Malsef cnm bir tane vardi onuda ben aldm ama iyiki almsm herkez der ya ben ilk grste asik oldm ben esime zamnla asik oldum huylryla sevdrdi ama emnm sennde karsna cikcak birz bekle bak gor
Uyku mu kaldı bende
Nanam canini skmk icin sormyrm cevapta vermeyebilirsin arymu seni hala geri dnusu varmi
Amin inşallah
Uyku mu kaldı bende
Hayır canım. Asla olmaz o iş artıkNanam canini skmk icin sormyrm cevapta vermeyebilirsin arymu seni hala geri dnusu varmi
O zamn önüne bak yolun açık olsn nanam ins kisa zamndada is bulrsun o uzulsun seni kaybettigine senin gibi nereden bulck kimsye kendnden fazla deger verme ama bunu ben dyrm dusun benki kendmden cok 5 kat yabncyi bile dusurmHayır canım. Asla olmaz o iş artık
Tabi ki kaybettiğine uzulecek , benim gibisini zor bulurO zamn önüne bak yolun açık olsn nanam ins kisa zamndada is bulrsun o uzulsun seni kaybettigine senin gibi nereden bulck kimsye kendnden fazla deger verme ama bunu ben dyrm dusun benki kendmden cok 5 kat yabncyi bile dusurm
Eve geldim ancak ...oğlumla gezmelerdeydim felekten :)
Sayfaları okudum . Nanamla özelden didiştim :))
Takımın kaptanı olmaktan kaçtığım için değil ...nana'dan sonra içime sinmediği için .
Ama sonuç nana kazandı
Tabi ki ben kazanacağım
Top ağlara gidecekse önündeTopu taca atacak başka bahanem kalmadı diyelim
Heeeeee bu yüzden zayıflattın beni değil mikaleyi kaplamayayım diye
7. takımın şu an uyku aleminde güzelleri
Hepinizi öpüyorum . Yorucu bir geceydi ... ben kaçar
Kaptanlık için adımı önerenarkadaşlar ... teşekkürler . Kısa sürede aile gibi olduk ...benden önce burada olanlar hemen içlerine aldılar ...
Umarım hep birlikte ve hatta ummayı geçip eminim ...hep birlikte ... nanamın da her daim burada oluşu ile ... kilolarımız gidecek ....
Sonra gün yapacağız hep beraber , kısırlı börekli
Heeeeee bu yüzden zayıflattın beni değil mikaleyi kaplamayayım diye
7. takımın şu an uyku aleminde güzelleri
Hepinizi öpüyorum . Yorucu bir geceydi ... ben kaçar
Kaptanlık için adımı önerenarkadaşlar ... teşekkürler . Kısa sürede aile gibi olduk ...benden önce burada olanlar hemen içlerine aldılar ...
Umarım hep birlikte ve hatta ummayı geçip eminim ...hep birlikte ... nanamın da her daim burada oluşu ile ... kilolarımız gidecek ....
Sonra gün yapacağız hep beraber , kısırlı börekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?