Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız geçen sene kaptan yardımcısı oldun hafta azerbaycana gitttin 2 ay
Olamadım ki abla tam yardımcı olmaya niyetlendiğim hafta tatile gittim içimde ukte kaldı
Birgün buralar hep benim olacak bekliyorum , kaptan olcam, aç bırakıp iğne ipliğe çevircem herkesi

Ablam olmuyor
Ausencia ablamı önerdiğini varsiyorum mesajindan
Nanişim adın kaptan olarak kalaın canım . Cuma liste ve takip işinide ausla doliş kabul ederse . Ama kaptanlıgı burakıyorum demeni kabul etmiyorum . Bunun takım içinde senin içinde istiyorum . Analizler vs olmasada olur sorun değil arada gel merhaba de . Geçecek bu günlerde inş.

Olamadım ki abla tam yardımcı olmaya niyetlendiğim hafta tatile gittim içimde ukte kaldı
Birgün buralar hep benim olacak bekliyorum , kaptan olcam, aç bırakıp iğne ipliğe çevircem herkesi

Seçim vaadi sayayım mı bu mesajı adayım aeben de çekiliyormuş zaten

Valla canımmm eğer sen kaptan olmasaydınn ya Ausencia yada aeben derdimm güzelimmm yanii en yakışan bu hatunlar olurdu.
Ausencia canımm vallaa 4 günü bitirsem aebebnde aynını dedi 3 giderdi diye inşallah aysonu yapacagımmm

Ya bu düzen Cuma akşam 20:00 e kadar ... listeyi tamamlayıp ... bildirim yapmaya bakmıyor mu ?

Ben zaten sefer/telli listesinde yüzde alıyorum . Ekler hazırlarız . Nana da gidip paylaşır sonuç sayfasında .

Onun dışında ... mesaj takibi zor geliyor olabilir bu ara nanişe . Onu da iş bölümü yaparız aramızda ...

Yani ..sorun ne onu anlamadım .

Hoş zaten bu kamuoyu yoklaması çuvallar aebenim sen de ben de kaptan olmak istemiyoruz ... 3. isim çıkar da kabul ederse bilemem ...

@nananais de iktidarsız bir takımı gözü yaşlı bırakmayacağına göre

@nananais ben yardımcı olurum . Yani zaten yapıyorum . Bir adım kaptan yardımcı değil .

Listelere bakarım falan fişman . Mesaj bile sayarım leeeen delirtme beni

aeben de Ombudsmanımız zaten

Sen de daimi kaptan .

Tamamm konu kapanmıştır bence ....hadi hadi daha bu hafta birinci olacağız

Paylaşım alanı ve yeni üyelerin giriş tarihleri . İzinliler geri dönüşleri vs .

Nanam cuma yüküne ausum sag olsun yapar mesaj ve katılımıda dolym veririz . Sen paylaşımı ve yeni üyeleri al yeter onun içinde çok sık girmene çok sorumluluk almana gerek kalmaz ne dersin
Tabi aus bacım be dolişimde kabul ederlerse

Sağol canım benim .

Aynen ya ...ilk iki gün tırt çıkınca ben de ... dedim n'oluyooo yoksa bu hain seferoğlu aeben nin bana hazırladığı bir tuzak mııı yaş tahtaya bastın aus kızım dedim ama yılmadım içimdeki ses aebene güven aebene güveeen dedi

Günaydın kızlar
Ben ne yazık ki bu hafta - de değilim bu sabah kilom 66.100 gramdı yani 100 gram almışım ne yazık ki... Kilo veren arkadaşları tebrik ederim... Son günlerde çok yoğunum bugun fırsat buldukça geçmişe ve kimin kaç kilo verdiğine bakacağım inşallah

Yavrum sen bir geçmişe dön de ... asıl verdiğim kiloyu alkışla ..şimdi alkışların boşa gitmesin

Nana'yı göndermeyiz zaten
Tamam nana cepteyse, hemen ikinci konuya gelelim, kız kaç kilo verdin yahuuuuuuuuHemen gidip pakayımmm

Allahhh bide ombudusman oldum
Yav benim lakabım "düzeltici faliyet"ti bir aralar

günaydın kızlar
kızımın altı ay aşısı vs derken bu saat oldu anca gelebildim
bildirime.
düne nazaran artı.. pff
geçen hafta : 86.5
bu hafta : 85.7 ( dün 85.1 idi , lanetli cuma )
fark : 800 gr
olsun o artıları haftaya telafi ederim inşallah gün gece çok susadım su içtim filan. reglim de yakın ondandır diyorum

Yaaa bendee güveniyorumm güzelimdee sabah 6 da eşim elma kemirdiği ve yogurt yada süt içtiğimi görseee terliklee kovalar yeminlenn

Haydar .... karısı .... ve Nana .... Bu üçlü pilav üstü kuru yanında turşu gibi muhteşem üçlü .

Zinhar bozulmaz
zinharrrr, bulunmaz ve yerine kismecikler konulamaz @nananais im hala konuyu bilmiyıorum ama sağlık sorunu dışında veya çok meşkuliyetli bir iş bulmuşsundur, mutlu olacağın bir iş, senin adına seviniriiz ve o zaman üzülerek yeni başkan bakabiliriz AKSİ TAKDİRDE OLMAZZZZZZZZZZZZZZ

O zaman @aeben veya Ausencia m derdim

Kız aus şimdik gidip bakıcam kaç kilo verdiğine

Yaa ben hiçç yapmadımdaaa nanamm kalcaksaa yaparım herbişeyyy temzilik ütü bulaşıkk

Yaaa bendee güveniyorumm güzelimdee sabah 6 da eşim elma kemirdiği ve yogurt yada süt içtiğimi görseee terliklee kovalar yeminlenn

Benimkiler iki sabah dalga geçti zaten ...Sofranın maskarası oldum .

Dur oğlum annen elmasını yesin ...çay koyar ...dur oğlum dur ... eşeleğini de yesin

Ama bu sabah peynir zeytin domates falan yedim yaaaaa ...ne tatlı geldi delim ahh ahh .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…