Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Süte toz tarçın ekle, çay içerken çubuk tarçın ekleyebilirsin.

Günaydın güzellikler hayırlı cumalar

Kilo verenleri

Geçen hafta 71
Bu hafta 70,4
Fark 0,6
Yüzde 0,85 %

Bu hafta dolma, pilav, çorbalar derken pirinci bol bir hafta oldu

Tebrikler canım yınefe cok guzel vermısdın canım
Fatmanurum diyete adepte olamadın sanırım . Menü vermiyorsun birkaç gündür

Aynen canım bu surec bıle ıyı geldı 116 117bıle gormustum ınısın olması cok guzel

Ne ameliyati canimcim?

Hosgeldin canım nasılsın

Ceydam bazı üyeler takıma bile zor geliyorken kendi mesajlarını hesaplamalarını beklemek olmaz
Ayrıca mesaj hesaplamak geriyi okumak degil canım . Herkesin kendi sayfadına girersen yazdıgı mesajları görürsün tek tek burda saymayla o iş olmaz
Misal benim ismin üstüne tıkla açılan sayfanın alt taraflarında mesajlarım ,açtıgım konu ve özel mesaj at var
Mesajlara tıklarsam çetelem çıkar
Ha benim mesajlarıma dalarsanız kaybolursunuz o ayrı
Birde kk da enlere girmişim mesaj sayısı ve ödül puanlarında ilk 10 larda gördüm kendimi

Seni etipufff guzeli...yine ayni sekilde kilo vere biliyomusun guzelim?bebisin nasil?
Kaptanim gulyuzlumm özledim seni. . Valla istesem hani istemekten kasıt sporà yüklenip ekmek yemesem çay saatini hani puflar ı kessem olacak da. Henüz kendimde o iradeyi bulamiom sanırım yaza yakın geleck k azim bana..Su ara boyle takiliom kilo almamaya çalışıom. Bebem iyi sukur teyzesi. Buyuyor gün gün. . Simdj 5 aylik kuzum. Senin bıdık napar. .. öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…