geldim geldimmm
Ayyy Rabbim sifa versin guzelim...Tiroidektomi, tiroid bezim alındı canım. Fazla çalışıyordu tiroid hormonum 1 aya yakın ilaç kullandım, o da kandeğerlerimi düşürmüş. 2 hafta hastanede kaldım sonra ameliyata aldılar
geçmiş olsun hayırdır ne ameliyatı oldun? şimdi nasılsın?Benim biraz karışık. 66ya indim sonra ameliyat oldum 1 ay önce. Hastanede 64tüm derken ameliyat sonrası 20 günde 7 kilo alıp 71i gördüm
Süte toz tarçın ekle, çay içerken çubuk tarçın ekleyebilirsin.kızlar gunaydın sıze bırsey danısmak ıcın yazıyorumben karatay dıyetıyle 22 kılo verdım gecen yıl ustune 6 kılo telrar aldım ama sımdı 15 kılo daha vermem lazım ekmek borek corek umrumda degılde sekere karsı koyamıyorum varmı bunu kesecek bıtkı cayı falan tarcını ıcemıyorum mıdem bulanıyor
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Kilo verenleri
Geçen hafta 71
Bu hafta 70,4
Fark 0,6
Yüzde 0,85 %
Bu hafta dolma, pilav, çorbalar derken pirinci bol bir hafta oldu
Fatmanurum diyete adepte olamadın sanırım . Menü vermiyorsun birkaç gündür
Ne ameliyati canimcim?
Tiroid bezim alındı canım geldi geçti çok şükür. Bir ömür tiroid hormonu alcam sadece bişey kalmadı çok şükürgeçmiş olsun hayırdır ne ameliyatı oldun? şimdi nasılsın?
anladım, onla geçmiş olsun canımTiroid bezim alındı canım geldi geçti çok şükür. Bir ömür tiroid hormonu alcam sadece bişey kalmadı çok şükür
geçmiş olsun canımTiroid bezim alındı canım geldi geçti çok şükür. Bir ömür tiroid hormonu alcam sadece bişey kalmadı çok şükür
Ceydam bazı üyeler takıma bile zor geliyorken kendi mesajlarını hesaplamalarını beklemek olmaz
Nazar etme ne olur , yeme seninde olur .Ne olmuş yani kilo verdiyseniz ,sanki ben veremem,hıh, hiç te kıskanmadım , Ausencia yı da kıskanmadım
Haftaya inşallah senden süper sonuçlar gelir narinim üzülmeseferoğulları çok üzgünüm kızlar lütfen kusuruma bakmayın 900 gr. artıyla çok kötü bir katkım oldu yaa
Nazar etme ne olur , yeme seninde olur .
Gel öpimm özlemişim
Kaptanim gulyuzlumm özledim seni. . Valla istesem hani istemekten kasıt sporà yüklenip ekmek yemesem çay saatini hani puflar ı kessem olacak da. Henüz kendimde o iradeyi bulamiom sanırım yaza yakın geleck k azim bana..Su ara boyle takiliom kilo almamaya çalışıom. Bebem iyi sukur teyzesi. Buyuyor gün gün. . Simdj 5 aylik kuzum. Senin bıdık napar. .. öpüyorumSeni etipufff guzeli...yine ayni sekilde kilo vere biliyomusun guzelim?bebisin nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?