Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hamdolsun kimseyi yüzüstü bırakmadım 41 senedir

Not : Emme bende ilk iki gün eksilmeyince noliii dedim

Nanişim bu listeyi sonuçta diyetisyen verdi kuzum . Evet bende sık yapılması taraftarı degilim bu konudaki düşüncelerimi sende biliyorsun . Lakin epeydir diyet yapan ve takılan yada biraz moral bulup diyete adepte olmak isteyen birinin yapmasında bi sakınca görmüyorum
Kendi adıma bu liste beni yeniden diyete başlattı

Anaaam ne olmus?nanam gitmek istiyor...kaptanlik cok mesuliyet gerektiriyor diye sIkIldigimizda ilk yaptigimiz sey en azindan bu mesuliyetden kurtulmayi istemekdir biliyorum.ama iste iyi kaptan da her daim bulunmaz.nanam sen de bu takimin iyi kaptanlarindansin...birakma kiz bak ozlersin sonrabunu suan leslie ile yuruyus yaparken yaziyom

Ne listesi verdin kiz abla millete?

Bunu aynuram .
İ

Abla men nasil yapiyorum biliyonmu?bi sabbah 10da bi de 5-6arasi yemek yiyorum...arada hiiic bi sey yemem.yani leptine dayali yapiyorum.her oyunde de 1dilim ekmek.3litre su 2yesil cay...meyve de kahvaltida yerim 1tane...boylece pazartesi 67.2dim.bu gun 65.2...ilk gunler cabuk gidiyor biliyiruz...bakalim bundan sonra nasil olacak...herkese siddetle tavsiye ederim...bi de doyana kadae yerim mutlaka

Eski kaptanım, azerbaycan balam hoşgeldin. Karatay mı yapıyosun?

Yaa kıyamamm sanaa kuzummm hehhh bakalım banaa ne lafla gelcek eşten

cydnz
şaka bi yana Ausencia ya da aeben olabilirdi.
hala soru geçerli mi ama yazıım dedim

bu arada mesaj sayılarını herkesi eşleştirsek birbirimizin mesaj sayısını yazarız.
ya da herkes kendi mesaj sayısını yazsın . çok zor dönüp saymak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…