Saol tatlim az ama buna da sükür ♡♡♡Tebriklerrr kuzummm sukurr sukurr eksii eksidirr
bilmem mi.eteklerin beli oynar basenden zorlar.bi kere diktireyim dedim terzi 2 kere ölçtü yok canım bel basen bukadar fark olmaz diyeahhkelebekolacam ahhh bende öyleyim, hem toto hem basen,totoyu dert etmiyorumda basenlere çok canım sıkılıyor,bizde çok tertipliyiz alt bölgede toplamışız herşeyi
Sagol tatlim bu hafta az gitti ama olsun geri gelmemek uzere gitsinler deHarikasın canım kutlarım azmettın gordun canım mukafatını tekrar tebrık ederım haftaya 90kurtulusunu goruruz insallah
Tebrık ederım canım
Kutlarım canım kilonun az olmasına ragmen cok guzel vermıssın
Kutlarım canım haftaya 7gorecek gıbıyız
Kutlarım canım kac gundur yaptıgın dıyet bosa gıtmez demekkı cok yakında guzel sonuclar gorursun bazen baskul gostermez ayna ve mezura gostetır
Canım 1paket yagdan fazla kılo vermıssın Kutlarım
Iste bu bomba bı sonuc super belki
Hem eberjin hem azmın supersın canım masallah
Kutlarım canım cok guzel vermıssın hedefın kac canım fazla kilon kalmamıs
Tebrikler canım sabıt veya artıda olabılırdı haftaya daha guzel verırsın umarım
l
Canım bende ancak 2gun yaptım 2gun sonra kacırfım ama tam yapsaydık super sonuc alurdık
Yınede cok guzel vermussın Kutlarım canım
hadi yaabilmem mi.eteklerin beli oynar basenden zorlar.bi kere diktireyim dedim terzi 2 kere ölçtü yok canım bel basen bukadar fark olmaz diye
yasom7272 ablacım sende güzel bi başlangıç yapmışsın bu senin rövanş maçın hadi bu sefer 60 ı görecez
N Nana canım bizim gibi nananaistleri bırakırsan
faşist oluruz
kominist oluruz
egoist oluruz
sonbaharda düşen yaprak gibi savrulur dururuz
gel ne olursan ol yine gel
az gel çok gel farketmez
nana bizi terk etmez
Ama yinede cvp yazmak kuraldır demişsin sopandan korktuğum için yazıyorumaeben ablamın yoğun zamanları oluyo oyüzden onu yazmıyorum Ausencia ablamın bana verdiği pozitif enerjiden ve herkese ayrı ayrı özenle mutlaka cvp vermesinden dolayı onu kaptan isterdim tabi kendisi bilir
Doktorum canını sıkma benim bi tanıdığım vardı üstü 38 altı 48 çok üzülüyordu kadın hani zayıfladıkça üstü zayıflardı sonra naptı bilmiyorum ama toparladıbilmem mi.eteklerin beli oynar basenden zorlar.bi kere diktireyim dedim terzi 2 kere ölçtü yok canım bel basen bukadar fark olmaz diye
hadi canım o derece fark varmıydı gerçekten biraz mübalağa mı ettiniz?Doktorum canını sıkma benim bi tanıdığım vardı üstü 38 altı 48 çok üzülüyordu kadın hani zayıfladıkça üstü zayıflardı sonra naptı bilmiyorum ama toparladı
benim üst 40 alt 44 ölçülerim az sonrahadi canım o derece fark varmıydı gerçekten biraz mübalağa mı ettiniz?
bana stres yaramıyor betülina ile ögrencilikten tanışıyoruz o hep beni 80li gördü sonra okul bitti ben 61 oldum ama arka arkaya 3 cocuk 90lara cıktım .61 ken aradaki fark baya kapanmıstı.ne zaman kilo alsam belden altı bollasan elbise tercih ederim.bi süre kilolu oldugumu unuttururyorDoktorum canını sıkma benim bi tanıdığım vardı üstü 38 altı 48 çok üzülüyordu kadın hani zayıfladıkça üstü zayıflardı sonra naptı bilmiyorum ama toparladı
Sagol tatlim bu hafta az gitti ama olsun geri gelmemek uzere gitsinler detatlim hedefim 62 idi. 58 e çektim. Bu boya 58 kiloda fazla ama idare eder :)
CanısıSaydın gülüm
CanısıBuyur gecmise bakamadım önemli birşey oldu mu şeker?
Kızlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ama şok diyet yapmanızı istemiyorum. Bu takım olarak kilo vermek değil. Bu şimdilik verdim ama he-man alacağım demek.
Bu arada bir şey sormak istiyorum, ben kaptan olmasaydım kim olsun isterdiniz?
Herkesten cevap bekliyorum, böylece geçmişi okuyanlar anlaşılır olur ve bu bir kuraldır.
Aynen bendede var yaahhkelebekolacam ahhh bende öyleyim, hem toto hem basen,totoyu dert etmiyorumda basenlere çok canım sıkılıyor,bizde çok tertipliyiz alt bölgede toplamışız herşeyi
Ablam niye sen yazıyorsun
topanın kızlar sarılıp ağlaşalımAynen bendede var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?