Teşekkür ederim ablam
Kız minnak kimsin sen, cikaramadim. Sen fit anne , fit kadın topiklerine yazSelamlarrrrBenim Canım 7.takımııım , canım ablalarııım ve henüz tanışmadığımız diğer arkadaşlar Nasılsıınızz , sizlerle muhabbet etmeyi, burada olmayı çok özledim Unuttunuz muu benii
He yazmiyim mi gerçekten yazmim doğru . Zaten utaniom artık . Ya ben gelmesem mi bu takıma ya. Ben artık uslanmam yaza doğru gelim napiyim
Ben hatırlatırım yinee kendimiiKız minnak kimsin sen, cikaramadim. Sen fit anne , fit kadın topiklerine yaz. Burada ne isin var
Annemmmmm kuzummmm benim küçük arkadasm gelmişSelamlarrrrBenim Canım 7.takımııım , canım ablalarııım ve henüz tanışmadığımız diğer arkadaşlar Nasılsıınızz , sizlerle muhabbet etmeyi, burada olmayı çok özledim Unuttunuz muu benii
Ben bilmem. Arada bakıyorum girince oraya yazıyorsun. Bize te ne zamandan beri yazmadın. Bu kadarda kinciyimBen hatırlatırım yinee kendimiiValla oraya da yazmıyorum yaa Kk'dan uzaklaştım iyice Ama yine de azıcık geri dönmüş olabilirim
Merhaba hatunlar
Bugün size sorduğum soruya cevap verenlere çok teşekkür ederimSanırım bu konuda hem fikiriz.
@aeben ablamin hem sohbeti misafir gezmeleri var bunu nasıl unutursunuz
@Ausencia ablam harika bir kaptan olacak hiç şüphem yok bundan
Ablam değerimi bil harika bir takımı ellerine bırakıyorum, bunun için bana para vermen gerekiyor ama bunu özelden hallederiz
Sizi çok seviyorum, kalbini kırdığım varsa hakkını helal etsin, benden yana da hakkım helal olsun
Nanam ı severim de keşke sen olsandi. Gerçi sen yolarsin beni.de olsun .. isterdimAhucum
Keyif alıyorum ben yazarken .
Ama sabahta yazdım ... nana'nın kaptanlıktan ayrılmasını istemiyorum . O yüzden kaptan olmakta istemiyorum canım
Bu arada fatma ile yarış yaradı sana ...süper kilo gitti bu hafta
Ben şok ben iptal!! Durumu yaşıyorum resmen!
Ne diyeceğimi bilemedim
Bırakıyor musun cidden valla inanasım gelmiyor
Ücretli mi ücretsiz mi izinBırakıyor musun cidden valla inanasım gelmiyorsenelik izin yapıp geri gelsen olmaz mı?
Antepia27 ablam alacağın artıyı da hesaplarsak çok iyi vermişsin zaten ileriye doğru dahada hırslanırsın hadi bu haftada yarışalım ne dersin.ilk i denemeydi
Antepia27 ablam hos buldum.senin de mi modun dusuk sankim?nasilsin?devirdin mi 100u?
Yok canım son 5aydır modum genel olarak dusuk sımdı sımdı bazı seylerı kabullenıyorum
vorones cim canim en azindan kilo almamaya dikkat et...kiz yediklerini de oyle birer yazip kizlara kotu ornek olmasan ya...onlarin cani ceker mazallah
Sagol tatlim bu hafta az gitti ama olsun geri gelmemek uzere gitsinler detatlim hedefim 62 idi. 58 e çektim. Bu boya 58 kiloda fazla ama idare eder :)
Ahucum
Keyif alıyorum ben yazarken .
Ama sabahta yazdım ... nana'nın kaptanlıktan ayrılmasını istemiyorum . O yüzden kaptan olmakta istemiyorum canım
Bu arada fatma ile yarış yaradı sana ...süper kilo gitti bu hafta
Ya benle kim ağlaşacak ...alt 40-42 / üst 42-44 ...
Böyle heybetimle dolanıyorum ....Kalça basen kadın vücuduna yakışıyor da ... geniş omuz , yağlı sırt ...koca kollar ...ayyy yazarken kendimden tiksindim
Hanımlar bugun üzücü bir haber aldım
Hülyam ablasını kaybetmiş
İnnalillah ve inna ileyhi raciun ..
Sabırlar diliyorum arkadaşıma
Beni de yaz beni deee...kendimi tanitayim o zaman...
Ismim Aynura azeriyim
28yasindayim.5yillik evliyim.3.5yasinda bi kizim var.ismi Damla.ev kadiniyim
Boyum 1.62...bu gun 65.2kq yim...hedefim 60.ocakta ikinci cocuk icin calismalara basliycam insallah...o zamanadek vermem gerek bu kiloyu...
Sizleri de tanimak isterim aslinda...su tabloya bakayim bi
Merhaba hatunlar
Bugün size sorduğum soruya cevap verenlere çok teşekkür ederimSanırım bu konuda hem fikiriz.
@aeben ablamin hem sohbeti misafir gezmeleri var bunu nasıl unutursunuz
@Ausencia ablam harika bir kaptan olacak hiç şüphem yok bundan
Ablam değerimi bil harika bir takımı ellerine bırakıyorum, bunun için bana para vermen gerekiyor ama bunu özelden hallederiz
Sizi çok seviyorum, kalbini kırdığım varsa hakkını helal etsin, benden yana da hakkım helal olsun
SelamlarrrrBenim Canım 7.takımııım , canım ablalarııım ve henüz tanışmadığımız diğer arkadaşlar Nasılsıınızz , sizlerle muhabbet etmeyi, burada olmayı çok özledim Unuttunuz muu benii
Ücretli mi ücretsiz mi izin
Nanam tamamen birakmassn dimi arada ugra bize
Yok kuşum sadece kaptanlığı bıraktımNanam tamamen birakmassn dimi arada ugra bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?