Egerki artı çıkacak bişi yoksa narinim kesin ödem iner birk güneGünaydın kızlar moralim çok bozuk
Dün sabah 87.400 yani geçen haftaya göre 300 gr. eksideyken şu sonuca bakın
Geçen hafta 87.700
bu hafta 88.600
Artı 900 gr.
Harbiiii kizzz tatlimmm vallaa ay sonu yapayimm o zaman sıkıp disimii 1 aralika sürpriz olur valla super olur.Sayendee bee canimm hicc olmadigimmm kadar mutluyumm boylee içim kipirr kipirr saga solaa sebeklikk yapiyorumHayırlı cumalar güzeller
Ausum , dolym kızlar tebrik ederimsabrın sonucunu aldınız .
Yarım bırakan ceyda ve tubiş sizlerde keşke bırakmasaydınız zaten ilk 2 gün zor
Ausum bacım iyiki 3. Gün gitmedi diye bozmamışsın
Doliş biliyormusun egeki listeyi tam yapsaydın kesin 3 kilodan fazla giderdi sendenlisteyi 1 ay donra tekrar yapmanı tavsiye ederim hatta gene hep beraber yaparız
Geçmiş olsun kulaktan çok çekmiş ve 2 defa kulak zarı delinmiş biri olarak kesinlikle kafanıza takmayın derimCanım öncelikle teşekkür ederim merak ettiğin sorduğun için :) ve neden gelmediğimi söyleyeyim hemen. Geçenlerde bi hastalık geçirdim ilaç kullandım atlatıyor gibiyken kulağıma vurdu hastalık ve orta kulak iltihabı oldum sonucunda ise kulak zarım delindi. Kulaklarım tıkalı gibi duyuyorum şu an. İlaç damla vs kullandım doktor iyileşebilir kulak zarı toparlayabiliyor gibi konuşsa da çok moralim bozuldu iyileşmeyecek ve bundan sonra duyamayacağım diye üzülüp ağlıyorum iki gündür. Bugün birkaç hocamla konuştum düzelir o delik kapanır ya sıkma canını falan deyince içim rahatladı biraz daha iyi hissediyorum. Duymamda bi değişiklik yok ama umudum var Allahın izniyle düzelir.
Bu arada diyet falan yalan oldu gitti yarın artı çıkmasam iyidir. Dört gündür ufak ufak kaçamak yapıyorum ama son iki gündür baya 1 öğünümü istediğim gibi yedim büyük büyük kaçamaklar yaptımAllah utandırmasın yarın eksi göstersin aminnnn
***7.TAKIM 492. ETAP***
Betulina(82.4///%)
saydin78(67.4///%)
ervahafsa(74///%)
Davina(92///%)
tuba52(89.8///%)
roxen2303(65///%)
Ausencia(74.1///%)
masumm(75.3///%)
DelyDoly(94/91.8/2.2/%2.34)
Dersaadet_(81.4///%)
cydnz_1(86.5///%)
7. Takım Ortalaması: %
Gunaydinn kaptanii deryamm ilkk açılışı benn yapemmm agzimm kulaklarimdaaGidennn şükürler olsun 2.2 kg ve haftalik sporumm 480 dakikadir
Geçen hafta:85.5
Bu hafta: 84.9
günaydııııınnnnn
geçen hafta 64,3
bu hafta : 63.6
yüzde : 0,93
fark : 600 gr
Geçen hafta 81.9
Bu hafta 80.4
Fark 1500
Yüzde
Aksam 80.6ydim 80 altına düşerim dediydim lakin kızım bi yandan başka sıkıntılarda bi yandan uyku tutmadı bi de ağladım elim yüzüm sis kalktım.
Okadar milleti gaza getirirken.
geçen hafta :75,3
bu hafta :74,8
giden :500 gr
şimdi diyceksiniz eee gitmiş 500 gr ama ben pazar sabahta bu kiloda idim, yani 5 gün de gram oynamaz mı
kızlar günaydın,perşembe günü listem
@kelebek19
Sabah (saat 07:45)
* domates/salatalık/1 yeşil biber
* peynir
* 3 zeytin
* 2 dilim ekmek
* 2 kuru incir
Öğlen (saat 11:45)
* kıymalı yumurta
* salata
* 2 kaşık pilav
Akşam (saat 18:00)
* salata
* 1 porsiyon pırasa yemeği
* 2 kepçe tarhana çorbası (ama biraz sulu yapmışım çok yoğun değildi)
geçen hafta kilom:61,4 Kg
bugünkü kilom:61,1 Kg
giden:-300 gram
Günaydınlaaaar
Geçmişi okumadan o lala la mı yazayım dedim
Geçen Hafta : 74.1
Bu Hafta :71.7
Fark:2.4
Yüzde : % 3.24
Geçen hafta: 67,4
Bu hafta: 66,9
Fark: 500 gr.
