Aleykumm selamm canim ablasını kaybeden kardesimizz degil mii bas sagligimizida iletseydinnKizlar hulyama mesaj attim...hepinizden selam soyledim...onun da size selami var
Sana katiliyorum canim...israr etmek can slkmaktan baska bi fayda etmez kararliysak eger...insallah hem onun icin hem takim icin hayirlisi olur
Evet guzelim takimin demirbaslarindandi..Aleykumm selamm canim ablasını kaybeden kardesimizz degil mii bas sagligimizida iletseydinn
Rabbimm sabrinii versinn gerçekten zoorrr insanin sevdiklerinden ayrilmasiii Allah geride kalanlara saglikli omur nasip etsinEvet guzelim takimin demirbaslarindandi..
Canım bu lavaşmı yoksa köy yufkası falan mı yinede yarım yarım bir olsaydı maksimum.Ama akşam ekmek yemeyerek telafi etmişsin inşallahN Nana seni seviyoruz
kararına saygımız var
ama lütfen bize ara sıra ugra,
Ausencia hayırlı olsun şeker.
işte menüm
sabah : 1 kahve, bir avuc kuruyemiş
kahvaltı : haslanmıs yumurta, süzme peynir,1 lavaş çeşitli otlar ve çay
ögle : 2 parça hindi gögüs, bol yeşillik, yarım lavaş ve bol ayran
ara : 1 fincan yeşilçay, biraz kuruyemiş ve 1 adet kuru incir
akşam : 2 parça hindi gögüs ızgara, 3-4 kaşık etli karnabahar yemeği, bol ayran
su : 2,5 lt.
Şeker bizi bırakıp nereyeGidiyorsun biz sana çok alıştık daha dur ekmek dilimlerimi 1 e indirecemMerhaba hatunlar
Bugün size sorduğum soruya cevap verenlere çok teşekkür ederimSanırım bu konuda hem fikiriz.
aeben ablamin hem sohbeti misafir gezmeleri var bunu nasıl unutursunuz
Ausencia ablam harika bir kaptan olacak hiç şüphem yok bundan
Ablam değerimi bil harika bir takımı ellerine bırakıyorum, bunun için bana para vermen gerekiyor ama bunu özelden hallederiz
Sizi çok seviyorum, kalbini kırdığım varsa hakkını helal etsin, benden yana da hakkım helal olsun
Sonrada açlıktan ölŞeker bizi bırakıp nereyeGidiyorsun biz sana çok alıştık daha dur ekmek dilimlerimi 1 e indirecem
köy yufkası değil canım hazır lavaş o kocaman olanlardan değilCanım bu lavaşmı yoksa köy yufkası falan mı yinede yarım yarım bir olsaydı maksimum.Ama akşam ekmek yemeyerek telafi etmişsin inşallah
Sende spor yaparak endorfin salgıla canım sabahtan beri duramıyorum yerimde..
Ay ablam benimde aklıma geliyodu da kondurmuyordum Rabbim sabırlar versin @Daydream15 hülya ablama ve tüm yakınlarına
İnnalillah ve İnna ileyhi raciun
narincim doğru karar vermişsin inşallah diyetisyen dahada motive eder seni
Helal olsunN Nana canım bugün uzun yıllar sonra ailemle çok özel bir gün geçirdim geçmişi şimdi okuyabilecegim, kaptanliktan ayrıliyor musun? neden bırakıyorsun bizleri çok üzüldümama sen öyle mutlu olacaksan istediğin gibi olsun canısı ♡♡♡ sen bitanemizsin hakkını helal et kuzummmm, çok emeğin var
Ausencia canısı kaptan sen mi oldun? Hayırlı olsun tatlım ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?