Ayy bu işin uğursuzluğu bende sanırım geçende takıma geldim aynı böle gitti kaptanMerhaba hatunlar
Bugün size sorduğum soruya cevap verenlere çok teşekkür ederimSanırım bu konuda hem fikiriz.
@aeben ablamin hem sohbeti misafir gezmeleri var bunu nasıl unutursunuz
@Ausencia ablam harika bir kaptan olacak hiç şüphem yok bundan
Ablam değerimi bil harika bir takımı ellerine bırakıyorum, bunun için bana para vermen gerekiyor ama bunu özelden hallederiz
Sizi çok seviyorum, kalbini kırdığım varsa hakkını helal etsin, benden yana da hakkım helal olsun
Yazmıyordu ki 200O lala la yı okudum da 200 ü unutmuşum demek. Yaşlıyım ..unutkanım
Kaptanm kesin mi kararn gidiyrmusnMerhaba hatunlar
Bugün size sorduğum soruya cevap verenlere çok teşekkür ederimSanırım bu konuda hem fikiriz.
@aeben ablamin hem sohbeti misafir gezmeleri var bunu nasıl unutursunuz
@Ausencia ablam harika bir kaptan olacak hiç şüphem yok bundan
Ablam değerimi bil harika bir takımı ellerine bırakıyorum, bunun için bana para vermen gerekiyor ama bunu özelden hallederiz
Sizi çok seviyorum, kalbini kırdığım varsa hakkını helal etsin, benden yana da hakkım helal olsun
Ona vurma bana vur hayır hayır bana vur olmuş kızlarSenin hatan degil asla tatlım. Ben sana sordum ondan yazdın sen ♡♡♡ sen üzülme ben üzülürüm
Uzulme canım d vitamini eksiğin kapandıkça kilo.vermeye de başlarsın.Takımdan ayrı kalmayı birde şu cepten siteye girmeyi hiç sevmiyorum gündeme fransız kalıyorum
Tüm kilo veren arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum veremeyen ve ben imşallah haftaya bunu çok daha iyi rakamlarla telafi eder güzel eksili rakamlar görürüz
Sesli güldüm kız Allah da seni güldürsünOhhhhh şükürrr gitmişş keçilerrnanam bebekimm nasılsınnn
Ben kime ne yapmışım anlamadığım için cevap vermedim. Kötü bir sey demisim gibi olmuş ya neyse.Ona vurma bana vur hayır hayır bana vur olmuş kızlarhayır nana bana kız sen en çok onlara değil
Kesin canımKaptanm kesin mi kararn gidiyrmusn
Jack sparowa kacardinn istee yawww kuzum.Karahipler de nekacsam kacsam kocaya kaçarım
Yok kuzu kızlar kendi aralarında takılıyorlar ya ona dedim ama geç deyince espri soğuduBen kime ne yapmışım anlamadığım için cevap vermedim. Kötü bir sey demisim gibi olmuş ya neyse.
Sende spor yaparak endorfin salgıla canım sabahtan beri duramıyorum yerimde..cuma neşesine neşe katmak istemişler
"Serotonin kaynağı sürprizimiz birazdan sizlerle olacak :)" işin içine hormanları katmışlar
Ay ablam benimde aklıma geliyodu da kondurmuyordum Rabbim sabırlar versin @Daydream15 hülya ablama ve tüm yakınlarınaHanımlar bugun üzücü bir haber aldım
Hülyam ablasını kaybetmiş
İnnalillah ve inna ileyhi raciun ..
Sabırlar diliyorum arkadaşıma
narincim doğru karar vermişsin inşallah diyetisyen dahada motive eder seniKızlar bugün okadar yoğun bir gündüki anlatamam işler yoğundu gelen giden hiç uğrayamadım geçmişi fırsat buldukça okuyacağım inşallah
Sizlere bahsettiğim diyetisyen tanıdığım var demiştim ya ona götürdüm tahlillerimi normalde ben diyetisyen listelerinden nefret ederim bi fikrini alayım dedim en azından bu insülin direnci nasıl kırılır diye
Oda sağolsun gerçeği yüzüme vurdu şuan gerçek yaşım 35 ama metabolizmam 9 yaş daha büyük 44 yaşında çalışıyormuş bana sağolsun bir örnek liste verdi ama liste görmeniz lazım benim yediklerimden çok çok fazla bakalım işe yararsa diyetisyenle devam edeceğim sanırım çünkü vücudumdaki gel gitler artık yaşam kalitemi de düşürüyor bu dalgalanmalar moralimide bozmaya başladı
Nanaaaa daha beni listeye alacaktinKesin canım
Geri gelcnmiKesin canım
Gulll canimm Rabbim hep güldürsün hepimizi lakinn kecilerr gitmememis resmen sürü işine girmişSesli güldüm kız Allah da seni güldürsün
He ya ben de sabahtan beri dil döktüm ama o böyle istedi. Yeterki nanam mutlu olsun nasılsa o kopmaz bizdenGulll canimm Rabbim hep güldürsün hepimizi lakinn kecilerr gitmememis resmen sürü işine girmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?