kaptan olarak kalaın canım . Cuma liste ve takip işinide ausla doliş kabul ederse . Ama kaptanlıgı burakıyorum demeni kabul etmiyorumAblam olmuyor
Ausencia ablamı önerdiğini varsiyorum mesajindan
Olamadım ki abla tam yardımcı olmaya niyetlendiğim hafta tatile gittimiçimde ukte kaldı
Birgün buralar hep benim olacakbekliyorum , kaptan olcam, aç bırakıp iğne ipliğe çevircem herkesi
Valla canımmm eğer sen kaptan olmasaydınn yaKızlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ama şok diyet yapmanızı istemiyorum. Bu takım olarak kilo vermek değil. Bu şimdilik verdim ama he-man alacağım demek.
Bu arada bir şey sormak istiyorum, ben kaptan olmasaydım kim olsun isterdiniz?
Herkesten cevap bekliyorum, böylece geçmişi okuyanlar anlaşılır olur ve bu bir kuraldır.
Nanişim adın kaptan olarak kalaın canım . Cuma liste ve takip işinide ausla doliş kabul ederse . Ama kaptanlıgı burakıyorum demeni kabul etmiyorum. Bunun takım içinde senin içinde istiyorum . Analizler vs olmasada olur sorun değil arada gel merhaba de . Geçecek bu günlerde inş.
Paylaşım alanı ve yeni üyelerin giriş tarihleri . İzinliler geri dönüşleri vs .Ya bu düzen Cuma akşam 20:00 e kadar ... listeyi tamamlayıp ... bildirim yapmaya bakmıyor mu ?
Ben zaten sefer/telli listesinde yüzde alıyorum . Ekler hazırlarız . Nana da gidip paylaşır sonuç sayfasında .
Onun dışında ... mesaj takibi zor geliyor olabilir bu ara nanişe . Onu da iş bölümü yaparız aramızda ...
Yani ..sorun ne onu anlamadım .
Hoş zaten bu kamuoyu yoklaması çuvallar aebenimsen de ben de kaptan olmak istemiyoruz ... 3. isim çıkar da kabul ederse bilemem ...
@nananais de iktidarsız bir takımı gözü yaşlı bırakmayacağına göre
Tamam nana cepteyse, hemen ikinci konuya gelelim, kız kaç kilo verdin yahuuuuuuuuYavrum sen bir geçmişe dön de ... asıl verdiğim kiloyu alkışla ..şimdi alkışların boşa gitmesin
Nana'yı göndermeyiz zaten
Allahhh bide ombudusman oldum
ayy canım hala uğraşıyomusun bu düzeltici faaliyetlerle benim başım beladadaAllahhh bide ombudusman oldum
Yav benim lakabım "düzeltici faliyet"ti bir aralar
Yaaa bendee güveniyorumm güzelimdee sabah 6 da eşim elma kemirdiği ve yogurt yada süt içtiğimi görseee terliklee kovalar yeminlennSağol canım benim .
Aynen ya ...ilk iki gün tırt çıkınca ben de ... dedim n'oluyooo yoksa bu hain seferoğluaeben nin bana hazırladığı bir tuzak mııı yaş tahtaya bastın aus kızım dedim ama yılmadım içimdeki ses aebene güven aebene güveeen dedi
Tamam nana cepteyse, hemen ikinci konuya gelelim, kız kaç kilo verdin yahuuuuuuuuHemen gidip pakayımmm
zinharrrr, bulunmazHaydar.... karısı .... ve Nana .... Bu üçlü pilav üstü kuru yanında turşu gibi muhteşem üçlü .
Zinhar bozulmaz
Yaa ben hiçç yapmadımdaaa nanamm kalcaksaa yaparım herbişeyyy temzilik ütü bulaşıkkPaylaşım alanı ve yeni üyelerin giriş tarihleri . İzinliler geri dönüşleri vs .
Nanam cuma yüküne ausum sag olsun yaparmesaj ve katılımıda dolym veririz . Sen paylaşımı ve yeni üyeleri al yeter onun içinde çok sık girmene çok sorumluluk almana gerek kalmaz ne dersin
Tabi aus bacım be dolişimde kabul ederlerse
Yaaa bendee güveniyorumm güzelimdee sabah 6 da eşim elma kemirdiği ve yogurt yada süt içtiğimi görseee terliklee kovalar yeminlenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?