Yüzde: 0,74
Günaydın şekerler bok eksili tartılar, bu hafta az verdim ama buna da şükür 67 direncim kırıldı
günaydııınnn
geçen hafta : 86.3
bu hafta : 86.1
giden : 200 gramcık
spor : 380 dk
lSlm kızlar
geçen hafta 89.800
bu hafta 88.800
fark 1000 gram
2 gün yaptım ben 4 günlük diyeti yarıda bıraktım
Vayyy tebrik ederim tatlimmm ♡♡Günaydınlaaaar
Geçmişi okumadan o lala la mı yazayım dedim
Geçen Hafta : 74.1
Bu Hafta :71.7
Fark:2.4
Yüzde : % 3.24
37 yaşındayımbegum75 canım tabloda senin bilgilerini girmemişiz .
Yaş/boy/başlangıç kilo /hedef kilo yazar mısın bana canım ?
Nare83 banu yani gelip sopalıycak seni başka türlü olmıycak ya hafta bazında 500 gr vermişsin hala şikayet ediyorsun ürün ısmarladım diyorsun anlamıyorum ben seni
1 paket yağdan fazla kilo vermişim,ne güzel benzetme yapmışsın yaa teşekkür ederimHarikasın canım kutlarım azmettın gordun canım mukafatını tekrar tebrık ederım haftaya 90kurtulusunu goruruz insallah
Tebrık ederım canım
Kutlarım canım kilonun az olmasına ragmen cok guzel vermıssın
Kutlarım canım haftaya 7gorecek gıbıyız
Kutlarım canım kac gundur yaptıgın dıyet bosa gıtmez demekkı cok yakında guzel sonuclar gorursun bazen baskul gostermez ayna ve mezura gostetır
Canım 1paket yagdan fazla kılo vermıssın Kutlarım
Iste bu bomba bı sonuc super belki
Hem eberjin hem azmın supersın canım masallah
Kutlarım canım cok guzel vermıssın hedefın kac canım fazla kilon kalmamıs
Tebrikler canım sabıt veya artıda olabılırdı haftaya daha guzel verırsın umarım
l
Canım bende ancak 2gun yaptım 2gun sonra kacırfım ama tam yapsaydık super sonuc alurdık
Yınede cok guzel vermussın Kutlarım canım
Abla dün sabahta listeye uydum ama sonra bi halsizlik başladı bende dün akşam resmen vücudum dökülüyordu galiba grip oluyorum ama liste gerçekten süper işe yarıyorHayırlı cumalar güzeller
Ausum , dolym kızladökülüyor du galiba erimsabrın sonucunu aldınız .
Yarım bırakan ceyda ve tubiş sizlerde keşke bırakmasaydınız zaten ilk 2 gün zor
Ausum bacım iyiki 3. Gün gitmedi diye bozmamışsın
Doliş biliyormusun egeki listeyi tam yapsaydın kesin 3 kilodan fazla giderdi sendenlisteyi 1 ay donra tekrar yapmanı tavsiye ederim hatta gene hep beraber yaparız
Ornekinee bayildimm seninn oglusunu yesinleerr yaa maşallah canimmNe artısı ne eksisi kimse motivasyonunu bozmasın arkadaşlar lütfen
Kel alaka bir örnek gelebilir ama benim oğlum 3.5 yaşında bezi bırakmıştı . Geç geldi bana . Bir yakınım ''neee dert ediyorsun , er ya da geç bırakacak ....kim poposunda bezi ile kalmış'' dedi .
Evet ..olay bu .
Kimi insanda yavaş ..kimisinde hızlı . Ama sabrını ve istikrarını bozmayan ... düzenli ve sağlıklı beslenmeye devam eden kimse de er ya da geç kilolar gidecek .
Zamanla yarışmıyoruz . Moral bozmak yok .
canım hiç dert etme ben diyete ilk başladığımda hergün 1 saat yürüyüş ve ağzıma 1 lokma hani laf olsun diye değil ciddi ciddi 1 lokma tatlı sürmememe rağmen 100 gram dahi veremedim,hatta 2.diyet başlangıcında spor ve diyetle 2 kilo aldım,ama ondan sonra patır patır gitmeye başladı,yani bazen duraksama olabiliyo çokta şeettmee sen istikrarını koru elbet gidecektir.abla ben pazar günü 74,8
pazar günü dahil 5 gün spor+diyet 100 gr dahi gitmemesi garip degilmi
Egerki artı çıkacak bişi yoksa narinim kesin ödem iner birk güne
Harikasın canım kutlarım azmettın gordun canım mukafatını tekrar tebrık ederım haftaya 90kurtulusunu goruruz insallah
Tşk abla be de tbr ederim amin
Tebrık ederım canım
Kutlarım canım kilonun az olmasına ragmen cok guzel vermıssın
Kutlarım canım haftaya 7gorecek gıbıyız
Kutlarım canım kac gundur yaptıgın dıyet bosa gıtmez demekkı cok yakında guzel sonuclar gorursun bazen baskul gostermez ayna ve mezura gostetır
Canım 1paket yagdan fazla kılo vermıssın Kutlarım
Iste bu bomba bı sonuc super belki
Hem eberjin hem azmın supersın canım masallah
Kutlarım canım cok guzel vermıssın hedefın kac canım fazla kilon kalmamıs
Tebrikler canım sabıt veya artıda olabılırdı haftaya daha guzel verırsın umarım
l
Canım bende ancak 2gun yaptım 2gun sonra kacırfım ama tam yapsaydık super sonuc alurdık
Yınede cok guzel vermussın Kutlarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?