Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederim ablam

Kız minnak kimsin sen, cikaramadim. Sen fit anne , fit kadın topiklerine yaz. Burada ne isin var

He yazmiyim mi gerçekten yazmim doğru . Zaten utaniom artık . Ya ben gelmesem mi bu takıma ya. Ben artık uslanmam yaza doğru gelim napiyim

Annemmmmm kuzummmm benim küçük arkadasm gelmiş
Ay gel arada ya. Valla bazen aklıma gelion etiket yapcektm sonra kuzum ders calisiodur Diom rahatsz etmiyim

Ben şok ben iptal!! Durumu yaşıyorum resmen!
Ne diyeceğimi bilemedim

Nanam ı severim de keşke sen olsandi. Gerçi sen yolarsin beni.de olsun .. isterdim

herkese iyi aksamlar bugunku menum
sabah: 2 haslanmis yumurta yesil cay ile(4 gunluk diyete baslama amacli yedim fakat mide bulantisindan oldum normal menu yaptim)
ogle: 1 ufak kase kara lahana corbasi
2 kasik kadar coban kavurma(yagsiz )
3 4 kasik kisir
3 tane z ygali dolma
ara: 1 mandalina
ara: 1 ayran
aksam: 1 tane biber dolma
3 kasik bulgur pilavi
2 kasik yogurt

2 litre su
1 yesil cay 1 form cayi
20 dk yuruyus

Antepia27 ablam alacağın artıyı da hesaplarsak çok iyi vermişsin zaten ileriye doğru dahada hırslanırsın hadi bu haftada yarışalım ne dersin.ilk i denemeydi

Tamam canım ılk hafta ben bu hafra sen gelecek hafta sıra bende gıbı gorunuyor hadı bakalım yenı yarısımız hayırlı olsun

Sagol tatlim bu hafta az gitti ama olsun geri gelmemek uzere gitsinler de tatlim hedefim 62 idi. 58 e çektim. Bu boya 58 kiloda fazla ama idare eder :)

Insallah canım Hepımız bedenımuzle ruhumuzla mutlu oluruz

Aynen gızunu ıyı korkutmusum

Aynı benım tıpım

Hanımlar bugun üzücü bir haber aldım

Hülyam ablasını kaybetmiş

İnnalillah ve inna ileyhi raciun ..

Sabırlar diliyorum arkadaşıma

Ayyy cok uzuldum Rabbim rahmet eylesın ınsallah

Menmun oldum tanıstıgımıza

Vay efendım kımler gelmıs hosgeldın canım bu yıl unv sınavına gırıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…