Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sana katiliyorum canim...israr etmek can slkmaktan baska bi fayda etmez kararliysak eger...insallah hem onun icin hem takim icin hayirlisi olur

N Nana seni seviyoruz
kararına saygımız var
ama lütfen bize ara sıra ugra,
Ausencia hayırlı olsun şeker.
işte menüm
sabah : 1 kahve, bir avuc kuruyemiş
kahvaltı : haslanmıs yumurta, süzme peynir,1 lavaş çeşitli otlar ve çay
ögle : 2 parça hindi gögüs, bol yeşillik, yarım lavaş ve bol ayran
ara : 1 fincan yeşilçay, biraz kuruyemiş ve 1 adet kuru incir
akşam : 2 parça hindi gögüs ızgara, 3-4 kaşık etli karnabahar yemeği, bol ayran
su : 2,5 lt.

Canım bu lavaşmı yoksa köy yufkası falan mı yinede yarım yarım bir olsaydı maksimum.Ama akşam ekmek yemeyerek telafi etmişsin inşallah

Şeker bizi bırakıp nereyeGidiyorsun biz sana çok alıştık daha dur ekmek dilimlerimi 1 e indirecem

Canım bu lavaşmı yoksa köy yufkası falan mı yinede yarım yarım bir olsaydı maksimum.Ama akşam ekmek yemeyerek telafi etmişsin inşallah
köy yufkası değil canım hazır lavaş o kocaman olanlardan değil
karatay mayasız ekmek daha iyi şişirmez dedi diye lavaş yiyorum zaten severim de.
reglim çok yakın normalde bu kadar lavaş yemezdim evet

İnşallah canım inşallah

N Nana canım bugün uzun yıllar sonra ailemle çok özel bir gün geçirdim geçmişi şimdi okuyabilecegim, kaptanliktan ayrıliyor musun? neden bırakıyorsun bizleri çok üzüldüm ama sen öyle mutlu olacaksan istediğin gibi olsun canısı ♡♡♡ sen bitanemizsin hakkını helal et kuzummmm, çok emeğin var
Ausencia canısı kaptan sen mi oldun? Hayırlı olsun tatlım ♡♡♡

Helal olsun

N Nana canım kaptanlıgımı takımımı bıraktın
Benimde gonlum istemez ama sen nasıl mutlu olacaksan oyle olsun takıma cok emegın var sahsım adına hersey ıcın cok tesekkur ler Rabbim eazı olsun
Helal olsın canım bır hakkım varsa sende helal etmıssın kendınede annenede ıyı bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…