neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeSeni yormayayım gülüm ... 2.4 gitti ...ama nerden gitti bende bilmiyorum
Yaa ben hiçç yapmadımdaaa nanamm kalcaksaa yaparım herbişeyyy temzilik ütü bulaşıkk
Hamdolsun kimseyi yüzüstü bırakmadım 41 senedirSağol canım benim .
Aynen ya ...ilk iki gün tırt çıkınca ben de ... dedim n'oluyooo yoksa bu hain seferoğluaeben nin bana hazırladığı bir tuzak mııı yaş tahtaya bastın aus kızım dedim ama yılmadım içimdeki ses aebene güven aebene güveeen dedi
auscum tebrikler super gitmisGünaydınlaaaar
Geçmişi okumadan o lala la mı yazayım dedim
Geçen Hafta : 74.1
Bu Hafta :71.7
Fark:2.4
Yüzde : % 3.24
Ne listesi verdin kiz abla millete?Hamdolsun kimseyi yüzüstü bırakmadım 41 senedir
Not : Emme bende ilk iki gün eksilmeyince noliii dedim
Nanişim bu listeyi sonuçta diyetisyen verdi kuzum . Evet bende sık yapılması taraftarı degilim bu konudaki düşüncelerimi sende biliyorsun . Lakin epeydir diyet yapan ve takılan yada biraz moral bulup diyete adepte olmak isteyen birinin yapmasında bi sakınca görmüyorum
Kendi adıma bu liste beni yeniden diyete başlattı
az mııTebriklerr canimm benimm eksii eksidirr guzellikk spor az bu hafta cilginimm sporcumm
Bunu aynuram .İlk 2gün .
Sabah : 2 yumurta
Öğlen: tonlu salata . Yogurt.
Akşam : 1 kase çorba . Yogurt
3. Ve 4 günler
Sabah : meyve . Süt/ yogurt.
Öğlen : 4 köfte kadar et . Salata
Akşam : tav. 2 but . Salata .
Günde 3 lt su
2 kupa yeşil cay .
Bi arkadaş gurubunda Diyetisten hanım yazdı . Takılan ve hızlı vermek isteyen için veriyormuş bu listeyi .2 kilo verdi herkes dedi . Tanıdıklarımda yaptı onlarda güzel sonuç aldı canım
Eski kaptanım, azerbaycan balam hoşgeldin. Karatay mı yapıyosun?Abla men nasil yapiyorum biliyonmu?bi sabbah 10da bi de 5-6arasi yemek yiyorum...arada hiiic bi sey yemem.yani leptine dayali yapiyorum.her oyunde de 1dilim ekmek.3litre su 2yesil cay...meyve de kahvaltida yerim 1tane...boylece pazartesi 67.2dim.bu gun 65.2...ilk gunler cabuk gidiyor biliyiruz...bakalim bundan sonra nasil olacak...herkese siddetle tavsiye ederim...bi de doyana kadae yerim mutlaka
Hos buldum kuzucum...ekmekli karatayvari bi sey iste guzelim...sen kac kilodasin?Eski kaptanım, azerbaycan balam hoşgeldin. Karatay mı yapıyosun?
Yaa kıyamamm sanaa kuzummm hehhh bakalım banaa ne lafla gelcek eştenBenimkiler iki sabah dalga geçti zaten ...Sofranın maskarası oldum .
Dur oğlum annen elmasını yesin ...çay koyar ...dur oğlum dur ... eşeleğini de yesin
Ama bu sabah peynir zeytin domates falan yedim yaaaaa ...ne tatlı geldi delim ahh ahh .
Benim biraz karışık. 66ya indim sonra ameliyat oldum 1 ay önce. Hastanede 64tüm derken ameliyat sonrası 20 günde 7 kilo alıp 71i gördümHos buldum kuzucum...ekmekli karatayvari bi sey iste guzelim...sen kac kilodasin?
Kızlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ama şok diyet yapmanızı istemiyorum. Bu takım olarak kilo vermek değil. Bu şimdilik verdim ama he-man alacağım demek.
Bu arada bir şey sormak istiyorum, ben kaptan olmasaydım kim olsun isterdiniz?
Herkesten cevap bekliyorum, böylece geçmişi okuyanlar anlaşılır olur ve bu bir kuraldır.
Güzel nanam benim ... bu ara yetişemiyor hissediyor olabilirsin ...senin elinin yetmediği yere bizim elimiz yetiyor ..yuvarlanıp gidiyoruz ...benim adımı vermişsin ...bende aebenin .. diğerleri de öyle .
Ama ben ya da aeben kaptan olsakta olmasakta gönlümüzde bilgimizde yardımımızda takımla beraber zaten .
Sen kal ... biz yine elimizden geleni yaparız .
Senin haydarı bir göstermen yetiyor .
Nacizane fikrim bu .
Ne ameliyati canimcim?Benim biraz karışık. 66ya indim sonra ameliyat oldum 1 ay önce. Hastanede 64tüm derken ameliyat sonrası 20 günde 7 kilo alıp 71i gördüm
Tiroidektomi, tiroid bezim alındı canım. Fazla çalışıyordu tiroid hormonum 1 aya yakın ilaç kullandım, o da kandeğerlerimi düşürmüş. 2 hafta hastanede kaldım sonra ameliyata aldılarNe ameliyati canimcim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?