Bu otorite değil, geçmişi okumak takım kuralı. O zaman kimse geçmişi okumasınAhahahhahhaha bak geldi haydarın karısı
Ben yazarım gülüm ....benden kaptan maptan olmaz
Otorite disiplin sıfır bende .
bunlar lazım takıma ...
Bende hepbunlar var
Haydarııı all kuzummm haydarıııAblam niye sen yazıyorsun
topanın kızlar sarılıp ağlaşalımkelebekolacam @ervahafsa
tabikide ağlamak yokk spora devam edicez ve ve mutlu olduğumuz görüntüye ulaşıcaz
kendimle kıyaslayınca basenlerin biraz geniş evet ama abartıda değil,çözülmiyecek bi sorun değil sadece zaman alabilir,spor yapıp istikrarını sürdürmelisin95-80-120
bizim tam tersimizsinYa benle kim ağlaşacak ...alt 40-42 / üst 42-44 ...
Böyle heybetimle dolanıyorum ....Kalça basen kadın vücuduna yakışıyor da ... geniş omuz , yağlı sırt ...koca kollar ...ayyy yazarken kendimden tiksindim
cok zorrrrr.bahane etmek istemiyorum ama çalışan ve 3 cocugu olan hatta eşimide say 4 cocukluyum.cok isterim ama son zamanlarda 2 haftada 1 regl oldum oda kansızlık ve halsizlik yaptı.bir türlü fırsat bulupta kan değerlerime bakamadımkendimle kıyaslayınca basenlerin biraz geniş evet ama abartıda değil,çözülmiyecek bi sorun değil sadece zaman alabilir,spor yapıp istikrarını sürdürmelisin
spor yapabiliyomusun?
bizim gibiler için kıyafet daha zor.özellikle tesettürlüysen.mantolarımın alt düğmeleri hep açık yoksa omuzları düşecek bi beden almam lazımYa benle kim ağlaşacak ...alt 40-42 / üst 42-44 ...
Böyle heybetimle dolanıyorum ....Kalça basen kadın vücuduna yakışıyor da ... geniş omuz , yağlı sırt ...koca kollar ...ayyy yazarken kendimden tiksindim
cok zorrrrr.bahane etmek istemiyorum ama çalışan ve 3 cocugu olan hatta eşimide say 4 cocukluyum.cok isterim ama son zamanlarda 2 haftada 1 regl oldum oda kansızlık ve halsizlik yaptı.bir türlü fırsat bulupta kan değerlerime bakamadım
bide dr olacam.
aslında kaçamaklar ve fazla tüketilen çay kahveninde etkisi büyük.çocukların en sonuncuyuda uyutunca kıpırdayacak halim kalmıyor.
bunu aşmam lazım biliyorum.
amanıınnn şelalemiofise çikolata şelalesi getirmişler
resmen sınanıyorum
#direnceyda
Neeee yuhhh kuzummm ne alakaaa kızzz töbee bismillahhh yaaaaofise çikolata şelalesi getirmişler
resmen sınanıyorum
#direnceyda
dimiii hiç güzel değilamanıınnn şelalemi
boşver yaa tadını tuzunu biliyon şimdiye kadar yedinde ne oldu bak bu hale geldik boşver hiçte güzel değil o zaten
cuma neşesine neşe katmak istemişlerNeeee yuhhh kuzummm ne alakaaa kızzz töbee bismillahhh yaaaa
Amaaa olmaz kiii yaaaa buuu neee yaaaa uykucuuu teyzeye yedirrr kzuumm yimeecuma neşesine neşe katmak istemişler
"Serotonin kaynağı sürprizimiz birazdan sizlerle olacak :)" işin içine hormanları katmışlar
diildimiii hiç güzel değil
aslında cok yürürüm dr um ama arabam yoksen doktordun demi,zaten doktorun dediğini yap yaptığını yapma,bizim burdaki doktorlarda dışarda pösür pösür sigara içiyolar
terzikendi söküğünü dikemiyo gerçekten demek,sanada akıl verilmez ama bak değerlerine ve şu çay kahve olayını düzene sokmalısın,spor için bişey diyemem başın kalabalık belli ama fırsatları değerlendirisin heralde,asansör, alışverişe yürüyerek gitmek vs.. gibi ayy doktorada akıl verilmez amanapıyım hep birlikte söylene söylene yaşamımızı düzene sokıcaz
arı kovanına yaklaşıyom gibi bi his var ama naber nanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?