Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Harbiiii kizzz tatlimmm vallaa ay sonu yapayimm o zaman sıkıp disimii 1 aralika sürpriz olur valla super olur.Sayendee bee canimm hicc olmadigimmm kadar mutluyumm boylee içim kipirr kipirr saga solaa sebeklikk yapiyorum

Geçmiş olsun kulaktan çok çekmiş ve 2 defa kulak zarı delinmiş biri olarak kesinlikle kafanıza takmayın derim

Harikasın canım kutlarım azmettın gordun canım mukafatını tekrar tebrık ederım haftaya 90kurtulusunu goruruz insallah

Geçen hafta:85.5
Bu hafta: 84.9

Tebrık ederım canım

günaydııııınnnnn
geçen hafta 64,3
bu hafta : 63.6
yüzde : 0,93
fark : 600 gr

Kutlarım canım kilonun az olmasına ragmen cok guzel vermıssın

Kutlarım canım haftaya 7gorecek gıbıyız

geçen hafta :75,3
bu hafta :74,8
giden :500 gr

şimdi diyceksiniz eee gitmiş 500 gr ama ben pazar sabahta bu kiloda idim, yani 5 gün de gram oynamaz mı

Kutlarım canım kac gundur yaptıgın dıyet bosa gıtmez demekkı cok yakında guzel sonuclar gorursun bazen baskul gostermez ayna ve mezura gostetır

Canım 1paket yagdan fazla kılo vermıssın Kutlarım

Günaydınlaaaar

Geçmişi okumadan o lala la mı yazayım dedim

Geçen Hafta : 74.1
Bu Hafta :71.7
Fark:2.4
Yüzde : % 3.24

Iste bu bomba bı sonuc super belki
Hem eberjin hem azmın supersın canım masallah

Geçen hafta: 67,4
Bu hafta: 66,9
Fark: 500 gr.
Yüzde: 0,74
Günaydın şekerler bok eksili tartılar, bu hafta az verdim ama buna da şükür 67 direncim kırıldı

Kutlarım canım cok guzel vermıssın hedefın kac canım fazla kilon kalmamıs

günaydııınnn

geçen hafta : 86.3
bu hafta : 86.1
giden : 200 gramcık

spor : 380 dk

Tebrikler canım sabıt veya artıda olabılırdı haftaya daha guzel verırsın umarım

Slm kızlar
geçen hafta 89.800
bu hafta 88.800
fark 1000 gram
2 gün yaptım ben 4 günlük diyeti yarıda bıraktım
l

Canım bende ancak 2gun yaptım 2gun sonra kacırfım ama tam yapsaydık super sonuc alurdık
Yınede cok guzel vermussın Kutlarım canım

Nare83 banu yani gelip sopalıycak seni başka türlü olmıycak ya hafta bazında 500 gr vermişsin hala şikayet ediyorsun ürün ısmarladım diyorsun anlamıyorum ben seni

abla ben pazar günü 74,8
pazar günü dahil 5 gün spor+diyet 100 gr dahi gitmemesi garip degilmi

1 paket yağdan fazla kilo vermişim,ne güzel benzetme yapmışsın yaa teşekkür ederim

Abla dün sabahta listeye uydum ama sonra bi halsizlik başladı bende dün akşam resmen vücudum dökülüyordu galiba grip oluyorum ama liste gerçekten süper işe yarıyor

Ne artısı ne eksisi kimse motivasyonunu bozmasın arkadaşlar lütfen

Kel alaka bir örnek gelebilir ama benim oğlum 3.5 yaşında bezi bırakmıştı . Geç geldi bana . Bir yakınım ''neee dert ediyorsun , er ya da geç bırakacak ....kim poposunda bezi ile kalmış '' dedi .

Evet ..olay bu .

Kimi insanda yavaş ..kimisinde hızlı . Ama sabrını ve istikrarını bozmayan ... düzenli ve sağlıklı beslenmeye devam eden kimse de er ya da geç kilolar gidecek .

Zamanla yarışmıyoruz . Moral bozmak yok .

Bendeki sonuç şu :

Pazartesi :71.6
Cuma : 70.1
Giden :1.5

Fakat geçen haftaya göre sadece 100gr canlar
Demekki 2 hafta üst üste bu diyeti yapmıycaksınız zati diyetisyen hanımda ayda 2 kere yapabilirsiniz demişti
Aslında Artım gitsin diye yaptım bende . Gitmiş ama şöyle ucundan 6 lı rakamları görsem süper olacaktı
Birde son iki gün akşam ögününde butları yiyemedim yani tam liste olmadı .

Aus hafta sonu beni takip etmeyi unutma , kiloyu artırıp onu veriyorum

Ornekinee bayildimm seninn oglusunu yesinleerr yaa maşallah canimm

abla ben pazar günü 74,8
pazar günü dahil 5 gün spor+diyet 100 gr dahi gitmemesi garip degilmi
canım hiç dert etme ben diyete ilk başladığımda hergün 1 saat yürüyüş ve ağzıma 1 lokma hani laf olsun diye değil ciddi ciddi 1 lokma tatlı sürmememe rağmen 100 gram dahi veremedim,hatta 2.diyet başlangıcında spor ve diyetle 2 kilo aldım,ama ondan sonra patır patır gitmeye başladı,yani bazen duraksama olabiliyo çokta şeettmee sen istikrarını koru elbet gidecektir.

misal bende yavaş.yahu hala yemek yemeye korkuyorum sanki orucum bozulacak başkası olsa en az 2 verirdi.benim meto gercekten kaplumbaga.2 nin üstünü bi kere gördüm.ama pes etmiycem bu sefer.haftaya ben de 4 günlük denesemmi yok sa 1 hafta olsun ara mı versem??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…