He buralardasin yani dimi sevndm nanamYok kuşum sadece kaptanlığı bıraktım
Tabikisi nanam de hemen yanı başında yımHe buralardasin yani dimi sevndm nanam
Tamam nanamTabikisi nanam de hemen yanı başında yım
Hyrdr nanam niye uyuyamdnUyuyamadım yahu
Bende bilmiyorum , sabahtan beri ayaktayım oysakiHyrdr nanam niye uyuyamdn
Kafana çok şey takıyorsan cnm düşünüp durursun uyuyamazsn benim gibi ben yatağa yatınca aklıma gelmeyen kalmıyor şu şöyle oldu bu böyle oldu diyeBende bilmiyorum , sabahtan beri ayaktayım oysaki
Ama bunun önüne geçmiyorum maalesef, o kadar şey varki imkansız geliyorKafana çok şey takıyorsan cnm düşünüp durursun uyuyamazsn benim gibi ben yatağa yatınca aklıma gelmeyen kalmıyor şu şöyle oldu bu böyle oldu diye
Dogrudr cnm ama hersey nasip untma zor bir durum ama kendini kaptma kismetse bir seklde olur ama dglse naprsan yap olmz bnm arkadsmda vardi bir tane hersyden cok istedi olmadi ama evlimutlu cok skr tabi oda skntili donmlerden gectiAma bunun önüne geçmiyorum maalesef, o kadar şey varki imkansız geliyor
@Derya_idil de 1 haftadır girmemiş siteye . Sanırım devam etmeyecek .
BlueDesertRain da listeye giremeden hedefine ulaştı zaten ...önümüzdeki hafta o da olmaz sanıyorum .
Bende onun için azıcık sosyalleşelim hemen koca bulurum6
Dogrudr cnm ama hersey nasip untma zor bir durum ama kendini kaptma kismetse bir seklde olur ama dglse naprsan yap olmz bnm arkadsmda vardi bir tane hersyden cok istedi olmadi ama evlimutlu cok skr tabi oda skntili donmlerden gecti
Vencede cnm ben esimin konusmasndan hayata bakis acisndan cok etkilenmiştim hic etrafımdakilere benzemiyordu bi sekikde baglanyrsn ben cok skr memnm gi saygmz var ikimize saolsn kucucugm diye hep beni kolldi onn yannda smark bir çocuk gbym nblm iste ins seninle hayati paylasacak ruh esini bulursn ama nanam sunuda sylym ben dort senedr esmden en ufak kotu bir sz duymadm birk kufuru degmz bosverCanım olacaksa anında olur zaten
İnşallah canım, Bende ilk goruste tutulursam hemen evlenirim
Kız yok mu ikizi falanVencede cnm ben esimin konusmasndan hayata bakis acisndan cok etkilenmiştim hic etrafımdakilere benzemiyordu bi sekikde baglanyrsn ben cok skr memnm gi saygmz var ikimize saolsn kucucugm diye hep beni kolldi onn yannda smark bir çocuk gbym nblm iste ins seninle hayati paylasacak ruh esini bulursn ama nanam sunuda sylym ben dort senedr esmden en ufak kotu bir sz duymadm birk kufuru degmz bosver
Malsef cnm bir tane vardi onuda ben aldm ama iyiki almsm herkez der ya ben ilk grste asik oldm ben esime zamnla asik oldum huylryla sevdrdi ama emnm sennde karsna cikcak birz bekle bak gorKız yok mu ikizi falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?