Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

topanın kızlar sarılıp ağlaşalım kelebekolacam @ervahafsa
tabikide ağlamak yokk spora devam edicez ve ve mutlu olduğumuz görüntüye ulaşıcaz

Ya benle kim ağlaşacak ...alt 40-42 / üst 42-44 ...

Böyle heybetimle dolanıyorum ....Kalça basen kadın vücuduna yakışıyor da ... geniş omuz , yağlı sırt ...koca kollar ...ayyy yazarken kendimden tiksindim

bizim tam tersimizsin
bi grup daha yapalım adlarıda armut ve elma grubu olsun,bunlar birbiriyle değil kendi içinde yarışsın şaka yapıyorum tabikide bu kadar kafa karıştırmaya gerek yok
ama sorunumuzun yerine göre uygun spor yapmamız şart

kendimle kıyaslayınca basenlerin biraz geniş evet ama abartıda değil,çözülmiyecek bi sorun değil sadece zaman alabilir,spor yapıp istikrarını sürdürmelisin
spor yapabiliyomusun?
cok zorrrrr.bahane etmek istemiyorum ama çalışan ve 3 cocugu olan hatta eşimide say 4 cocukluyum.cok isterim ama son zamanlarda 2 haftada 1 regl oldum oda kansızlık ve halsizlik yaptı.bir türlü fırsat bulupta kan değerlerime bakamadım
bide dr olacam.
aslında kaçamaklar ve fazla tüketilen çay kahveninde etkisi büyük.çocukların en sonuncuyuda uyutunca kıpırdayacak halim kalmıyor.
bunu aşmam lazım biliyorum.

bizim gibiler için kıyafet daha zor.özellikle tesettürlüysen.mantolarımın alt düğmeleri hep açık yoksa omuzları düşecek bi beden almam lazım

sen doktordun demi,zaten doktorun dediğini yap yaptığını yapma,bizim burdaki doktorlarda dışarda pösür pösür sigara içiyolar
terzikendi söküğünü dikemiyo gerçekten demek,sanada akıl verilmez ama bak değerlerine ve şu çay kahve olayını düzene sokmalısın,spor için bişey diyemem başın kalabalık belli ama fırsatları değerlendirisin heralde,asansör, alışverişe yürüyerek gitmek vs.. gibi ayy doktorada akıl verilmez ama napıyım hep birlikte söylene söylene yaşamımızı düzene sokıcaz

***7.TAKIM 492. ETAP***

Betulina(82.4/82.1/0.3/%0.36)
saydin78(67.4/66.9/0.5/%0.74)
ervahafsa(74/74/0/%0) sabit
Davina(92/92.1/-0.1/%-0.10)
tuba52(89.8/88.8/1/%1.11)
roxen2303(64.3/63.6/0.7/%1.09)
Ausencia(74.1/71.7/2.4/%3.24)
masumm(75.3/74.8/0.5/%0.66)
DelyDoly(94/91.8/2.2/%2.34)
Dersaadet_(81.4/80.9/0.5/%0.61)
cydnz_1(86.5/86.3/0.2/%0.23)

7. Takım Ortalaması: %0.936

Takımların Ortalaması böyle dusuk gelirse saka gibi bir rakamla kaciracagiz yine...

Son düzenleme:
aslında cok yürürüm dr um ama arabam yok
sabahları baya yol yürüyorum severimde yürümeyi.merdiven cıkmam basen yapıyomus
bi kadındoğumcuya gitmem lazım ama banada itici geliyor.erteliyom sürekli.aslında eve eliptik almak istiyorum ama galiba tayin olup taşınacagız.yerm yurdum bi kesinleşmedi.
elimden geleni yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…