Ay ya gel sen de lütfen eski günleri yad ederizIyi gunler...hayirli cumalar kizlar...ben de istiyom ya katilmayi...beni bi qruba alin...bakalim istikrar saglaya bilecekmiyim...kilo bildirimimi yapayimmi?
Geçen hafta ver dedin verdim abilam. .Sen iste veremmYok vermiyo kendinide bizide oyalıyo
ayy tarcından baska cresı yokmu hıc ıcemıyorum daSüte toz tarçın ekle, çay içerken çubuk tarçın ekleyebilirsin.
Ne olmuş yani kilo verdiyseniz ,sanki ben veremem,hıh, hiç te kıskanmadım , Ausencia yı da kıskanmadım
herkese merhaba bayanlar bu hafta benden kotu haber
gecen hafta 72.100
bu hafta 72.800
+700
not: tuvalete cikma sorunum var birde cok sisim regl yaklasiyor maalesef. bi kac pro agirlikli diyet yapacagim arti sporru artik dahil etmem gerekiyor bu sekilde gitmiyor cunku
BenceedeeeAramızdaki fark açılıyor dey'im .... iyi düşün diyete başlayıp başlamamayı
Ersesi canım tebrik etmişsin öncelikle teşekkürler . 4 gün diyetinden çoğu gitti .
Sende sıkma canını . Bu hafta ne yaptın ne yapmadın gözden geçir ... ona göre yeniden düzenle .
wc ve regl de başlı başına +1 kilo bence :)
ins oyledir ama bu hafta sporla desteklicem yoksa coktandir ayni syrediyor canim sklmiyor degil. bu arada kaptan degiskligi konusu konusulmus. bendr seni uygun goruyorumAramızdaki fark açılıyor dey'im .... iyi düşün diyete başlayıp başlamamayı
Ersesi canım tebrik etmişsin öncelikle teşekkürler . 4 gün diyetinden çoğu gitti .
Sende sıkma canını . Bu hafta ne yaptın ne yapmadın gözden geçir ... ona göre yeniden düzenle .
Valla sen olmasan kaptan çok iyi biti var işini takip eden o olsun derdim ismi naileKızlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ama şok diyet yapmanızı istemiyorum. Bu takım olarak kilo vermek değil. Bu şimdilik verdim ama he-man alacağım demek.
Bu arada bir şey sormak istiyorum, ben kaptan olmasaydım kim olsun isterdiniz?
Herkesten cevap bekliyorum, böylece geçmişi okuyanlar anlaşılır olur ve bu bir kuraldır.
Ayyy 8 olmuşValla sen olmasan kaptan çok iyi biti var işini takip eden o olsun derdim ismi naile
Diyet değil de yediklerime daha dikkat ediyorum bir süredir.Mesela akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum,akşam çay saatinde abur cuburu azalttım bayağı.Daha önce sıkan eteğim vardı.Hafta sonu giydim iyi geldi,sıkmadı.Yoğurtlu kürü yapmaya çalışıyorum,2 gün atladımAramızdaki fark açılıyor dey'im .... iyi düşün diyete başlayıp başlamamayı
7.TAKIM HATUN KİŞİSİ | YAŞ | BOY | HEDEF KİLO | BAŞLANGIÇ KİLO | GEÇEN HAFTA KİLO | BU HAFTA KİLO |
31 | 1.67 | 75 | 86 | 85.5 | 84.9 |
Evet ben de şimdi fark ettim sekiz olmuşuzAyyy 8 olmuş
Ben zaten sana bir telefon kadar uzagimdogur beraber veririz kilolari
Diyet değil de yediklerime daha dikkat ediyorum bir süredir.Mesela akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum,akşam çay saatinde abur cuburu azalttım bayağı.Daha önce sıkan eteğim vardı.Hafta sonu giydim iyi geldi,sıkmadı.Yoğurtlu kürü yapmaya çalışıyorum,2 gün atladım
Bu arada geçen gün tiroidlerimi ölçtürdüm,yüksek çıktı(hipotiroidi var)Bu da kilo vermeyi zorlaştırıyor.Aslında ben kilodan değil göbekten şikayetçiyim.O da benim düzenli olmamdan kaynaklanıyor.Hep kilolarımı derleyip,toplayıp göbeğe biriktirdim,hepsi bir yerde olsun diye.
maşallah çok tertipliyizDiyet değil de yediklerime daha dikkat ediyorum bir süredir.Mesela akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum,akşam çay saatinde abur cuburu azalttım bayağı.Daha önce sıkan eteğim vardı.Hafta sonu giydim iyi geldi,sıkmadı.Yoğurtlu kürü yapmaya çalışıyorum,2 gün atladım
Bu arada geçen gün tiroidlerimi ölçtürdüm,yüksek çıktı(hipotiroidi var)Bu da kilo vermeyi zorlaştırıyor.Aslında ben kilodan değil göbekten şikayetçiyim.O da benim düzenli olmamdan kaynaklanıyor.Hep kilolarımı derleyip,toplayıp göbeğe biriktirdim,hepsi bir yerde olsun diye.
ahhgöbek korseyle toplanıyoda şu benim geriden takip edenime çare yok acayip basenliyim.yine üstten eriyorum.bana spor şart.abiye giysem tarlatansız giyerim okadar yani.
Diyet değil de yediklerime daha dikkat ediyorum bir süredir.Mesela akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum,akşam çay saatinde abur cuburu azalttım bayağı.Daha önce sıkan eteğim vardı.Hafta sonu giydim iyi geldi,sıkmadı.Yoğurtlu kürü yapmaya çalışıyorum,2 gün atladım
göbek korseyle toplanıyoda şu benim geriden takip edenime çare yok acayip basenliyim.yine üstten eriyorum.bana spor şart.abiye giysem tarlatansız giyerim okadar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?