Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@fatmanurkaya ablam alacağın artıyı da hesaplarsak çok iyi vermişsin zaten ileriye doğru dahada hırslanırsın hadi bu haftada yarışalım ne dersin.ilk i denemeydi

yasom7272 ablacım sende güzel bi başlangıç yapmışsın bu senin rövanş maçın hadi bu sefer 60 ı görecez

N Nana canım bizim gibi nananaistleri bırakırsan
faşist oluruz
kominist oluruz
egoist oluruz
sonbaharda düşen yaprak gibi savrulur dururuz
gel ne olursan ol yine gel
az gel çok gel farketmez
nana bizi terk etmez

Ama yinede cvp yazmak kuraldır demişsin sopandan korktuğum için yazıyorum aeben ablamın yoğun zamanları oluyo oyüzden onu yazmıyorum Ausencia ablamın bana verdiği pozitif enerjiden ve herkese ayrı ayrı özenle mutlaka cvp vermesinden dolayı onu kaptan isterdim tabi kendisi bilir

ahh kelebekolacam ahhh bende öyleyim, hem toto hem basen,totoyu dert etmiyorumda basenlere çok canım sıkılıyor,bizde çok tertipliyiz alt bölgede toplamışız herşeyi
bilmem mi.eteklerin beli oynar basenden zorlar.bi kere diktireyim dedim terzi 2 kere ölçtü yok canım bel basen bukadar fark olmaz diye

Sagol tatlim bu hafta az gitti ama olsun geri gelmemek uzere gitsinler de tatlim hedefim 62 idi. 58 e çektim. Bu boya 58 kiloda fazla ama idare eder :)

Ahucum

Keyif alıyorum ben yazarken .

Ama sabahta yazdım ... nana'nın kaptanlıktan ayrılmasını istemiyorum . O yüzden kaptan olmakta istemiyorum canım

Bu arada fatma ile yarış yaradı sana ...süper kilo gitti bu hafta

bilmem mi.eteklerin beli oynar basenden zorlar.bi kere diktireyim dedim terzi 2 kere ölçtü yok canım bel basen bukadar fark olmaz diye
Doktorum canını sıkma benim bi tanıdığım vardı üstü 38 altı 48 çok üzülüyordu kadın hani zayıfladıkça üstü zayıflardı sonra naptı bilmiyorum ama toparladı

Doktorum canını sıkma benim bi tanıdığım vardı üstü 38 altı 48 çok üzülüyordu kadın hani zayıfladıkça üstü zayıflardı sonra naptı bilmiyorum ama toparladı
bana stres yaramıyor betülina ile ögrencilikten tanışıyoruz o hep beni 80li gördü sonra okul bitti ben 61 oldum ama arka arkaya 3 cocuk 90lara cıktım .61 ken aradaki fark baya kapanmıstı.ne zaman kilo alsam belden altı bollasan elbise tercih ederim.bi süre kilolu oldugumu unuttururyor

Canısı Buyur gecmise bakamadım önemli birşey oldu mu şeker?

Ben eridim bittim bu hafta flash bu bence .

bir de bu mesaj var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…